Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Polsat idzie do sądu ze streamerami KSW37 - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Wiadomości (/Forum-Wiadomosci-117)
+--- Wątek: Polsat idzie do sądu ze streamerami KSW37 (/Temat-Polsat-idzie-do-sadu-ze-streamerami-KSW37-141261)

Strony: 1 2

RE: Polsat idzie do sądu ze streamerami KSW37 - Czaq - 14-12-2016 07:07

(14-12-2016 02:45)kukiz87 napisał(a):  A zarabiaczy to nie obejmie ? raczej tez chyba , bo nawet mając ruski czy chinski stream nie jesteś jego właścicielem a hajs zbierasz , więc subowicze może też dostaną po dupie, a tak serio to osłem jest ten kto płaci 40 zł za takie scierwo , spoko mnie tez ciekawiła walka popka bo jestem jego fanem , ale na weeb tv kupiłem sobie pakiet za 4 zł i obejrzałem te kilka chwil walki
Osłem jest ten kto czekał tylko na walkę pseudo króla.
Ksw walki byly ba dość wysokim poziomie i jako fan MMA mogę stwierdzić, ze kilka przed main eventem było ciekawych.
Co do pozywania subow to nie ma opcji bo nikt nie dostawał streama. To typowy fake content.

RE: Polsat idzie do sądu ze streamerami KSW37 - kukiz87 - 14-12-2016 11:14

Nikt nie dostawał streama ? znam mnóstwo osób które właśnie dawały streama i o nich mówie teraz. Na kilku programach było możliwe promowanie ksw jeżeli tylko masz dostęp do tego streama aby udostępnić.
Też lubie mma , ale nie w polskim śmiesznym wykonaniu , gdzie promują pseudo gwiazdy, wielkich wojowników mma, który faktycznie w Polsce są kimś bo wygrywają z ogórkami przed 40 ale w światowym mma i tak nic nie znaczą i nigdy nie będą... Szacunek dla Kowalkiewicz i Błachowicza, gdy się nadarzyła okazja prsyneli do UFC

RE: Polsat idzie do sądu ze streamerami KSW37 - k.kopec997 - 15-12-2016 10:08

Między KSW, a UFC to jest jedna, wielka przepaść. Nie ma co tu przyrównywać nawet. W polsce wystarczy, że ktoś zostanie celebrytą i już takiego biorą do tańca z gwiazdami, do tańca na lodzie i inne duperele...

RE: Polsat idzie do sądu ze streamerami KSW37 - szeton - 20-12-2016 14:38

http://www.wirtualnemedia.pl/artykul/policja-zatrzymala-mezczyzne-ktory-na-facebooku-nielegalnie-udostepnial-transmisje-z-ksw-37

RE: Polsat idzie do sądu ze streamerami KSW37 - słupi - 09-01-2017 10:12

A wszystko przez to, że typ nagrywał swój pokój i akurat telewizor z KSW miał w pierwszym kadrze Big Grin