Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Koniec zarabiania na fejsie ? - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Koniec zarabiania na fejsie ? (/Temat-Koniec-zarabiania-na-fejsie-143117)

Strony: 1 2 3

RE: Koniec zarabiania na fejsie ? - trybulski - 20-01-2017 13:54

Cytat:"Facebook nie lubi jak ktoś na nim zarabia"

NIE!!! Facebook nie lubi jak się go używa w innym celu, niż został stworzony. A nie został w celu reklamowania jakichś fejków. Poza tym wymyślcie sposób na zarabianie WIN-WIN to z pewnością na to fejs będzie patrzeć lepiej.

Cytat:"Mi się wydaje, że oni wgrali jakieś zabezpieczenia i blokuje wszystkie linki skrócone"

No tak. Bo jego zamiarem nie jest upadek, lecz rozwój. A teraz wyobraź sobie, co by się stało, gdyby powiedzmy 60% jego (FB) zawartości w jakiś sposób stałoby się spamem.

Cytat:"Znając życie ktoś wpadnie na jakieś obejście tej sytuacji, halo Panowie to Polska =D"

Tak. A to Facebook. Na POlaków też są sposoby.

RE: Koniec zarabiania na fejsie ? - maniek250 - 20-01-2017 14:11

(20-01-2017 13:54)trybulski napisał(a):  Poza tym wymyślcie sposób na zarabianie WIN-WIN to z pewnością na to fejs będzie patrzeć lepiej.

Zalatuje mi tu hipokryzją gdyż sam niedawno założyłeś temat pt. "zlece postowanie w grupach" Undecided

RE: Koniec zarabiania na fejsie ? - dazy19 - 20-01-2017 14:35

Heh , ale to tylko kola w noge tym co dodaja link bezposrednio a np przez web 2.0 tylu weebly i nadal wszystko gra Smile

RE: Koniec zarabiania na fejsie ? - trybulski - 20-01-2017 15:24

Zleciłem POS-towanie. Nie SPAM-owanie.
Jeśli akceptuje bloggera, to problemu nie ma.

RE: Koniec zarabiania na fejsie ? - maniek250 - 20-01-2017 15:33

Czyli jak ogarnę skracacz którego fejs nie będzie banował to to też będzie tylko POS-towanie a nie aż SPAM-owanie ? moim skromnym zdaniem to jeden ch... postowanie tylko ładniej brzmi.

//edit
Stażowe konta nie robią różnicy.

RE: Koniec zarabiania na fejsie ? - helix - 20-01-2017 21:34

Koniec jest z zarabianiem i tak na fb bo do 2 lutego i jak ktoś chce mieć dużo kont na facebooku to musi potwierdzić tel.komórkowy i trzeba zarejestrować nr.tel.

RE: Koniec zarabiania na fejsie ? - Bidbar96 - 21-01-2017 15:04

(20-01-2017 21:34)helix napisał(a):  Koniec jest z zarabianiem i tak na fb bo do 2 lutego i jak ktoś chce mieć dużo kont na facebooku to musi potwierdzić tel.komórkowy i trzeba zarejestrować nr.tel.

mam ponad 200 fake kont i zadne nie jest potwierdzone numerem telefonu

RE: Koniec zarabiania na fejsie ? - Stworkowaty - 21-01-2017 15:17

Te potwierdzenia telefoniczne to najmniejszy problem Tongue

RE: Koniec zarabiania na fejsie ? - Admek69 - 21-01-2017 15:27

Przeciez numeru telefonu nie trzeba miec z polski Smile
Ja dalej zarabiam na fb. Moze troche utrudnienia sa, ale metoda prob i bledow mozna cos zarobic Wink

RE: Koniec zarabiania na fejsie ? - lukaswu - 21-01-2017 18:27

Od dwóch dni nawet linków do fp nie można dodać w grupach like4like od razu ban na konto nie ważne jaki staż ;/ Linki typu wp.pl np. przechodzą więc musi być jakis mechanizm który rozpoznaje content hmm