Serwis sub/premium SMS płacący w BTC - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: Serwis sub/premium SMS płacący w BTC (/Temat-Serwis-sub-premium-SMS-placacy-w-BTC-141912) Strony: 1 2 |
RE: Serwis sub/premium SMS płacący w BTC - iCash.pl - 21-12-2016 17:23 @BuySellProfit Czy moglibyśmy prosić o przesłanie nam swojej konfiguracji (system i przeglądarka), na jeden z naszych kanałów kontaktowych? email: [email protected] skype: iCash pl GG: 60977215 @MyLead-Support W branży SMS Premium, brak limitów odnośnie wypłaty środków, nie jest czymś powszechnym. Wie to każda osoba zajmująca się domeną SMS Premium RE: Serwis sub/premium SMS płacący w BTC - Toskan - 21-12-2016 18:08 Niczym nadzwyczajnym nie jest wyplacanie srodkow 'Aż do 90%' RE: Serwis sub/premium SMS płacący w BTC - iCash.pl - 21-12-2016 18:23 @Toskan Nie w przypadku SMS Premium i wypłacania w każdej chwili. RE: Serwis sub/premium SMS płacący w BTC - szykiryki - 21-12-2016 18:45 Bo mylicie pojęcia cały czas...ten icash to nie jest firma jak mylead czy firesub, to bezpośredni dostawca mikropłatności, jak ja wiem...cashbill, a w takich firmach wypłata dopiero po danym miesiącu rozliczeniowym to normalka. RE: Serwis sub/premium SMS płacący w BTC - Karewer - 21-12-2016 19:22 Czyli agregator. Firesub i inne serwisy są pośrednikami między Cashbillem czy Mobiltekiem, a nami - partnerami RE: Serwis sub/premium SMS płacący w BTC - Karczu - 22-12-2016 16:43 (21-12-2016 18:45)szykiryki napisał(a): Bo mylicie pojęcia cały czas...ten icash to nie jest firma jak mylead czy firesub, to bezpośredni dostawca mikropłatności, jak ja wiem...cashbill, a w takich firmach wypłata dopiero po danym miesiącu rozliczeniowym to normalka.HotPay też jest takim integratorem płatności, a nie ma takich comiesięcznych okresów rozliczeniowych - można wypłacać w każdej chwili. Stawki też bardziej konkurencyjne. RE: Serwis sub/premium SMS płacący w BTC - iCash.pl - 23-12-2016 11:07 U nas również można natychmiastowo wypłacić pieniądze. W dodatku 90%, a nie 80% RE: Serwis sub/premium SMS płacący w BTC - Karczu - 23-12-2016 13:43 W HotPay można wypłacić w każdej chwili 100%, także nie wiem co to za powód do dumy chwalenie się tym, że nie wypłaca się wszystkiego powołując dodatkowo na jakieś 80% |