![]() |
Dziennik z prowadzeniu własnego serwisu o filmikach - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Dziennik z prowadzeniu własnego serwisu o filmikach (/Temat-Dziennik-z-prowadzeniu-wlasnego-serwisu-o-filmikach-141711) |
RE: Dziennik TopFilmików - Czaq - 17-12-2016 23:51 Yerba mate na propsie. Jaka pijesz? RE: Dziennik TopFilmików - piotrgk4 - 17-12-2016 23:59 @[Czaq] Coś jak ten typu żart " -Jaka pizza jest twoja ulubiona? -Następna " Osobiście obecnie lubię z Argentyny z dodatkiem guarany (firma Green najlepsza <3. Szkoda że ich yerba jest taka droga :/ Niektóre rodzaje kosztują nawet koło 30-40zł za 0.5kg) ogólnie to raz na kwartał kupuje yerby za koło 100-150zł i kupuje co wpada w oko. Prawie zawsze jest miejsce na pajarito klasyczna. Obecnie w rezerwie czeka z 3-4kg yerby. Musiał bym się przejść do szafki i zobaczyć co teraz zakupiłem. Polecam kupować sobie próbki różnych firm (na jedną porcje) i oceniać co się nadaje a co nie. Kupiłem sobie również skórkę z pomarańczy oraz żurawinę do yerby. Skórkę pomarańczy odradzam ponieważ efekt jest podobny jakbyś do yerby dodał miód (dziwno słodko-gorzki zabijający smak yerby). Taki smaczek z pw ![]() Szalony napisał(a):piotrgk4 napisał(a):Nisza o filmikach? Trzeba być upośledzonym by nie widzieć takiej niszy... Skoro tacy ludzie nie umieją dostrzec takiej "niszy" to nie mam konkurencjispoczko Szalony napisał(a):piotrgk4 napisał(a):Proszę bardzowszystko jest kopiuj wklej Jak widać człowiek człowiekowi wilkiem... Zajebiście ludzie na forum że trzeba wszystko podkablować xD Naprawdę współczuje każdemu kto miał z nim styczność RE: Dziennik TopFilmików - piotrgk4 - 18-12-2016 22:52
1 Tydzień, 2 Dzień (Dziennika)
-materiały wrzucone na stronę: 11 -stworzone filmiki na fanpage: 5 -filmiki youtube: 3 -promowanie youtube: 3filmiki -linkowanie -zebranie dodatkowego materiału na 2-3 dni Co mógłbym dziś zrobić lepiej? Dzień udany lecz bez przełomów Plany na jutro? JW+ nazbierać więcej materiałów do rezerwy i polepszyć jakość materiałów. Screen z youtuba bo bardzo dużo osób pyta jak mi wyszedł start ![]() Kilka postów z fanpagu ![]() ![]() RADY NA DZIŚ: Jeżeli ktoś tworzy tematyczne fanpage to polecam tworzyć własne indywidualne posty oraz iść w jakość nie ilość ![]() Osobiście kiedyś sam kiedyś popełniałem ten sam błąd i robiłem wręcz spam materiałów które nie były dobrej jakości itp ![]() CELE NA 1 MIESIĄC DZIENNIKA: Youtube: -3kk wyświetleń (obecnie 1.9kk) -1500 subów (obecnie 928) -2.5k dziennie wyszukań z wyszukiwarki youtuba (obecnie różnie 1kk-1.5k) Facebook: -12.5k polubień na TopFilmiki (obecnie 6000) Strona: -Co najmniej 3k sesji dziennie przez tydzień (obecnie koło 2k-2.5k) FAQ 1. Nie daje gotowców... Udzielę rad ale nie będę dosadnie wskazywał co i gdzie kliknąć by coś działało... Od czegoś macie google, fora oraz mózg... 2. Jeżeli posiadasz fanpage i chcesz promować moją stronę/fanpage/youtube śmiało proszę napisać to się dogadamy za post na fanpagu ![]() ![]() 3. Z miłą chęcią posłucham również porad ![]() ![]() Screeny z statystyk będą: -facebook śmieszne filmiki 1 raz w tygodniu dziennika -facebook topfilmiki 1 raz w tygodniu dziennika -youtube w czasie rzeczywistym co 1-3-5-7 dzień dziennika -youtube źródło ruchu 1 raz w tygodniu dziennika -strona 1 raz w tygodniu dziennika -wszelakie zarobki 1 raz w miesiącu dziennika (dla wytrwałych ![]() RE: Dziennik TopFilmików - piotrekprorok - 19-12-2016 10:54 Powodzenia, ładnie