Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Poradnik
Duży ruch z Quora - nisze game + reszta - dowod z prawie 11mln views - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Poradniki dotyczące Zarabiania przez Internet (/Forum-Poradniki-dotyczace-Zarabiania-przez-Internet-279)
+--- Wątek:
Poradnik
Duży ruch z Quora - nisze game + reszta - dowod z prawie 11mln views (/Temat-Duzy-ruch-z-Quora-nisze-game-reszta-dowod-z-prawie-11mln-views-141371)

Strony: 1 2

RE: Duży ruch z Quora - nisze game + reszta - dowod z prawie 11mln views - fusek - 09-12-2016 22:59

(09-12-2016 22:47)MillenniumFalcon napisał(a):  Klin, rewelacyjny poradnik! Chyba czas w końcu odpuścić suby i zabrać się za CPAGrip i zacząć promować worldwide.

O tym samym pomyslalem.

Szkoda ze dzien ma tylko 24 hSad

RE: Duży ruch z Quora - nisze game + reszta - dowod z prawie 11mln views - piotrgk4 - 10-12-2016 11:00

Bardzo dziękuje Klin za post Smile Bardzo quality poradnik który uchyla metodę pozyskiwania ruchu Smile Pewnie wiesz że tym poradnikiem zwiększasz sobie konkurencje. Nie mniej bardzo dziękuje za wiedzę tutaj przekazaną Smile Pozdrawiam serdecznie i oby tak dalej

RE: Duży ruch z Quora - nisze game + reszta - dowod z prawie 11mln views - szeq00 - 12-12-2016 21:43

Super dziękuje za poradnik na bank spróbuję Big Grin

RE: Duży ruch z Quora - nisze game + reszta - dowod z prawie 11mln views - Klin - 12-12-2016 23:33

(09-12-2016 08:19)krzysiek349 napisał(a):  
(09-12-2016 00:07)Klin napisał(a):  [Obrazek: e7a890b87eb646b88dc0f96df00131c8.png]

[Obrazek: 5eb5f82029f1496c98390acccd6a3096.png]

[Obrazek: b6471dbf6f4946a1a3c5ea94919edd2c.png]

W połączeniu z popads widzę tu dobre pieniądze. W dobrym kierunku myślę? Idea

tak btw. ile jest tak wejść średnio z jednej odpowiedzi, czy są to liczby rzędu 30-50, czy może 1000+ ,ponieważ nie mam wgl wyobrażenia...

Popads (i podobne) to swoją drogą, jak wspomniałem z Quora content locker dobrze monetyzuje
Ciężko powiedzieć ile ruchu z 1 odpowiedzi, to zależy od niszy. Trafi się 30 views dzien ale i trafi się 3000 Smile

(09-12-2016 16:00)bimber14 napisał(a):  Muszę przetestować. Tylko pytanie lepiej zrobić bloga pod właśnie gry i z tamtad kierować ruch do swojego bloga na którym zarabiamy czy może dodawać posty na blogu na którym już zarabiamy i kierować do money posta

Ja mam osobne blogi do konkretnych nisz, tam śle traffic i w pozwiązanych money post (na tym samym blogu oczywiście)

(09-12-2016 19:22)sienny18 napisał(a):  Siemka, znajdzie się jakaś dobra dusza która poleci stronkę pod content locker i odświeży moje informacje o blogach pod gry?(troszkę pomentoruje) Dawno, dawno temu używałem astrocash i pisałem małe apki w visual basicu. Dalej to działa? pzdr Wink

Polecam CPAGrip, Ogads. Apki w visual nadal dają radę

RE: Duży ruch z Quora - nisze game + reszta - dowod z prawie 11mln views - war43 - 13-12-2016 17:09

Hmm... To bardzo ciekawa metoda dla osób, które interesują się grami.
W takim przypadku napisanie artykułu jest znacznie prostsze, przyjemniejsze, a w efekcie otrzymają znacznie bardziej wartościowy artykuł.

No, ale nie każdy interesuje się grami, a chyba każdy chciałby pisać artykuły o czymś co lubi.
Więc tu pojawia się pytanie:
-Czy jest różnica pomiędzy odpisywaniem na cudze pytania, a zadawaniu własnych i odpowiadaniu na nie, kiedy tematyka w którą celujemy nie jest zbyt oblegana na Quora.com?

Tym drugim sposobem piszemy wartościową odpowiedź nawet w kilka sekund po zadaniu pytania, przez co mamy szanse na większą ilość upVote.

I drugie pytanie:
Dlatego pytań w danej tematyce należy szukać poprzez google: site:www.quora.com "xxxx"

Widziałem, że Quora oferuje własną wyszukiwarkę, w której można wybrać zakres czasowy oraz ograniczyć wypowiedzi do samych pytań - czy coś z Nią jest nie tak?

RE: Duży ruch z Quora - nisze game + reszta - dowod z prawie 11mln views - pablo12 - 16-12-2016 10:46

perfekcyjny poradnik aż miło Smile

RE: Duży ruch z Quora - nisze game + reszta - dowod z prawie 11mln views - Corso - 17-12-2016 10:38

Jak by ktoś z was chciał to jestem wstanie napisać artykuł po angielsku na 400 słów, o dowolnej tematyce za 20 zł Smile płatne na paypala, kontakt priv Big Grin

RE: Duży ruch z Quora - nisze game + reszta - dowod z prawie 11mln views - mucios - 17-12-2016 14:10

Czy próbował ktoś w ten sposób działać na SubSMS z przekierowaniem do money posta? Wiadomo inny serwis do zadawania pytań (nawet nie serwis, a portal) z wyraźnym przekierowaniem do pobrania poradnika/generatora? Jeżeli tak to czy zwiększa to konwersje i czy ma rację bytu?

RE: Duży ruch z Quora - nisze game + reszta - dowod z prawie 11mln views - war43 - 20-12-2016 00:52

Tak podsumowując moje wyniki pierwszych testów:

Nisza:
Na pierwszy ogień poszło Counter Strike: Global Offensive.

Posty na blogu: 7
Wszystkie unikalne, rzeczowe, pisane przez kogoś, kto się na tym zna.

Odpowiedzi na pytania: 6
Każda z nich otrzymała też kilka Upvote na start, dla podbicia.

Wyświetlenia bloga: 46 w przeciągu 3 dni od napisania odpowiedzi.

Wyświetlenia MoneyPost'a: 1

Post postanowiłem wrzucić tak informacyjnie, dla osób zainteresowanych tematem. Smile