Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Serwis SUB-SMS z dobrym programem Filmy Online - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248)
+--- Wątek: Serwis SUB-SMS z dobrym programem Filmy Online (/Temat-Serwis-SUB-SMS-z-dobrym-programem-Filmy-Online-142187)

Strony: 1 2

RE: Serwis SUB-SMS z dobrym programem Filmy Online - Toffifee - 05-01-2017 00:11

Najlepsze pod filmy jest Lead.Network a wiesz dlaczego? Bo możesz dać Real Content.
Żadna inna sieć tego nie ma. Mało tego, mają naprawdę miłych ludzi w supporcie i w razie problemu pomogą Tobie poradzić sobie z programem.
A co do tego że nie ma to wejdź w narzędzia tam jest video locker Smile Smile

RE: Serwis SUB-SMS z dobrym programem Filmy Online - Karewer - 05-01-2017 09:22

(05-01-2017 00:11)Toffifee napisał(a):  Najlepsze pod filmy jest Lead.Network a wiesz dlaczego? Bo możesz dać Real Content.
Żadna inna sieć tego nie ma. Mało tego, mają naprawdę miłych ludzi w supporcie i w razie problemu pomogą Tobie poradzić sobie z programem.
A co do tego że nie ma to wejdź w narzędzia tam jest video locker Smile Smile

Pierdo**sz bzdury za przeproszeniem. Praktycznie każda sieć ma możliwość ustawienia przekierowania na link w GW/pustej, czy innych narzędziach, po prawidłowej rejestracji.

RE: Serwis SUB-SMS z dobrym programem Filmy Online - AnnaKa - 06-01-2017 20:38

@[Karewer] Nie musisz się tak unosić.

@[patulsky1337] Jak potrzebujesz pomocy w Lead.Network przy video śmiało napisz do mnie pomogę Ci rozwiązać problemy i postaram przybliżyć się Tobie działanie naszych Lockerów. Tak jak wcześniej zostało to wspomniane masz możliwość zaoferować u nas plik wideo który odtworzy się po wykonaniu poprawnie akcji jaką jest potwierdzenie kodu z SMS Premium. Ponadto możesz zarejestrować własne usługi premium co skutkuje większą konwersją chociażby ze względu na fakt że możesz usługę nazwać jak jak by się nazywała Twoja domena na której promujesz niszę.

RE: Serwis SUB-SMS z dobrym programem Filmy Online - Karewer - 06-01-2017 20:48

@[AnnaKa]
Nie musisz bulwersować się i dawać neutrala Mojej wypowiedzi, bo niestety taka jest prawda i nie jesteście jedynym serwisem, który oferuje takie możliwości/narzędzia swoim partnerom. Ton odpowiedzi jest adekwatny do wypowiedzi, bo najpierw wypadałoby zweryfikować swoje informację, a potem wypowiadać się publicznie na dany temat.

Zarejestrowanie własnej usługi, a cóż to za nowość? Napisz do @[MartinS], a on ustawi Ci prefiks w modelu płatności MO, jaki tylko chcesz.

RE: Serwis SUB-SMS z dobrym programem Filmy Online - AnnaKa - 06-01-2017 20:56

@[Karawer] Nie róbmy offtopu w tym temacie, ja odpowiedziałem na zadane pytanie. To, że jakiś użytkownik uważa, że u Nas dobrze mu się pracuje i źle to ujął w słowa nie musisz zaraz go wyzywać. Ostatnio nastała jakaś moda na takie "atakujące" odpowiedzi gdy ktoś się wypowie na dany temat. Ja nie będę dalej ciągnął dyskusji bo nie po to powstał ten temat.

Co do tematu. Dodam od siebie, że jestem praktycznie 24h dostępny jeżeli chodzi o kontakt, dlatego staram się każdemu pomóc nawet w nocy. Jeżeli jeszcze chodzi o wypłaty zawsze gdy zbierzesz minimum możesz się ze mną skontaktować a ja przekażę do biura prośbę aby rzucili okiem na wypłaty co może skutkować tym, że wypłata wyjdzie po paru minutach.

RE: Serwis SUB-SMS z dobrym programem Filmy Online - Karewer - 07-01-2017 01:19

Ja nie będę kontynuował tego tematu bo już dawno napisałem to, co chciałem. Nie rozchodzi się o złe ujęcie wypowiedzi, czy my się dobrze pracuje u Was, a o wprowadzanie w błąd innych osób, a inne osoby na tym forum (np. ja) mogą to zweryfikować i wyprowadzić takiego delikwenta z błędu. Moda, nie moda, napisałem to, co uważałem i kropka.Wyzywanie go? Proszę Cię... facepalm. Przeczytaj jeszcze raz mój wpis, bo chyba nie zrobiłeś tego dość uważnie.

RE: Serwis SUB-SMS z dobrym programem Filmy Online - patulsky1337 - 07-01-2017 02:16

Podjąłem już decyzję o serwisie, jednocześnie proszę się nie kłócić w moim wątku.

Dobrej nocy, do zamknięcia.