Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Inwestowanie giełda - pilna porada - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Inwestycje (/Forum-Inwestycje-324)
+--- Dział: Inwestowanie - Dyskusje (/Forum-Inwestowanie-Dyskusje-315)
+--- Wątek: Inwestowanie giełda - pilna porada (/Temat-Inwestowanie-gielda-pilna-porada-142326)

Strony: 1 2

RE: Inwestowanie giełda - pilna porada - MaLiN - 01-01-2017 16:48

TEMAT ZOSTAŁ PRZENIESIONY DO ODPOWIEDNIEGO DZIAŁU

RE: Inwestowanie giełda - pilna porada - Domel32 - 01-01-2017 16:57

Pierwszy post, gość ma 20k i zastanawia się czy przesłać tą kasę człowiekowi ''urwanemu z choinki'' facepalm

Brzmi niezbyt wiarygodnie.

RE: Inwestowanie giełda - pilna porada - drynd3k - 08-01-2017 09:56

Scooby terminologia widze z tjs ? Big Grin
Co to tematu, pytanie jacy to 'kumple' bo niektorzy lapacze frajerow juz dają podstawionych typków którzy już mają przygotowane obrobione zdjęcia z wypłaconym pierdyliardem.
I w każdej chwili bańka może pęknąć bo sie okaze ze miszczu gra gridem i z dnia na dzien piniążki wyparują.
Druga sprawa w kwestii money management, jak masz 20k i polowe wpakujesz w jedną inwestycje to strata zaboli, najlepiej tak zarządzać kasą żeby jak najmniej bolalo.

[Obrazek: pobrane.jpg]

RE: Inwestowanie giełda - pilna porada - migbor - 10-01-2017 09:31

dawno dawno temu tak właśnie straciłem 21k €. Nie baw się w takie historie. Posłuchaj kolegów wcześniej. FX i opcje to bardzo trudny temat i nie dla każdego. Wiem bo sam handlowałem (grałem) kilkanaście lat. Wyniki możesz osiągać niezłe, ale każda taktyka może zawieźć, chociaż nie twierdzę, że nie można zarobić. Potrzebujesz osoby z doświadczeniem i faktycznie już jakimiś wymiernymi sukcesami, żeby Cię wprowadził w temat.
Natomiast inwestowanie w akcje, obligacje itd., niesie za soba o wiele mniejsze ryzyko, ale tu też potrzebujesz dużo wiedzy lub osoby z doświadczeniem. Myślę, że na tym forum możesz kogoś znaleźć

Inwestowanie giełda - pilna porada - nitram - 11-01-2017 12:24

Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu.