Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Lockerz-Zone! Najlepszy, Europejski symulator restock'u!! - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140)
+---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285)
+----- Dział: Ogólnie o Lockerz (/Forum-Ogolnie-o-Lockerz-20)
+----- Wątek: Lockerz-Zone! Najlepszy, Europejski symulator restock'u!! (/Temat-Lockerz-Zone-Najlepszy-Europejski-symulator-restock-u-14213)

Strony: 1 2 3

RE: Lockerz-Zone! Najlepszy, Europejski symulator restock'u!! - rajmek126p - 27-09-2010 20:47

baardzo polecam ten symulator Smile

RE: Lockerz-Zone! Najlepszy, Europejski symulator restock'u!! - Kilol - 27-09-2010 21:13

Ładny symulator.

RE: Lockerz-Zone! Najlepszy, Europejski symulator restock'u!! - Burned - 27-09-2010 21:32

Musze przyznac że niezły, sam testuje na nim LRC i cwiczę Big Grin

RE: Lockerz-Zone! Najlepszy, Europejski symulator restock'u!! - Monster - 28-09-2010 06:50

Sam na nim ćwiczę, bo lepszego nie znam, chociaż na restocku wolniej się ładuje serwer niż na symulatorze.

RE: Lockerz-Zone! Najlepszy, Europejski symulator restock'u!! - schnappi222 - 28-09-2010 15:45

10 osob na stronie, a mi się nie chce załadować nagroda, którąkolwiek klikam, mimo że mają inne linki;/

Dobra juz mi się załadowało Smile A mam takie pytanie czy z czasem 30s idzie coś złapać na restocku?? Bo tyle mi wychodzi z taskerem i hotkey'ami na logowanie

RE: Lockerz-Zone! Najlepszy, Europejski symulator restock'u!! - Grabowkers - 28-09-2010 15:53

Niezły jest Wink

RE: Lockerz-Zone! Najlepszy, Europejski symulator restock'u!! - Nayare - 28-09-2010 16:06

(28-09-2010 15:45)schnappi222 napisał(a):  10 osob na stronie, a mi się nie chce załadować nagroda, którąkolwiek klikam, mimo że mają inne linki;/

Dobra juz mi się załadowało Smile A mam takie pytanie czy z czasem 30s idzie coś złapać na restocku?? Bo tyle mi wychodzi z taskerem i hotkey'ami na logowanie
PP 25$, bony i tapety.

RE: Lockerz-Zone! Najlepszy, Europejski symulator restock'u!! - Miu - 28-09-2010 17:19

@up
ostatnio 25 trzymał się ok.20s(nawet troche mniej).
Poćwicz ja miałem z taskerem na formularz i hotkeyami na logowanie ok.20 Wink
popracuj nad reCaptchą

RE: Lockerz-Zone! Najlepszy, Europejski symulator restock'u!! - Nayare - 28-09-2010 17:46

Jak byly tylko 25$ i 50$ to logiczne, ze postoi chwile, jak bedzie "jak zwykle" to na luzie w 40 sekund bys zamowilTongue

RE: Lockerz-Zone! Najlepszy, Europejski symulator restock'u!! - schnappi222 - 29-09-2010 13:12

A jeszcze takie pytanie-czy captche trzeba wypełnić dokładnie czy może być literówka?? Bo mi sie przy filmikach zdarzało że pisałem z jakimś błędem ale zaskakiwało

ps. na tym symulatorze poniżej 20s tylko raz zszedlem ;/