Dziennik pracy nieudacznika - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Dziennik pracy nieudacznika (/Temat-Dziennik-pracy-nieudacznika-141104) |
RE: Dziennik pracy nieudacznika - Laiser - 05-12-2016 10:53 (05-12-2016 10:30)Hoolig4n napisał(a): Szybko się podniosłeś. Mega szacun gościu, pamiętaj robić wszystko by było jsk najlepiej. Obserwuję. Robie robie dziekuje za wsparcie , takie komentarze tez pomagają (05-12-2016 10:28)mahuzz napisał(a): Nie jesteś nieudacznikiem. Mnóstwo osób tak zaczynało. A teraz? Sam sobie odpowiedz gdzie są. Albo zostali pod sklepem, albo są bogaci. Niech Ci z drugiej kategorii będą Twoja motywacja. Powodzenia!!Motywuję się takimi osobami. Do nowego roku jakos wszystko rozkręcę i pozniej tylko będę czekac na $$ oczywiscie nie przestanę robić kanałów i wrzucać filmików RE: Dziennik pracy nieudacznika - Laiser - 07-12-2016 17:55 Dzisiejszy dzień spędzam w pracy w weekend wleci wiecej filmikow i wszystko zostanie udostepnione,otagowane , opisane i zacznę promowanie trzymajcie kciuki! RE: Dziennik pracy nieudacznika - Laiser - 12-12-2016 18:58 Ostatnio mam gorsze dni,straszne zmęczenie ,brak chęci do czego kolwiek... lecz się nie poddam,teraz jestem w pracy,o 20 koncze wracam do domu i wrzucam okolo 5 filmikow,taguje, opisy dodaje i lecę z tematem! RE: Dziennik pracy nieudacznika - Laiser - 21-12-2016 17:51 To ze nie pisalem nie.znaczy ze nie dzialam! Aktualnie mam 20 filmikow,jeszcze musze 10 rozeslac po portalach. Jeden filmik ma prawie 4 tys wyśw a reszta od 1 tys do 1,5 . Dzisiaj ostatni dzien pracy i dzialam 10x wiecej! RE: Dziennik pracy nieudacznika - WhiteNigga - 21-12-2016 18:01 Dodawaj jakieś statystyki czy cuś, jak możesz. RE: Dziennik pracy nieudacznika - Laiser - 21-12-2016 19:02 (21-12-2016 18:01)WhiteNigga napisał(a): Dodawaj jakieś statystyki czy cuś, jak możesz. Jutro dodam RE: Dziennik pracy nieudacznika - Laiser - 22-12-2016 18:54 Witajcie drodzy forumowicze ! Filmiki jakoś rozwijają się i mam nadzieję że po przerwie świątecznej to ruszy na pełnej ! Tutaj statystyki na dzień 21 grudnia Dobra a teraz przechodząc do konkretów.. Do końca tego roku moj plan to 50 filmikow na 2 kanałach i jest to do zrobienia. Pózniej zostanie tylko promowanie a to juz jakos zleci. Chcę uzbierać na dobrego laptopa ponieważ ten to złom. Całe święta spędzam sam to jakoś ogarnę te filmiki. Od stycznia również zaczynam zapierdziel w pracy,chcę jak najszybciej laptopa.. Chcę nagrywać filmiki z gier,czuję się w tym super( kiedyś mialem 13k subskrybcji ale po tym jak skończyłem na ulicy kanał się rozpadł). Teraz chciałem życzyć wszystkim użytkownikom forum wesołych świąt spędzonych w rodzinnym gronie ! Bawcie się dobrze RE: Dziennik pracy nieudacznika - Laiser - 23-12-2016 16:31 Witam wszystkich użytkowników,statystyki na dzień dzisiejszy wyglądają tak.. Mam nadzieję że wszystko z czasem ruszy już bardziej i uda mi się zarobić RE: Dziennik pracy nieudacznika - albercig - 26-12-2016 11:33 No chciałeś to jestem! Nie mów, że jesteś nieudacznikiem każdy miał kiedyś problemy. Liczy się to, że postawiłeś się temu problemowi i się nie dałeś. Ja ci polecam suby jak chcesz to pisz na gg ( masz w moim profilu zarabiam.com ) RE: Dziennik pracy nieudacznika - Laiser - 26-12-2016 13:16 (26-12-2016 11:33)albercig napisał(a): No chciałeś to jestem! Nie mów, że jesteś nieudacznikiem każdy miał kiedyś problemy. Liczy się to, że postawiłeś się temu problemowi i się nie dałeś. Ja ci polecam suby jak chcesz to pisz na gg ( masz w moim profilu zarabiam.com ) Bardzo dziękuje,napisałem na GG |