Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Podszywanie pod markę - zajmijcie się tym - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248)
+--- Wątek: Podszywanie pod markę - zajmijcie się tym (/Temat-Podszywanie-pod-marke-zajmijcie-sie-tym-142944)

Strony: 1 2 3

RE: Podszywanie pod markę - zajmijcie się tym - gosc123456 - 15-01-2017 18:58

Najlepsze jest to, że ludzie piszą do nich 'jak zbiorę 1000 likeów pod screenem tej rozmowy to dacie mi 1000 zł' A pseudo lotto dodatkowo obiecuje 300 zł dla 30 osób, którzy polubili screen rozmowy Smile

Podszywanie pod markę - zajmijcie się tym - mahuzz - 15-01-2017 19:44

A nie pomyślałeś, ze to właśnie promujący to wstawiają, żeby 'konkurs' mial rozgłos?

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

RE: Podszywanie pod markę - zajmijcie się tym - Ogniemimieczem - 15-01-2017 19:50

@[Mirror]

Śmiało mogę Cię porównać do wojennych konfidentów Gestapo, Polak na Polaka donosił z zazdrości bądź dla pieniędzy. Nawet nie zdajesz sobie sprawy ile osób zarabia w ten sposób, a to jedynie nabrało rozgłos na forum dzięki Tobie. Zajmij się chłopie sobą, facet doskonale wie że to nielegalne i albo się przed tym zabezpieczył albo ma ogromne jaja. Poważnie odpuść.
PS.

Moim zdaniem tylko idioci się nabierają na takie rzeczy, ale widzę po aktywności w Polsce jest ich masa.

RE: Podszywanie pod markę - zajmijcie się tym - gosc123456 - 15-01-2017 19:55

(15-01-2017 19:50)Ogniemimieczem napisał(a):  @[gosc123456]

Śmiało mogę Cię porównać do wojennych konfidentów Gestapo, Polak na Polaka donosił z zazdrości bądź dla pieniędzy. Nawet nie zdajesz sobie sprawy ile osób zarabia w ten sposób, a to jedynie nabrało rozgłos na forum dzięki Tobie. Zajmij się chłopie sobą, facet doskonale wie że to nielegalne i albo się przed tym zabezpieczył albo ma ogromne jaja. Poważnie odpuść.
PS.

Moim zdaniem tylko idioci się nabierają na takie rzeczy, ale widzę po aktywności w Polsce jest ich masa.

O czym Ty do mnie piszesz? Pierwszy mój post w tym wątku, a Ty nazywasz mnie konfidentem i że niby ja to nagłośniłem?

RE: Podszywanie pod markę - zajmijcie się tym - Ogniemimieczem - 15-01-2017 20:06

@[gosc123456]

Poprawka, nie wiem czego Ciebie oznaczyłem Smile

RE: Podszywanie pod markę - zajmijcie się tym - maxkolanko - 15-01-2017 22:41

(15-01-2017 19:50)Ogniemimieczem napisał(a):  @[Mirror]

PS.

A ja śmiało mogę cię porównać do złodzieja. Smile
Tu nie chodzi o zazdrość, tylko o fakt, że ktoś bezprawnie korzysta z wizerunku czyjejś firmy, naruszając przy tym jej wiarygodność, co w przypadku lotto jest ważne. Gdybyś miał firmę "X" i ktoś by się chamsko reklamował suby pod "X-rozdajemy darmowe usługi" to też byś nie miał nic przeciwko?
Druga sprawa, że na forum siedzą właściciele firm które te usługi dają, więc mogą szybciej zareagować i w jakiś sposób pomóc oszustowi, zmniejszając konsekwencje czynów. Smile

RE: Podszywanie pod markę - zajmijcie się tym - Mirror - 16-01-2017 15:25

FP zniknął z internetów

RE: Podszywanie pod markę - zajmijcie się tym - MilanFan - 16-01-2017 15:29

Prócz LOTTO widziałem też, że Lidl przeprowadza podobny konkurs. Jerk2

RE: Podszywanie pod markę - zajmijcie się tym - Bidbar96 - 24-01-2017 01:57

Martw sie gosciu o siebie. Swiata nie zmienisz. Takie rzeczy byly i beda koniec i kropka.

RE: Podszywanie pod markę - zajmijcie się tym - Kickster - 24-01-2017 02:36

Rok temu czytałem tu, że suby się kończą, ale jak widzę idiotów ciągle cała masa Big Grin