Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Fastlead.pl - Wasze pytania do naszej ekipy - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+---- Dział: FastLead (/Forum-FastLead-406)
+---- Wątek: Fastlead.pl - Wasze pytania do naszej ekipy (/Temat-Fastlead-pl-Wasze-pytania-do-naszej-ekipy-142384)

Strony: 1 2 3

RE: Fastlead.pl - Wasze pytania do naszej ekipy - sad32esadsaxc - 13-03-2017 10:45

Z racji, że na eforsa odczułem duży spadek co mnie dziwi, bo traffic ciągle mi wzrasta - Szukam alternatywy z odnowieniami. 2x w tygodniu z dobrą stawką. Jak to tu wygląda?

RE: Fastlead.pl - Wasze pytania do naszej ekipy - Fastlead.pl - 14-03-2017 10:57

@sad32esadsaxc
Witam!
Serdecznie zachęcamy do działania na naszej platformie, gdyż odnowienia są naszą specjalnością.

Aktualnie oferujemy stawki:
- 6 PLN za zapisanie, gdzie zliczamy każde poprawne zapisanie i nie wymagamy, by użytkownik miał środki na koncie
- odnowienia co trzy dni na stawce 3 PLN
- odnowienia co pięć dni za 4,50 PLN
- odnowienia co środę na stawce 7,50 PLN

Dodatkowo oferujemy naszym partnerom najwyższą konwersję na rynku!

Zapraszamy do działania z nami!

RE: Fastlead.pl - Wasze pytania do naszej ekipy - rousen - 15-03-2017 11:20

Bramka płatności i-payment nie działa od 10 marca, proszę o naprawienie jej.

[Obrazek: a20b2a5549e9e66df1c0572ba3e27bfe.jpg]

Nie możliwe jest to że od 10 marca, z bramki i-payment nie wpadł żaden lead, gdzie wcześniej przy tym samym ruchu było ich 10/15 dziennie. Ruch jest organiczny pochodzący z google, 80% nowych użytkowników. Więc że strony wejść na stronę nic się nie zmieniło. Problem leży na 100% z waszej strony

RE: Fastlead.pl - Wasze pytania do naszej ekipy - pavi - 15-03-2017 18:58

pisałem już do nich w tamtym tygodniu ,ze w ogóle przez 4 dni nie pokazywało widgetu płatności . Poprawili ale widać coś jednak nie do końca, skoro tak mówisz.

RE: Fastlead.pl - Wasze pytania do naszej ekipy - Fastlead.pl - 15-03-2017 20:05

@rousen
sprawdzaliśmy dokładnie Pana sytuację i z naszej strony wszystko jest w porządku. Słabsze dni w zarabianiu przez Internet to naturalne zjawisko. Być może Pańscy użytkownicy zbyt szybko wypisują się z subskrypcji, co nasz system traktuje jako fraud. Polecamy, by spróbował Pan zmienić niszę oraz sposób promocji. Z całą pewnością wpłynie to pozytywnie na konwersję.

@pavi
Nasze bramki płatności działają bez zarzutu.

RE: Fastlead.pl - Wasze pytania do naszej ekipy - rousen - 16-03-2017 14:08

Bramki działają lecz nie zliczają leadów.

Nie realne jest to że z dnia na dzień zarobki spadły do 0, gdzie nisza nie jest wypalona, sposób promocji nie zmienił się od roku czasu Wink

A teraz tak, po udanym zapisaniu do usługi w bramce płatnosci i-payment , mam ustawione przekierowanie, na inny konkurencyjny program, wejscia są itp. To dlaczego nie zlicza leadów ? Bo wypisują się z usługi ? no dobra niech będzie że połowa wypisze się z subskrypcji, a gdzie reszta.

Straszne dziwne jest to że od 10 marca wpadł 1 lead, gdzie powinno być ich minumum 10 dziennie. Smile

Chyba przyszła pora zmienić serwis Smile

RE: Fastlead.pl - Wasze pytania do naszej ekipy - Fastlead.pl - 17-03-2017 13:54

@rousen

Czy Pańskie przekierowanie jest ustawione na jakiś inny nasz program? Na jakich stawkach ustawione są oba programy?

Jeśli ma Pan dwa nasze programy na tej samej usłudze, to użytkownik, zapisując się na pierwszą subskrypcję, nie może zapisać się drugi raz na tę samą, mimo że na innym programie.

Polecamy, by odświeżył Pan sposób promocji, jeśli stosuje go Pan już dłuższy czas. Taka zmiana na pewno wpłynie pozytywnie na konwersję.

RE: Fastlead.pl - Wasze pytania do naszej ekipy - pavi - 17-03-2017 22:09

Cytat:A teraz tak, po udanym zapisaniu do usługi w bramce płatnosci i-payment , mam ustawione przekierowanie, na inny konkurencyjny program, wejscia są itp. To dlaczego nie zlicza leadów ?

@Fastlead.pl★ napisał ,że konkurencyjny. Czyli ja rozumiem ,ze z innego serwisu ale poczekajmy na odpowiedz.

RE: Fastlead.pl - Wasze pytania do naszej ekipy - rousen - 19-03-2017 01:35

(17-03-2017 22:09)pavi napisał(a):  
Cytat:A teraz tak, po udanym zapisaniu do usługi w bramce płatnosci i-payment , mam ustawione przekierowanie, na inny konkurencyjny program, wejscia są itp. To dlaczego nie zlicza leadów ?

@Fastlead.pl★ napisał ,że konkurencyjny. Czyli ja rozumiem ,ze z innego serwisu ale poczekajmy na odpowiedz.

Dokładnie. Na konkurencyjny program na platformie treepay Wink

RE: Fastlead.pl - Wasze pytania do naszej ekipy - EasY. - 21-03-2017 11:44

Czemu z oferty znikły prawie wszystkie programy, typu doładowania, podgladacz itp.?