![]() |
Poradnik Duży ruch z Quora - nisze game + reszta - dowod z prawie 11mln views - Wersja do druku+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Poradniki dotyczące Zarabiania przez Internet (/Forum-Poradniki-dotyczace-Zarabiania-przez-Internet-279) +--- Wątek: Poradnik Duży ruch z Quora - nisze game + reszta - dowod z prawie 11mln views (/Temat-Duzy-ruch-z-Quora-nisze-game-reszta-dowod-z-prawie-11mln-views-141371)Strony: 1 2 |
RE: Duży ruch z Quora - nisze game + reszta - dowod z prawie 11mln views - fusek - 09-12-2016 22:59 (09-12-2016 22:47)MillenniumFalcon napisał(a): Klin, rewelacyjny poradnik! Chyba czas w końcu odpuścić suby i zabrać się za CPAGrip i zacząć promować worldwide. O tym samym pomyslalem. Szkoda ze dzien ma tylko 24 h ![]() RE: Duży ruch z Quora - nisze game + reszta - dowod z prawie 11mln views - piotrgk4 - 10-12-2016 11:00 Bardzo dziękuje Klin za post ![]() ![]() ![]() RE: Duży ruch z Quora - nisze game + reszta - dowod z prawie 11mln views - szeq00 - 12-12-2016 21:43 Super dziękuje za poradnik na bank spróbuję ![]() RE: Duży ruch z Quora - nisze game + reszta - dowod z prawie 11mln views - Klin - 12-12-2016 23:33 (09-12-2016 08:19)krzysiek349 napisał(a):(09-12-2016 00:07)Klin napisał(a): Popads (i podobne) to swoją drogą, jak wspomniałem z Quora content locker dobrze monetyzuje Ciężko powiedzieć ile ruchu z 1 odpowiedzi, to zależy od niszy. Trafi się 30 views dzien ale i trafi się 3000 ![]() (09-12-2016 16:00)bimber14 napisał(a): Muszę przetestować. Tylko pytanie lepiej zrobić bloga pod właśnie gry i z tamtad kierować ruch do swojego bloga na którym zarabiamy czy może dodawać posty na blogu na którym już zarabiamy i kierować do money posta Ja mam osobne blogi do konkretnych nisz, tam śle traffic i w pozwiązanych money post (na tym samym blogu oczywiście) (09-12-2016 19:22)sienny18 napisał(a): Siemka, znajdzie się jakaś dobra dusza która poleci stronkę pod content locker i odświeży moje informacje o blogach pod gry?(troszkę pomentoruje) Dawno, dawno temu używałem astrocash i pisałem małe apki w visual basicu. Dalej to działa? pzdr Polecam CPAGrip, Ogads. Apki w visual nadal dają radę RE: Duży ruch z Quora - nisze game + reszta - dowod z prawie 11mln views - war43 - 13-12-2016 17:09 Hmm... To bardzo ciekawa metoda dla osób, które interesują się grami. W takim przypadku napisanie artykułu jest znacznie prostsze, przyjemniejsze, a w efekcie otrzymają znacznie bardziej wartościowy artykuł. No, ale nie każdy interesuje się grami, a chyba każdy chciałby pisać artykuły o czymś co lubi. Więc tu pojawia się pytanie: -Czy jest różnica pomiędzy odpisywaniem na cudze pytania, a zadawaniu własnych i odpowiadaniu na nie, kiedy tematyka w którą celujemy nie jest zbyt oblegana na Quora.com? Tym drugim sposobem piszemy wartościową odpowiedź nawet w kilka sekund po zadaniu pytania, przez co mamy szanse na większą ilość upVote. I drugie pytanie: Dlatego pytań w danej tematyce należy szukać poprzez google: site:www.quora.com "xxxx" Widziałem, że Quora oferuje własną wyszukiwarkę, w której można wybrać zakres czasowy oraz ograniczyć wypowiedzi do samych pytań - czy coś z Nią jest nie tak? RE: Duży ruch z Quora - nisze game + reszta - dowod z prawie 11mln views - pablo12 - 16-12-2016 10:46 perfekcyjny poradnik aż miło ![]() RE: Duży ruch z Quora - nisze game + reszta - dowod z prawie 11mln views - Corso - 17-12-2016 10:38 Jak by ktoś z was chciał to jestem wstanie napisać artykuł po angielsku na 400 słów, o dowolnej tematyce za 20 zł ![]() ![]() RE: Duży ruch z Quora - nisze game + reszta - dowod z prawie 11mln views - mucios - 17-12-2016 14:10 Czy próbował ktoś w ten sposób działać na SubSMS z przekierowaniem do money posta? Wiadomo inny serwis do zadawania pytań (nawet nie serwis, a portal) z wyraźnym przekierowaniem do pobrania poradnika/generatora? Jeżeli tak to czy zwiększa to konwersje i czy ma rację bytu? RE: Duży ruch z Quora - nisze game + reszta - dowod z prawie 11mln views - war43 - 20-12-2016 00:52 Tak podsumowując moje wyniki pierwszych testów: Nisza: Na pierwszy ogień poszło Counter Strike: Global Offensive. Posty na blogu: 7 Wszystkie unikalne, rzeczowe, pisane przez kogoś, kto się na tym zna. Odpowiedzi na pytania: 6 Każda z nich otrzymała też kilka Upvote na start, dla podbicia. Wyświetlenia bloga: 46 w przeciągu 3 dni od napisania odpowiedzi. Wyświetlenia MoneyPost'a: 1 ______________________ Zakładam, że nie jest tak jak być powinno. Nie wiem jeszcze, czy to kwestia odpowiedzi, czy raczej złego wyboru niszy - ale okaże się w tym tygodniu, gdy dodam więcej postów na blogu oraz odpowiedzi na Quora. Post postanowiłem wrzucić tak informacyjnie, dla osób zainteresowanych tematem. ![]() |