to wygląda. Co do pw od użytkownika Szalony - nie pierwszy raz pokazuje, że jest typowym psem ogrodnika. Sam nie weźmie i drugiemu nie da. Widywałem choćby na czacie jak się pruł do innych użytkowników i ich straszył zgłaszaniem fp. Chłopak myśli, że jak on ma fanpage to nikt inny już nie może ![]() RE: Dziennik TopFilmików - freestyper - 19-12-2016 10:59 Dziennik rewelka obyś prowadził go jak najdluzej ![]() Mozesz zdradzić jakie zarobki osiągasz ? RE: Dziennik TopFilmików - piotrgk4 - 19-12-2016 12:34 @[freestyper] Ciężko powiedzieć ![]() ![]() ![]() RE: Dziennik TopFilmików - piotrgk4 - 19-12-2016 21:01
1 Tydzień, 3 Dzień (Dziennika)
-materiały wrzucone na stronę: 11 -stworzone filmiki na fanpage: 5 -filmiki youtube: 3 -promowanie youtube: 3filmiki -linkowanie -zebranie dodatkowego materiału na 2-3 dni -1l yerby ![]() Co mógłbym dziś zrobić lepiej? Mógłbym nazbierać jeszcze więcej materiału mimo że mam już zapas na 5 dni do przodu. Mógłbym również pomontować więcej filmów na fanpage. Plany na jutro? JW+ nazbierać więcej materiałów do rezerwy + pomontować na zapas (2 dni do przodu) + przyszykować youtuba na 1 dzień do przodu + codziennie zacząć pić yerbe a nie wybiórczo. Właśnie bot do youtuba skończył spamować i powoli widać efekty ![]() ![]() A tutaj z fanpagu ładne się viralki zrobiły ![]() ![]() RADY NA DZIŚ: WCZEŚNIEJ WSTAWAĆ Jako że pracuje w domu ![]() Zauważyłem że jak wstawałem wcześniej np o 9 to więcej "pracowałem" gdyż do 15 nie było co robić w internecie. Więc zazwyczaj pracowałem solidne 5h(tak 5h bo przerwy ![]() Potem wiadomo znajomi, youtube, granie, czytanie, przeglądanie forum zarabiam itp i tak czas schodzi w moim przypadku. Po za tym czułem się lepiej wypoczęty. Niestety w moim przypadku bardzo lubię żyć w nocy. Cisza, spokój, sąsiedzi nad mną są cicho (jebane bloki), mogę w spokoju posłuchać muzyki lub obejrzeć jakiś film ![]() Dlatego polecam każdemu wstawanie wcześniej ![]() Plany które chciałbym zrealizować: -Post na forum odnośnie yerby (jak zacząć, gdzie kupować, które najlepsze, ogólnie o yerbie, materiały o yerbie, wady/zalety/, moje rady) -Zacząć się rozglądać za osobami chętnymi do promocji materiałów -Uzupełnić luki w bocie (konta) -Zacząć nowy kanał na youtube jeżeli znajdę na to czas (4fun + masa montażu) CELE NA 1 MIESIĄC DZIENNIKA: (aktualizowane 2016-12-18) Youtube: -3kk wyświetleń (obecnie 1.9kk) -1500 subów (obecnie 928) -2.5k dziennie wyszukań z wyszukiwarki youtuba (obecnie różnie 1k-1.5k) Facebook: -12.5k polubień na TopFilmiki (obecnie 6000) Strona: -Co najmniej 3k sesji dziennie przez tydzień (obecnie koło 2k-2.5k) FAQ 1. Nie daje gotowców... Udzielę rad ale nie będę dosadnie wskazywał co i gdzie kliknąć by coś działało... Od czegoś macie google, fora oraz mózg... 2. Jeżeli posiadasz fanpage i chcesz promować moją stronę/fanpage/youtube śmiało proszę napisać to się dogadamy za post na fanpagu ![]() ![]() 3. Z miłą chęcią posłucham również porad ![]() ![]() Screeny z statystyk będą: -facebook śmieszne filmiki 1 raz w tygodniu dziennika -facebook topfilmiki 1 raz w tygodniu dziennika -youtube w czasie rzeczywistym co 1-3-5-7 dzień dziennika -youtube źródło ruchu 1 raz w tygodniu dziennika -strona 1 raz w tygodniu dziennika -wszelakie zarobki 1 raz w miesiącu dziennika (dla wytrwałych ![]() RE: Dziennik TopFilmików - AlphaStalker - 19-12-2016 21:47 bede zagladal ![]() ![]() ![]() RE: Dziennik TopFilmików - piotrgk4 - 20-12-2016 21:35
