![]() |
Nowy rok, nowa ja #niestandardowo - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Nowy rok, nowa ja #niestandardowo (/Temat-Nowy-rok-nowa-ja-niestandardowo-143169) |
RE: Nowy rok, nowa ja #niestandardowo - kaboomb - 22-01-2017 18:09 Gratulacje i powodzenia ![]() RE: Nowy rok, nowa ja #niestandardowo - paweuq - 22-01-2017 18:41 Ładnie Ci idzie na LM spam czy coś innego? RE: Nowy rok, nowa ja #niestandardowo - huehuehue98 - 22-01-2017 20:38 Spam, jak na razie ![]() RE: Nowy rok, nowa ja #niestandardowo - huehuehue98 - 22-01-2017 23:46 Cel styczniowy OSIĄGNIĘTY! ![]() Za pół godziny nowy dzień, dlatego pora na podsumowanie ostatnich godzin, zapraszam!
Dzisiejszy dzień nie był tak owocny jak wczoraj, ale było całkiem nieźle. Doszło nam 5 leadów, jednak konwersja była wyjątkowo niska: ![]() ![]() Moja facebookowa grupa rośnie w siłę, jest tam już prawie pół tysiąca członków, którzy są całkiem aktywni. ![]() Jednak co najważniejsze... tydzień przed końcem miesiąca udało mi się osiągnąć swój styczniowy cel.. czyli: 200 zł zarobione w internecie! ![]() Na dziś to tyle, do zobaczenia jutro! ![]() ![]() RE: Nowy rok, nowa ja #niestandardowo - Wojtek574 - 23-01-2017 23:41 Powodzenia życzę ![]() ![]() RE: Nowy rok, nowa ja #niestandardowo - mfss - 24-01-2017 11:02 Powodzenia kolezanko! Jak tak patrzr toreal-content nie jest do konca zly i sam nie wiem czy nie sprobuje. Tylko ciezko powiedziec, bo glupio oszukiwac ludzi na hajs i ppi dla mnie bardziej jest przystosowane. Co by sie nie dzialo nie poddawaj sie dziewczyno, ktorej imienia nie znam ![]() RE: Nowy rok, nowa ja #niestandardowo - huehuehue98 - 24-01-2017 16:14 Aloha! Wczorajszy dzień był bardzoooo słaby w porównaniu z poprzednim tygodniem. Udało mi się zarobić raptem 11.50, ale nie poddajemy się, ruszamy dalej! ![]() ![]() Fanpage powoli się rozwija, grupka również, trzymam kciuki, że od połowy lutego będzie przynosić ładne zyski ![]() ![]() Jak widać konwersja nie jest zła, gorzej z wejściami ![]() Dzisiaj wpada do mnie kolega, z którym mam zamiar zacząć współpracować przy rozwoju fanpage'u pod konkretny program ![]() Ciao. RE: Nowy rok, nowa ja #niestandardowo - mfss - 24-01-2017 16:36 Już widzę jak będziecie się tym zajmować ^^ RE: Nowy rok, nowa ja #niestandardowo - huehuehue98 - 24-01-2017 16:41 (24-01-2017 16:36)mfss napisał(a): Już widzę jak będziecie się tym zajmować ^^ Najpierw praca, potem przyjemności. ![]() RE: Nowy rok, nowa ja #niestandardowo - huehuehue98 - 25-01-2017 14:06 Cześć! ![]() Aktualnie nie będę chwalić się zarobkami, bo są znikome, niestety. Facebook daje mi w kość, ban za banem, bana goni kolejny ban... ![]() Stworzyłam kolejny fanpage, tym razem pod "napaleńców" ^^ I będziemy walczyć w mylead ![]() |