Koniec zarabiania na fejsie ? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Koniec zarabiania na fejsie ? (/Temat-Koniec-zarabiania-na-fejsie-143117) |
RE: Koniec zarabiania na fejsie ? - trybulski - 20-01-2017 13:54 Cytat:"Facebook nie lubi jak ktoś na nim zarabia" NIE!!! Facebook nie lubi jak się go używa w innym celu, niż został stworzony. A nie został w celu reklamowania jakichś fejków. Poza tym wymyślcie sposób na zarabianie WIN-WIN to z pewnością na to fejs będzie patrzeć lepiej. Cytat:"Mi się wydaje, że oni wgrali jakieś zabezpieczenia i blokuje wszystkie linki skrócone" No tak. Bo jego zamiarem nie jest upadek, lecz rozwój. A teraz wyobraź sobie, co by się stało, gdyby powiedzmy 60% jego (FB) zawartości w jakiś sposób stałoby się spamem. Cytat:"Znając życie ktoś wpadnie na jakieś obejście tej sytuacji, halo Panowie to Polska =D" Tak. A to Facebook. Na POlaków też są sposoby. RE: Koniec zarabiania na fejsie ? - maniek250 - 20-01-2017 14:11 (20-01-2017 13:54)trybulski napisał(a): Poza tym wymyślcie sposób na zarabianie WIN-WIN to z pewnością na to fejs będzie patrzeć lepiej. Zalatuje mi tu hipokryzją gdyż sam niedawno założyłeś temat pt. "zlece postowanie w grupach" RE: Koniec zarabiania na fejsie ? - dazy19 - 20-01-2017 14:35 Heh , ale to tylko kola w noge tym co dodaja link bezposrednio a np przez web 2.0 tylu weebly i nadal wszystko gra RE: Koniec zarabiania na fejsie ? - trybulski - 20-01-2017 15:24 Zleciłem POS-towanie. Nie SPAM-owanie. Jeśli akceptuje bloggera, to problemu nie ma. RE: Koniec zarabiania na fejsie ? - maniek250 - 20-01-2017 15:33 Czyli jak ogarnę skracacz którego fejs nie będzie banował to to też będzie tylko POS-towanie a nie aż SPAM-owanie ? moim skromnym zdaniem to jeden ch... postowanie tylko ładniej brzmi. //edit Stażowe konta nie robią różnicy. RE: Koniec zarabiania na fejsie ? - helix - 20-01-2017 21:34 Koniec jest z zarabianiem i tak na fb bo do 2 lutego i jak ktoś chce mieć dużo kont na facebooku to musi potwierdzić tel.komórkowy i trzeba zarejestrować nr.tel. RE: Koniec zarabiania na fejsie ? - Bidbar96 - 21-01-2017 15:04 (20-01-2017 21:34)helix napisał(a): Koniec jest z zarabianiem i tak na fb bo do 2 lutego i jak ktoś chce mieć dużo kont na facebooku to musi potwierdzić tel.komórkowy i trzeba zarejestrować nr.tel. mam ponad 200 fake kont i zadne nie jest potwierdzone numerem telefonu RE: Koniec zarabiania na fejsie ? - Stworkowaty - 21-01-2017 15:17 Te potwierdzenia telefoniczne to najmniejszy problem RE: Koniec zarabiania na fejsie ? - Admek69 - 21-01-2017 15:27 Przeciez numeru telefonu nie trzeba miec z polski Ja dalej zarabiam na fb. Moze troche utrudnienia sa, ale metoda prob i bledow mozna cos zarobic RE: Koniec zarabiania na fejsie ? - lukaswu - 21-01-2017 18:27 Od dwóch dni nawet linków do fp nie można dodać w grupach like4like od razu ban na konto nie ważne jaki staż ;/ Linki typu wp.pl np. przechodzą więc musi być jakis mechanizm który rozpoznaje content hmm |