ePay - pytania - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Kryptowaluty (/Forum-Kryptowaluty-374) +--- Dział: Dyskusje o Kryptowalutach (/Forum-Dyskusje-o-Kryptowalutach-458) +---- Dział: Bitcoin (/Forum-Bitcoin-372) +---- Wątek: ePay - pytania (/Temat-ePay-pytania-142507) Strony: 1 2 |
RE: ePay - pytania - sitnicki - 11-01-2017 18:07 Raczej wątpię w chwilowe problemy ze względu na brak choćby jakiejkolwiek odpowiedzi na moje emaile. Po co tyle trzymałem? Po prostu nie dążyłem wypłacić wcześniej, że względu na urobek raptem z 3 dni. Wcześniej nie korzystałem z tego "operatora" mikropłatności. Jeśli robią tak co jakiś czas, a jest sporo tego typu postów w sieci, to zbijają z tego niezłą kasę. Ja ze swojej strony ostrzegam przed ePay.info RE: ePay - pytania - kubagrzybowski - 11-01-2017 22:13 szkoda btc i twojego trudu;/ RE: ePay - pytania - Arkadio1994 - 11-01-2017 22:17 Polecam sprawdzić czy w polu gdzie są BTC nie ma czegoś takiego widniejącego : "Automatic Payout is paused" Możliwe że automatyczne wypłaty masz ustawione jako nieaktywne, dlatego też nie wysyłają Ci btc na konto, warto to sprawdzić. Zakładka " Withdrawal Settings" pole "Automatic payout" jest aktywne czy nie? Jeżeli nie to radziłbym to zmienić. RE: ePay - pytania - sitnicki - 12-01-2017 00:33 Ja nie znajduje takiej opcji, możesz sprawdzić 1LXv9qf4qmRXzHLsB6KhyFboWXQJeNVEbb konto nie jest zabezpieczone hasłem RE: ePay - pytania - Arkadio1994 - 12-01-2017 10:57 możliwe że nie masz zabezpieczonego konta hasłem, nie mam zielonego pojęcia, ja takiego problemu nie posiadam RE: ePay - pytania - Kakenik - 23-01-2017 18:11 Udało się komuś otrzymać wypłatę z epay.info jakoś na dniach? Od kilku dni prośba wypłaty utrzymuje mi się w requestach |