Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Prosto w koło dziennie - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Prosto w koło dziennie (/Temat-Prosto-w-kolo-dziennie-142088)

Strony: 1 2 3 4 5 6

RE: Prosto w koło dziennie - alizen - 04-01-2017 21:56

@[KenkyushaKamil] powodzenia Big Grin Też myślałem nad sklepem z kontami fb xd

RE: Prosto w koło dziennie - Lanserek - 04-01-2017 23:28

@[KenkyushaKamil]

Fastlane milionera moim zdaniem najlepsza książka o biznesie, a MJ wczoraj zapowiedział na swoim forum, że właśnie wydaje drugą książkę. Zamawiam od razu jak wyjdzie <3

RE: Prosto w koło dziennie - Liromir - 04-01-2017 23:29

Cytat:- Regularnie spać między 23:45 a 5:40.

powodzenia, ni luja nie do wykonania Undecided

RE: Prosto w koło dziennie - KenkyushaKamil - 05-01-2017 01:51

@[alizen] Dziękuje
@[Liromir] Trudne, ale możliwe w którymś poście wrzuciłem na ten temat artykuł, a w internecie znajdziesz jak to zrobić
@[Lanserek] Przeciez pisaliśmy o tym na gg Big Grin Jak znajdziesz chwilę to prosze odezwij się do mnie mamy do pogadania
Sen w nocy ? Przepraszam Was nie dam rady w nocy mam upragniony spokój i powiem Wam szczerze, że się dzieje magia wówczas Wink Jak się wyprowadzę już od rodziców to zacznę tak spac Smile

RE: Prosto w koło dziennie - Damkofr - 05-01-2017 02:07

O czym jest tak wgl ta książka o której jest mowa w temacie?

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

RE: Prosto w koło dziennie - KenkyushaKamil - 05-01-2017 03:34

@[Damkofr] W przeciwieństwie do grzesiaka czy wawrzyniaka autor fast line milionera ma wyj**ane na robienie szkoleń za gruby hajs gdzie po za motywacją i szczątkową wiedzą nic nie dostaniesz tylko rzeczowo zmienia Twój sposób myślenia a co za tym idzie działania. Ta książka uczy Ciebie jak myślec oraz działac jak milioner co sprawi, że za jakiś czas nim zostaniesz. Bycie milionerem to nie hop siup tylko pewien proces. @[Kiljan] jest przykładem człowieka już po procesie zostania milionerem. @[vasaki] zaś jest przykładem człowieka w procesie. Jednakże obydwaj oni nigdy już tej podróży nie opuszczą, bo jest ona zbyt ciekawa Wink

Wybacz za ciut długą wypowiedź Smile

RE: Prosto w koło dziennie - mikuss - 05-01-2017 16:12

(04-01-2017 21:35)KenkyushaKamil napisał(a):  Dodatkowo w 1 poście będę wrzucał rzeczy bądź osoby przeze mnie polecane. Na początek dołączy tam @[mikuss] z kontami wp oraz ja z kontami fb Big Grin

Kenky dzięki za wyróżnienie, nie spodziewałem się Smile
Muszę przyznać, że potrafisz krejzolu zaskoczyć

RE: Prosto w koło dziennie - KenkyushaKamil - 06-01-2017 12:37

Dzień dobry ! Big Grin

3 najważniejsze :
- zrobić 20 kont fb gotowych do zdobywania znajomych
- Zrobić 2 matki do grup ero
- 10 linków do każdej strony adsense/sub

5 pomniejszych .... hmm powiem Wam szczerze, że nie mam pojęcia co bym mógł dzisiaj tutaj wpisac Tongue

Kawałek na dziś Big Grin
https://www.youtube.com/watch?v=uC5avVDMPxE

(ps dziennie sypiam obecnie 10 godzin więc czas to zmienić)

RE: Prosto w koło dziennie - Bartezx1997 - 06-01-2017 12:49

Powodzenia Tongue W kwestii spania polecam sen polifazowy jak masz możliwość.

RE: Prosto w koło dziennie - KenkyushaKamil - 06-01-2017 12:57

Właśnie z tym jest problem, bo w nocy mam spokój więc pracuje, a w dzień... wystarczy powiedzieć, że mieszkam na blokowisku.