Dziennik pracy- Tomcato - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Dziennik pracy- Tomcato (/Temat-Dziennik-pracy-Tomcato-142742) Strony: 1 2 |
RE: Dziennik pracy- Tomcato - Tomcato - 17-01-2017 14:11 Witam w kolejnej aktualizacji dziennika. Wczoraj dużo pracowałem nad rozwojem mojego zaplecza. Niestety mam pecha bo dostałem 7 dni bana na dodawanie postów na jednym z fanpejdży który znajduje się na moim prywatnym koncie. A że to już drugi raz taka sytuacja to kazali mi zweryfikować swoje konto dowodem Teraz nawet nie moge rozmawiać na czacie ze znajomymi Wczoraj skupiałem się na rozwoju grupy i nowego fanpejdża. Nie wiem czy to jakiś błąd fejsa czy na prawde mam takie małe zasięgi bo przy niektórych zdjęciach mam 200 zasięgu i 150 lajków co jest raczej nie możliwe. Efekty pracy poniżej: Fanpage #1- 923 lajki (ban na 7 dni na publikowanie postów) Fanpage #2 - 747 lajków Fejk konta (8)- 23 000 znajomych Grupa- 1500 członków CEL (łączna ilość fanów na fanpage 10 000) RE: Dziennik pracy- Tomcato - Tomcato - 20-01-2017 20:39 Witam w kolejnej aktualizacji dziennika. ostatnie dni troche budowałem zaplecze i dałem kilka linków w grupie aby sprawdzić zasięgi. Jeszcze mam 2 dni bana na moim prywatnym koncie na facebook. Ogólnie ciężki tydzień bez fejsa Padło mi jedno fejkowe konto. Zauważyłem że padają mi te konta które mają zdjęcia modelek z internetu. Te profile które mają zdjęcia pobrane z facebooka trzymają się długo. Obecnie moje zaplecze i zarobki wyglądają tak: Fanpage #1 - 959 lajków (ban na jeszcze 2 dni) Fanpage #2 - 1230 lajków Fejk konta (7) - 21 600 znajomych Grupa- 1736 członków ZAROBKI ZAROBKI 7,18$ |