![]() |
Pomoc przy facebooku/youtube - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: SocialMedia (/Forum-SocialMedia-451) +--- Dział: Social Media (/Forum-Social-Media-356) +--- Wątek: Pomoc przy facebooku/youtube (/Temat-Pomoc-przy-facebooku-youtube-142749) |
RE: Pomoc przy facebooku/youtube - precell - 12-01-2017 17:48 Tak mnie teraz naszło, te wszystkie grupy pod tytułem randki itp. to świetny target do sprzedawania poradników o uwodzeniu. Tylko trzeba by było to fajnie "ubrać" i "sprzedać" :-) Dzisiaj znalazłem grupę ponad 268k osób i rośnie, praktycznie same małolaty, więc erotyka odpada. Ale na skracaczach coś powinno wpaść :-) @piotrgk4 Dzięki za drobną poradę, czuję mamonę w powietrzu ;-) RE: Pomoc przy facebooku/youtube - piotrgk4 - 12-01-2017 17:54 @[precell] No spoko ![]() RE: Pomoc przy facebooku/youtube - precell - 12-01-2017 18:10 W sumie powinienem dziękować, jak już zostanę milionerem ![]() Jak mnie najdzie jeszcze na jakieś pytania, to Ci zaspamuję temat ;-) RE: Pomoc przy facebooku/youtube - piotrgk4 - 17-01-2017 14:55 Podbijam ![]() Naprawdę tak mało osób ma jakiekolwiek pytania? ![]() ![]() RE: Pomoc przy facebooku/youtube - precell - 17-01-2017 22:59 (17-01-2017 22:26)piotrgk4 napisał(a): Od teraz jest jeszcze jedno wymaganie odnośnie uzyskania odpowiedzi w tym temacie. IQ powyżej 70. Albo 70 PLN na koncie ;-) Rozkminiłem, co było nie halo na moje stronie z GA. Dawno nie korzystał, ale fajne są te statystyki w czasie rzeczywistym :-) Plus możliwość podpięcia GA pod wewnętrzną wyszukiwarkę strony, teraz wiem co wrzucać. RE: Pomoc przy facebooku/youtube - maniek250 - 18-01-2017 10:31 No to ten mam pytanie ![]() RE: Pomoc przy facebooku/youtube - piotrgk4 - 18-01-2017 13:30 @[maniek250] Facebook wychwytuje Twój spam i automatycznie go usuwa. Rozwiązanie proste. Przygotuj sobie 30 różnych treści do spamu i nią spamuj. Drugi problem może być taki że admini po prostu usuwają Twoje posty ![]() RE: Pomoc przy facebooku/youtube - lapribbi - 19-01-2017 16:48 Fajny temat ![]() ![]() RE: Pomoc przy facebooku/youtube - piotrgk4 - 19-01-2017 17:09 @[lapribbi] Jest ale to wymaga dość kontrolowanych warunków. Po pierwsze musisz mieć jakieś prawa do fanpagu (chyba tylko administrator) ![]() Musisz mieć dostęp do tego ustawienia Po 2. Musisz napisać sobie bota który automatycznie albo grabował listę osób i wysyłało daną wiadomość lub robił to w czasie rzeczywistym. Po 3. Żadne konto ci nie wytrzyma wysłania nawet 100 tych samych wiadomości. Nawet jakbyś używał z 100-200 różnych wiadomości z synonimami, kombinacjami to i tak bot facebooka wykryje spam. Podsumowując. Da się lecz wymaga to odpowiednich warunków. Jeżeli chcesz wysłać wiadomość do 100k osób lubiące dany fanpage musisz: -Mieć uprawnienia administratora danego fanpagu -Posiadać bota który by wysyłał wiadomości -Posiadać przynajmniej X/200=Y kont. Gdzie X=ilość fanów a Y=ilość kont (podejrzewam że konto nie wytrzyma więcej niż 200 wiadomości tych samych) RE: Pomoc przy facebooku/youtube - KillereQ - 27-01-2017 11:52 a wiec mam grupe 5k i mniejsza około 1k i pytanie jak ja rozpromować , chyba spam odpada ? a pytanie jak ? |