![]() |
Zarabianie w wieku 14 lat ;) - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: Zarabianie w wieku 14 lat ;) (/Temat-Zarabianie-w-wieku-14-lat-141485) Strony: 1 2 |
RE: Zarabianie w wieku 14 lat ;) - Slight - 12-12-2016 21:45 Poczytaj forum, a zwłaszcza 'poradniki dot. zarabiania' a może akurat coś Ci przypadnie do gustu, z czego mógłbyś wycisnąć chociażby kilka $$. Jak tu koledzy wyżej wspomnieli, nie licz też, że ktoś Ci da pomysł na tacy, czasem trzeba też ruszyć głową.. może wyjdzie? ![]() Ja osobiście 4 lata temu zaczynałem od buxów, czyli klikanie w reklamy itp. kończywszy na PPA, subskrycjach. Życzę powodzenia! RE: Zarabianie w wieku 14 lat ;) - mahuzz - 12-12-2016 21:54 (12-12-2016 21:38)MillenniumFalcon napisał(a): Sam niedawno zaczynałem swoją zabawę w zarabianiu przez internet, co prawda jestem trochę starszy skończyłem studia i pracuje na etacie, jednak po miesiącu czytania treści dostępnych na forum i kolejnym miesiącu testowania różnych sposobów, teraz robię drugą pensję na SMS. Nic dodać nic ująć. Podpisuje się w 100%. RE: Zarabianie w wieku 14 lat ;) - Homixek - 12-12-2016 23:38 Osobiście polecam serwisy sub sms + podpatrywanie różnych akcji. RE: Zarabianie w wieku 14 lat ;) - radmatuszewski - 12-12-2016 23:53 Spróbuj z PPI, polecam do tego serwis Cinstaller. Obsługuje ruch z Windowsa, Maców, androida i iPhone. Jeśli dobrze pamiętam to nawet z windows phone'a. A próg od którego możesz wypłacić kasę to tylko 1$. Kolejny sposób to np. Clixsense (niestety nie mam pojęcia od ilu lat można się rejestrować) - wypełnianie ankiet, kilkanie reklam. Trzecim sposobem na dorobienia tych 2-3$ miesięcznie jest pobranie na telefon z androidem (nie wiem czy jest na iP) aplikacji Slidejoy. W tamtym miesiącu była jeszcze wypłacalna. 18 grudnia zlecam wypłatę więc dam znać czy nadal wypłaca. Niby nie dużo, ale zawsze coś . |