![]() |
[Support-Mentoring] Treepay.pl - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: TreePay (/Forum-TreePay-402) +---- Wątek: [Support-Mentoring] Treepay.pl (/Temat-Support-Mentoring-Treepay-pl-140888) |
RE: [Support-Mentoring] Treepay.pl - Admek69 - 28-11-2016 19:00 Osoba odpowiednia na tym stanowisku, przejrzyste i konkretne odpowiedzi. Czekałem na odp niecałe 24h (weekend). Zaoferowanie pomocy przy dalszej realizacji projektu. Jestem bardzo zadowolony oby tak dalej ![]() Pozdrawiam RE: [Support-Mentoring] Treepay.pl - Czaq - 29-11-2016 08:33 Dziękuje za pozytywne opinie ![]() Z uwagi, że jest wielu początkujących którzy nie mieli styczności nigdy z promocją i reklamowaniem programów, postanowiłem zrobić ogólny poradnik w którym opiszę podstawowe oraz kilka unikalnych metod reklamy. Pozwoli to zaoszczędzić czas który będę mógł wykorzystać na pomoc osobom doświadczonym z ich bardziej skomplikowanymi problemami. ![]() RE: [Support-Mentoring] Treepay.pl - jarekxD - 30-11-2016 20:06 Zaczynamy raczkować z seo, aczkolwiek póki co zasypuje @[Czaq] noobskimi pytaniami i pewnie często odechciewa mu się żyć jak widzi co napisałem ![]() Jak najbardziej polecam! ![]() RE: [Support-Mentoring] Treepay.pl - treepay.pl - 01-12-2016 00:41 gratulujemy udanego początku współpracy z czaqkiem i życzymy dalszej udanej współpracy ![]() RE: [Support-Mentoring] Treepay.pl - Admek69 - 01-12-2016 22:17 ![]() ![]() Wielka zasługa @[Czaq] Jak widać można ![]() Testujemy różne sposoby reklamy, dlatego taka różnica konwersji ![]() RE: [Support-Mentoring] Treepay.pl - Czaq - 02-12-2016 06:44 Gratulacje! Konwersja może i nie powala ale każdy od czegoś zaczynał. Nad tym też popracujemy! Życzę jeszcze większych zarobkow ![]() Dziś będę dużo mniej dostępny ze względu na sprawy prywatne. Ale spokojnie, na wszystkie wiadomości odpisze po weekendzie! ![]() RE: [Support-Mentoring] Treepay.pl - rekki - 02-12-2016 20:31 Współpraca wygląda podobnie jak w przypadku mentoringu na Leadmore? (stwórz stronę i promuj) Jeśli nie, to byłbym zainteresowany współpracą ![]() RE: [Support-Mentoring] Treepay.pl - Czaq - 03-12-2016 01:39 Rekki szczerze mówiąc to sam za Ciebie nic nie zrobię. Sam dobrze wiesz, że żeby zarobić to trzeba poświęcić czasu. Ogólnie mamy dobry kontakt z rekki'm więc zapraszam! ![]() Rezultaty umieścimy tutaj prawda? ;-) RE: [Support-Mentoring] Treepay.pl - rekki - 03-12-2016 12:55 (03-12-2016 01:39)Czaq napisał(a): Rekki szczerze mówiąc to sam za Ciebie nic nie zrobię. Sam dobrze wiesz, że żeby zarobić to trzeba poświęcić czasu. Ogólnie mamy dobry kontakt z rekki'm więc zapraszam! Nie chodzi o to, wiadomo, że potrzeba wkładu czasowego, aby były jakieś rezultaty, ale chciałbym skupić się głównie na metodach promocji, gdyż aktualnie ta kwestia u mnie nie funkcjonuje. Oczywiście, ewentualne zyski opublikuję w tym temacie ![]() RE: [Support-Mentoring] Treepay.pl - Czaq - 03-12-2016 17:39 Dokładnie, promocja to najtrudniejszy i największy problem dla większości nowych użytkowników. Na szczęście sa na to sposoby które możemy wykorzystać, wystarczą chęci ![]() |