![]() |
Oszust - Ogniemimieczem - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Oszust - Ogniemimieczem (/Temat-Oszust-Ogniemimieczem-141626) |
RE: Oszust - Ogniemimieczem - ScroX - 15-12-2016 14:02 No i teraz wszystko jest zrozumiałe ![]() Dodałeś mu ludzi do grupy w zamian za 2 konta na których sobie pracowałeś i dobiłeś do 5 tyś znajomych - a on pozmieniał hasła. Nie można było tak od razu ? ![]() Teraz wystarczy poczekać na wyjaśnienia @[Ogniemimieczem] RE: Oszust - Ogniemimieczem - Robaczek12 - 15-12-2016 14:09 Arivi i po hu.. piszesz jak nie masz nic ciekawego do powiedzenia poje....ciebie koles RE: Oszust - Ogniemimieczem - mikuss - 15-12-2016 14:10 (15-12-2016 14:02)ScroX napisał(a): No i teraz wszystko jest zrozumiałe Może kolega nie był zadowolony z wykonanego zlecenia i odebrał co dał ? Trzeba poczekać co ogniemimieczem powie ale inteligencja robaczek też równa zero bo nie zmienić haseł na otrzymanych kontach to ..... ![]() Chociaż z drugiej strony jak kolega niezadowolony z wykonania to po prostu bez problemu odebrał co dał i dzięki że napisałeś po ludzku o co biega bo robaczka nie szło w ząb zrozumieć RE: Oszust - Ogniemimieczem - nicooo - 15-12-2016 14:11 (15-12-2016 14:09)Robaczek12 napisał(a): Arivi i po hu.. piszesz jak nie masz nic ciekawego do powiedzenia poje....ciebie koles I ty wysłałeś podanie na tutora do ekipy zarabiam.com? ![]() twoje posty na forum niestety są nic nie warte,ale prędzej czy później twoje wymysły i akcje się skończą.. RE: Oszust - Ogniemimieczem - mikuss - 15-12-2016 14:11 P.S @[Majka] Robaczek po 2 unban i znowu to samo na forum przedstawia : chamstwo, prostactwo, wyzwiska innych ale o spam w kasa dla czarka nie zapomina, posty lecą tylko furczy taki tutor jak on MUSI BYĆ NA FORUM! RE: Oszust - Ogniemimieczem - Vasaki - 15-12-2016 14:21 @[mikuss], @[nicooo], @[ScroX], @[Arivi] Dajcie chłopakowi spokój. Chyba mamy już jasność sytuacji, poczekajmy na wypowiedź Ogniemimieczem. Nie ma co robić niepotrzebnego szumu w około kolejnego precedensu. RE: Oszust - Ogniemimieczem - mikuss - 15-12-2016 14:24 (15-12-2016 14:21)vasaki napisał(a): @[mikuss], @[nicooo], @[ScroX], @[Arivi] Dajcie chłopakowi spokój. Chyba mamy już jasność sytuacji, poczekajmy na wypowiedź Ogniemimieczem. @[vasaki] Niepotrzebny szum ? Ja bym powiedział, że potrzebny bo to już która osoba nazwana oszustem przez robaczek na forum ? Nie chce mi się patrzeć w jego tematy ale do 10-tki już pewnie blisko albo po Plus taka osoba na tutora ? Żeby to było jeszcze 1 kwietnia to pod żart chodź nie bardzo smaczny by się podpięło a tak to nie wiadomo co z tym robić RE: Oszust - Ogniemimieczem - Ogniemimieczem - 15-12-2016 15:16 Ok już się wypowiadam, pierw chciałem przeczytać wasze komentarze ![]() Nie ukrywam ostro się uśmiałem, bo rozmawiając z Robaczkiem na GG powiedział mi że jest nie lubiany, teraz już wiem dlaczego. Od początku trochę to pomieszane dlatego też jestem zdezorientowany co i jak: Na początku dałem mu 2 konta które miały pójść za pieniądze jednakże uznał że doda mi osoby do grupy Ok ! konta dostał w Niedziele i od razu dostałem 3,6k osób do grupy miało być 4, ale już przymknę na to oko. Potem stwierdził że chce jeszcze konta za 8 zł spoko zrobiłem mu, ale kasy nie widziałem aż do dziś czyli 4 dni od 2 dni jeszcze męczy mnie o dodatkowe konta nie mając na nie środków cały czas pytając czy już je zrobiłem, wczoraj jeszcze dorzucił propozycję dodatkową że chce kolejne konta a żeby dobić tak do 18 zł, więc mu zaproponowałem że jak ma pieniądze na koncie w banku to niech kupi psc za 21 zł a ja mu dorzucę jakieś konta jeszcze, na co on stwierdził że mu się nie opłaca i pójdzie jutro do sklepu i kupi bo będzie stratny 1 zł przez allegro i jest nieufny. Dla mnie to jest jedna wielka parodia i sam jestem w szoku że robiłem mu konta, nawet mu proponowałem i podsuwałem metody zarobku, chciałem byśmy weszli na teamspeaka czy na skype to bym go trochę pokierował ale to już nieważne, wracając jestem w szoku że robiłem komuś konta a nie widziałem za to ani grosza, a jeśli Robaczku chcesz to uwierz zapłacę Ci za te ciężkie 5 dni pracy a w szczególności na koncie na którym tylko i wyłącznie akceptowałeś zaproszenia, bo fakt konta miały po 400 znajomych ale zapomniałeś dodać że do zaakceptowania było ponad 1k, jak na świeże jedno dniowe konta to sporo, i można sobie zwyczajnie wyobrazić że kolejne dni też tylko akceptowałeś zaproszenia. Nie chce mieć popsutej opinii przez Ciebie, bo jesteś krętacz i nie potrafisz naciulać niecałych 20 zł ze swoich zarobków, bo pieniążki Twoje które leżą na koncie są z bukmacherki(sam Ci pomagałem jak wypłacić pieniądze) 70 zl ![]() ![]() Ps. uwierz mi dla mnie to co (straciłeś) czyli ze 2-3 konta nie ma żadnego porównania z tym ile czasu Ci poświęciłem by robić Ci jakieś śmieszne konta Pozdrawiam @edit a Tutaj miał już kupca na konta za które mi jeszcze nie zapłacił taki dropshiping... ![]() RE: Oszust - Ogniemimieczem - Robaczek12 - 15-12-2016 15:20 Ogniemimieczem co ty człowieku pier..dolisz. Dodalem 3 600 i mialem jeszcze doadc 400 osob za te 2 konta . Mowiles ze jak dodam 3400 to dostane 2 konta _ kradzione od ciebie.Przeciez jesteśmy kwita za te 2 konat a ty je.. smie.. zmieniles hasla RE: Oszust - Ogniemimieczem - mikuss - 15-12-2016 15:22 No i Mamy Jasność ..... Kolega po 2 unban i kolejne fałszywe oszczertswa pod adresem Naszego kolegi i wychodzi na to, że oszustem jest robaczek a nie ogniemimieczem Jedyną kasę jaką on umie z powodzeniem zarabiać to zbierać kesz dla Czarka to mu wychodzi bez żadnych problemów ![]() @[Ogniemimieczem] Dodaj więcej screen może pożegnamy już wtedy robaczek na 3 ban na stałe i nie powróci jak po dwóch wcześniejszych |