![]() |
Inne logo reklamy LFE na UrwijNagrody! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Forum UrwijNagrody.pl (/Forum-Forum-UrwijNagrody-pl-135) +----- Dział: Dyskusja (/Forum-Dyskusja-137) +----- Wątek: Inne logo reklamy LFE na UrwijNagrody! (/Temat-Inne-logo-reklamy-LFE-na-UrwijNagrody-14177) Strony: 1 2 |
RE: Inne logo reklamy LFE na UrwijNagrody! - Admin - 03-10-2010 11:59 (03-10-2010 11:21)paskur napisał(a): A mi się to logo średnio podoba, może to wynika z tego, że nie znam się na grafice. Mi tez srednio przypadl do gustu, nie ma rewelacji, dlatego nie bede zawracal glowy administratorom urwijnagrody. Jednak dzieki za próby. RE: Inne logo reklamy LFE na UrwijNagrody! - Czarny767 - 03-10-2010 12:00 Nie ma sprawy, to logo robiłem szybciutko, może dlatego taki efekt. :o Pozdrawiam ! ![]() RE: Inne logo reklamy LFE na UrwijNagrody! - Marello - 04-10-2010 06:39 Moim skromnym zdaniem jakby zmienić tło i napisy to by lepiej wyglądało bo Rendery są fajniutkie ;p |