![]() |
Mentoruję | Pomagam znaleźć niszę | Doradzam - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: FireSub (/Forum-FireSub-390) +---- Wątek: Mentoruję | Pomagam znaleźć niszę | Doradzam (/Temat-Mentoruje-Pomagam-znalezc-nisze-Doradzam-142096) Strony: 1 2 |
RE: Mentoruję | Pomagam znaleźć niszę | Doradzam - mateusz2045 - 26-12-2016 21:18 ![]() RE: Mentoruję | Pomagam znaleźć niszę | Doradzam - polokk - 27-12-2016 01:33 może i byłby zainteresowany, bo w fs utknąłem o luju czasu temu na 40zł i do wypłaty nawet wjechać nie mogę ;D Pytanie tylko, czy ta pomoc nie bedzie opierać się na : Wejdź zrób bloga i spamuj nim/rób lewe konto na fb i spamuj gdzie sie da ? No jakby coś to się odezwe jeszcze w dzien, a zostawie gg, bo a nuż ![]() 8165062 ![]() Btw. Tu nie chodzi o o to, że ja mam jakieś wymagania czy coś, serio z chęcią bym się wziął w końcu za tego firesuba, ale jakoś nie mogę się nakierować co robić, co do facebooka to cóż do tego ostatnio mam problem (tzn dzis) - konta od razu po utworzeniu zostają banowane, nieważne czy robione na gmailu czy koszmailu, z proxy czy bez xP No, a poradniki typu spamuj fb/zrób blog są tak oklepane, że nie wiem, czy otrzymanie takiej wiadomości coś by zmieniło w moim wypadku ;P RE: Mentoruję | Pomagam znaleźć niszę | Doradzam - Viva - 27-12-2016 08:22 (27-12-2016 01:33)polokk napisał(a): może i byłby zainteresowany, bo w fs utknąłem o luju czasu temu na 40zł i do wypłaty nawet wjechać nie mogę ;D Jeżeli chodzi o fb to nic z nim wspólnego nie mam ![]() ![]() Przede wszystkim staram się pomóc ludziom uzyskać stały zarobek który nie polega na samym spamie, chodzi oczywiście własną stronę ![]() Jeżeli chcesz więcej szczegółów odezwij się na gg ![]() RE: Mentoruję | Pomagam znaleźć niszę | Doradzam - Viva - 31-12-2016 08:34 Część osób które prowadzę już ma bardzo ładne wyniki, co prawda nie jest to jeszcze stały zysk bo spam to jednak spam ale pieniądz tutaj przede wszystkim się liczy ![]() Jeżeli ktoś jeszcze jest chętny wysłuchania moich porad zapraszam na gg ![]() ![]() Pozdrawiam! RE: Mentoruję | Pomagam znaleźć niszę | Doradzam - KzuM - 31-12-2016 08:59 (31-12-2016 08:34)Viva napisał(a): Jeżeli ktoś jeszcze jest chętny wysłuchania moich porad zapraszam na gg Ostatnią wiadomość wysłałem 28.12 od tamtej pory nie usłyszałem żadnej odpowiedzi... RE: Mentoruję | Pomagam znaleźć niszę | Doradzam - Viva - 31-12-2016 09:29 (31-12-2016 08:59)KzuM napisał(a):(31-12-2016 08:34)Viva napisał(a): Jeżeli ktoś jeszcze jest chętny wysłuchania moich porad zapraszam na gg Jeśli pisałeś na gg to wyślij swoje na PW, możliwe że coś mi umknęło w tłumie ![]() RE: Mentoruję | Pomagam znaleźć niszę | Doradzam - sajmon1990 - 31-12-2016 17:31 Daj jakiś fajny poradnik do zarabiania to zaglosuje na Cb a co mi tam ![]() RE: Mentoruję | Pomagam znaleźć niszę | Doradzam - Viva - 31-12-2016 17:41 Na pw ![]() ![]() |