1 Tydzień, 4 Dzień (Dziennika/u?)
-materiały wrzucone na stronę: 11 -stworzone filmiki na fanpage: 5 -filmiki youtube: 3 -promowanie youtube: 3filmiki -linkowanie -1,5l yerby (Pewnie myślicie jaka totalna nuda... Codziennie to samo :/ Niestety takie realia w tego typu serwisach. Jeżeli spodziewacie się wybuchów. Zarobków po kilka tysięcy miesięcznie itp to się zawiedziecie ![]() Co mógłbym dziś zrobić lepiej? Dziś mało zrobione przez sprawy prywatne ale norma wyrobiona :/ Plany na jutro? JW+ nazbierać więcej materiałów do rezerwy + pomontować na zapas (2 dni do przodu) + przyszykować youtuba na 1 dzień do przodu + wypić yerbe + napisać do grafika odnośnie nowego kanału Nowy kanał nie będzie tutaj pokazywany przez co najmniej miesiąc ponieważ polega on trochę na niszy i nie chce sobie jej popsuć. Jak już się wybije itp to będę pokazywał wszystko ![]() Wiem... Youtube w czasie rzeczywistym miało być pokazywane co 2 dni lecz jak widać z każdym dniem coraz lepiej ![]() ![]() ![]() ![]() Testowanie nowego ułożenia napisów: ![]() Potestuje podobne układy przez 3-5 dni zobaczę jak efekty i wyciągnę wnioski RADY NA DZIŚ: Na dziś jestem za bardzo zmęczony by cokolwiek myśleć ![]() Trzeba zebrać siły na jutrzejszy dzień ![]() Plany które chciałbym zrealizować: -Post na forum odnośnie yerby (jak zacząć, gdzie kupować, które najlepsze, ogólnie o yerbie, materiały o yerbie, wady/zalety/, moje rady) -Zacząć się rozglądać za osobami chętnymi do promocji materiałów -Uzupełnić luki w bocie (konta) -Zacząć nowy kanał na youtube jeżeli znajdę na to czas (4fun + masa montażu + grafiki + nazwa +styl) -Zrobić porządek z fanpagami -Zwiększyć ilość postów na stronie do 16 -Poszukać nowych źródeł filmików -Zrobić bota pod własny użytek odnośnie strony CELE NA 1 MIESIĄC DZIENNIKA: (aktualizowane 2016-12-18) Youtube: -3kk wyświetleń (obecnie 1.9kk) -1500 subów (obecnie 928) -2.5k dziennie wyszukań z wyszukiwarki youtuba (obecnie różnie 1k-1.5k) Facebook: -12.5k polubień na TopFilmiki (obecnie 6000) Strona: -Co najmniej 3k sesji dziennie przez tydzień (obecnie koło 2k-2.5k) FAQ 1. Nie daje gotowców... Udzielę rad ale nie będę dosadnie wskazywał co i gdzie kliknąć by coś działało... Od czegoś macie google, fora oraz mózg... 2. Jeżeli posiadasz fanpage i chcesz promować moją stronę/fanpage/youtube śmiało proszę napisać to się dogadamy za post na fanpagu ![]() ![]() 3. Z miłą chęcią posłucham również porad ![]() ![]() Screeny z statystyk będą: -facebook śmieszne filmiki 1 raz w tygodniu dziennika -facebook topfilmiki 1 raz w tygodniu dziennika -youtube w czasie rzeczywistym co 1-3-5-7 dzień dziennika -youtube źródło ruchu 1 raz w tygodniu dziennika -strona 1 raz w tygodniu dziennika RE: Dziennik TopFilmików - schab - 20-12-2016 23:05 Mega dzienni! Wytrwałości w dążeniu do celu, a potem kontynuowanie żeby mieć coraz więcej ![]() |