![]() |
paypermac.com problem z pobieraniem - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: paypermac.com problem z pobieraniem (/Temat-paypermac-com-problem-z-pobieraniem-141601) Strony: 1 2 |
RE: paypermac.com problem z pobieraniem - krzysiek349 - 04-02-2017 21:23 No wysłałem email do support perinstallbucks, ale póki co bez odpowiedzi, szczerze wątpie w odzyskanie zarobionych pieniędzy xd ale zobaczymy.. RE: paypermac.com problem z pobieraniem - Vasaki - 04-02-2017 23:55 Jest kopia database więc cały serwis będzie przywracany. Wypłaty zlecone przez użytkowników przed wygasnięciem domeny chyba były gdzieś indziej odnotowane (moze jakies powiadomienie na e-maila) bo zostały wysłane (przynajmniej do mnie wczoraj, albo przedwczoraj juz nie pamietam xD). Tak, ze jezeli chcieli by wykiwać ludzi to pewno by tego nie robili ^^. Poza tym serwis za dlugo juz jest na rynku by sobie pozwalac na takie akcje. Miejmy nadzieje, ze po przywróceniu wszystkiego rzucą ostry bonus do stawek ![]() Btw Strona juz przywrócona ![]() Ale bonusu próżno szukać :/ ![]() RE: paypermac.com problem z pobieraniem - krzysiek349 - 04-02-2017 23:58 Zaczęła mi działać ale bez https tylko http ![]() RE: paypermac.com problem z pobieraniem - fotek007 - 06-02-2017 21:21 (01-02-2017 23:29)full2000 napisał(a):(31-01-2017 11:34)krzysiek349 napisał(a): Strona padła od kilku dni nie działa. Myślę że się zescamilo, szkoda miałem ponad 30$ do wypłaty chlopaki mieli problem z DNS (cloudflare ban) , wszystko wrocilo do normy w przeciągu ? 2 godzin... nawet byl news ze mieli problem z DNS (bana od cloudflare), perinstallbucks + paypermac dzialają normalnie, zadne leady nie zostaly wyzerowane.. bo nie bylo zadnej utraty bazy danych.. ale co ty tam wiesz.. zreszta powatpiewam w to czy wiesz co to takiego jest DNS i jak to działa ?? ![]() a ja bym nie polecał ciebie i twoich poradniczków. RE: paypermac.com problem z pobieraniem - full2000 - 09-02-2017 23:16 (06-02-2017 21:21)fotek007 napisał(a): ... ale co to kogo obchodzi co ty polecasz a czego nie? xD Akurat ktoś nie skorzysta z poradnika bo ty tak napisałeś... Zdanie nowicjusza w temacie, który w dodatku nie służy do oceniania innych nie ma najmniejszego znaczenia ![]() Co do samego serwisu ppm - jakiś czas nie działał i kilka osób zgłaszało problemy z wypłatami w związku z czym mieli powody do wątpliwości. RE: paypermac.com problem z pobieraniem - ziomek888 - 09-02-2017 23:37 (09-02-2017 23:16)full2000 napisał(a):(06-02-2017 21:21)fotek007 napisał(a): ... dlaczego piszesz ze to nowicjusz ? z tego co widzialem w chatboxie ten czlowiek w ppi zarobil ponad milion zlotych "http://zarabiam.com/chatbox//archive.php?page=18" + dodał zdjecia screenow z banku i staty z programu partnerskiego (screen z deutsche banku polska wersja sam widzialem) i inni byli pod wrażeniem... zreszta poczytaj .. hm wiec raczej nie musi polecac takich poradnikow jak ty ![]() dlaczego piszesz ze serwis nie dzialal ? jesli mi nie dzialał 2 godziny ? a leady i tak zostaly naliczone..wiec zadnej straty nie mialem, screen z wyplaty z dzisiaj.. wedlug mnie piszesz klamstwa po to aby przyciagnac poleconych do siebie i do swojego programu ktory polecasz..na dluzsza mete tak sie nie da niestety.. ![]() RE: paypermac.com problem z pobieraniem - full2000 - 10-02-2017 00:07 (09-02-2017 23:37)ziomek888 napisał(a): dlaczego piszesz ze to nowicjusz ? z tego co widzialem w chatboxie ten czlowiek w ppi zarobil ponad milion zlotych "http://zarabiam.com/chatbox//archive.php?page=18" + dodał zdjecia screenow z banku i staty z programu partnerskiego (screen z deutsche banku polska wersja sam widzialem) i inni byli pod wrażeniem... zreszta poczytaj .. hm wiec raczej nie musi polecac takich poradnikow jak ty Ja też jestem pod wrażeniem twojego linku z wygasłymi screen'ami i głupoty a raczej łatwowierności - jak ci napiszę, że zarobiłem 100 milionów na ppi i wyślę screen'a to też uwierzysz? Jeszcze na koniec ten ból du*y, że ktoś zarabia z poleconych ![]() Każdy zarabia w taki sposób w jaki jest mu wygodnie. Jeden ładuje ludzi w balona, drugi zbiera refy, trzeci inwestuje w hyipy a czwarty robi jeszcze coś innego ![]() Cytat:dlaczego piszesz ze serwis nie dzialal ? jesli mi nie dzialał 2 godziny ? a leady i tak zostaly naliczone..wiec zadnej straty nie mialem, screen z wyplaty z dzisiaj.. Brak działania serwisu ppm zgłaszało kilka osób na forum co bardzo łatwo znaleźć. Nigdzie jednak nie pisałem, że cięli leady więc nie wiem o czym piszesz. Cytat:wedlug mnie piszesz klamstwa po to aby przyciagnac poleconych do siebie i do swojego programu ktory polecasz..na dluzsza mete tak sie nie da niestety.. Poleceni zgłaszają się sami, dobrowolnie. Jeżeli twierdzisz, że wypisuję kłamstwa (co oczywiście nie jest prawdą) to podaj konkrety, czekam ![]() RE: paypermac.com problem z pobieraniem - ziomek888 - 10-02-2017 00:16 przeciez sam zamieszczasz staty/screeny z ppi zeby ludzie widzieli ile zarobiles (photoshop ??? ![]() ![]() jestes klamcą , i nie polecam cię nikomu !!!! i nie polecam CInstaller !!! RE: paypermac.com problem z pobieraniem - full2000 - 10-02-2017 01:28 (10-02-2017 00:16)ziomek888 napisał(a): przeciez sam zamieszczasz staty/screeny z ppi zeby ludzie widzieli ile zarobiles (photoshop ??? Koniec twojego klaunowania pajacyku : ![]() "obrońca" fotka się znalazł, haha ![]() prawdomówny znawca ppi też do ciebie pasuje xD paypermac.com problem z pobieraniem - Hybrid1990 - 19-06-2021 11:55 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |