![]() |
General Redemption - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Ogólnie o Lockerz (/Forum-Ogolnie-o-Lockerz-20) +----- Wątek: General Redemption (/Temat-General-Redemption-14089) |
RE: General Redemption - lesio2 - 25-09-2010 09:49 A ja miałem od wczoraj ok 22 coś takiego: Lockerz.com is temporarily down for upgrades. Please check back in a bit. Thanks, The Lockerz Team I cały czas tak jest... RE: General Redemption - pitfromhell - 25-09-2010 09:52 Trzeba było odświeżyć ![]() A ja ponawiam pytanie: A był może, któryś z MacBook dostępny przez dłuższy czas, czy rozeszły się w mgnieniu oka ?Big Grin Widziałem poprzednie restocki, to faktycznie długo stały. A jak było teraz? Pytam się bo wbiłem na PayPale, na elektronikę nie wchodziłem ![]() RE: General Redemption - Nayare - 25-09-2010 10:34 (25-09-2010 08:56)Miu napisał(a): wow,no ja wbiłem w ciągu pierwszych 10s w BWL i dupa.NIC!Został tylko PP25,ale zchrzaniłem sprawe bo nie wyszukało mi poland :/Spokojnie byly tylko 25$ i 50$ zielone od poczatku... tak jak na dwoch ostatnich restockach ![]() (25-09-2010 09:49)lesio2 napisał(a): A ja miałem od wczoraj ok 22 coś takiego:ctrl+F5 // Usuniecie ciastek Ja tam nic nie gadam, ale tapety sa jeszcze dostepne :O RE: General Redemption - wahuu - 25-09-2010 11:06 Jak dla mnie to fail. Wbiłem na macbooka, uzupełniłęm capthe wywaliło mnie na główną. Potem ipod touch -to samo. Potem paypal 25 - to samo. Na koniec zgarnąłem 10$ itunes. Ciekawe czy mi odwołają. RE: General Redemption - lesio2 - 25-09-2010 11:10 Odświeżałem, usuwałem ciasteczka i nic... Ale podejrzewam że znowu byłoby jak na ostatnim generalu - biała strona i brak możliwości zalogowania... RE: General Redemption - Nayare - 25-09-2010 11:19 To zle podejrzewales ![]() ![]() RE: General Redemption - Marczyk - 25-09-2010 11:29 (25-09-2010 00:22)pitfromhell napisał(a): Restock oceniam na 3+, zero lagów, zero błędów, zero nagród+ za bardzo dobre podsumowanie restocku. General to już nie to samo co kiedyś, a wygrywają nieliczni z nielicznych(oczywiście z pomocą bota). Dobrze chociaż że Don na TS poinformował że regulamin dali, bo samemu nie szło zauważyć. Nawet zdobycie 25$ jest sporym fartem. A i jeszcze te reklamy na ptzp... tragedia. Lockerz już całkowicie poszło na kasę, już dawno nie było udanego restocku(darmowego). RE: General Redemption - Dominator - 25-09-2010 11:39 Użytkownik Dominator usnął, wyłączył komputer 5 minut przed wykupem nagród ! RE: General Redemption - schnappi222 - 25-09-2010 14:48 A ja strasznie zły jestem, bo źle ustawiłem taskera i za wolno wypelnilem dane do starego ipoda toucha ;/ A tak to kto wie ;/ Poza tym te restocki po północy są, więc tylko tydzień temu i dzisiaj wyjątkowo mi się udało na nich być ;/ A jeszcze nic nie wygralem ![]() RE: General Redemption - Synkretysta - 25-09-2010 18:26 ja startowałem z 2 kontami. Pierwsze - loguje się praktycznie od razu, tylko captcha była długa. Od razu skok do BestBuy 100$. Po wybraniu reedem - cofka do kategorii. No to BestBuy 50$. I po reedem - cofka do kategorii. No to BestBuy 25$ - trafiłem...ale pomyliłem metody wypełniania i wklepałem adres na PL za pomocą JS. poszło. Dziś napisałem maila do lockerz z prośbą o przysłanie ( o ja biedny sie łudzę) podając jakąś tam motywację...2 adresy blablabla potem logowanie na drugie konto - tu pozostały tylko McDonald i Starbucks- próba 25$ do McDonald - wywaliło. No i wziąłem 10$ Starbucks na adres USA za pomocą taskera. Jak potwierdzą to kolega pójdzie z żoną na kawę na mój koszt ![]() Tylko dlaczego przestał mi działać Extreme Redeemer? Był najszybszy... |