![]() |
bezrobocie i co dalej? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: bezrobocie i co dalej? (/Temat-bezrobocie-i-co-dalej-140844) |
RE: bezrobocie i co dalej? - Zły_Szeląg - 24-11-2016 20:26 Dzięki, fakt ![]() Jako, że kobietom trzeba pomagać, to jeśli myślałabyś o prestashopie napisz PW podrzucę jakiś szablon premium, bo mam sporo ![]() RE: bezrobocie i co dalej? - ibogaina - 24-11-2016 20:35 Dzięki za wszystkie rady, muszę od czegoś zacząć i podjąć jakieś decyzje. Na ten moment dopiero pytam, szukam, rozmawiam i nie wiem co do czego przypiąć. Uwięziona jestem w domu. Mam już swój sklep internetowy, malutki, niszowy, ale działa. Nie wiedziałam też, że jest coś takiego jak dropshipping. ![]() Jeszcze jakieś propozycje? Wskazówki? Za wszystko będę bardzo wdzięczna. Aha, mam pytanie, czy ktoś wie jak zbudować aktywny fanpage na facebooku, np. 50 tys. użytkowników z Polski? Zbudować grupę? Jak ich tam zgonić? Konkursem? Ktoś coś? Ktoś z użytkowników ma taki fp? RE: bezrobocie i co dalej? - mikuss - 24-11-2016 20:43 (24-11-2016 20:35)ibogaina napisał(a): Aha, mam pytanie, czy ktoś wie jak zbudować aktywny fanpage na facebooku, np. 50 tys. użytkowników z Polski? Zbudować grupę? Jak ich tam zgonić? Konkursem? Ktoś coś? Ktoś z użytkowników ma taki fp? W tej tematyce przeglądnij dział sprzedam, być może z ofert tej tematyki znajdziesz coś czego szukasz już gotowe ![]() RE: bezrobocie i co dalej? - Akaishi909 - 25-11-2016 01:10 W sumie jeżeli posiadałabyś wystarczająco duży zasięg reklamy to kamerki wbrew pozorom nie są takim głupim pomysłem ![]() RE: bezrobocie i co dalej? - mantra - 25-11-2016 12:10 Jest dużo opłacalnych i fajnych pomysłów na pracę w sieci np. freelancer, programy lojalnościowe itd, proponuje zajrzeć na ten artykuł ![]() ![]() RE: bezrobocie i co dalej? - qwertybsk - 25-11-2016 12:39 możesz poczytać również dzienniki pracy, internet jest na tyle duży, że każdy w jakiejś metodzie się odnajdzie ![]() RE: bezrobocie i co dalej? - Hybrid1990 - 25-11-2016 12:56 tak tylko powiem że było tutaj już wielu takich co udawało kobietę, bo liczyli na łatwą pomoc lub chcieli wysępić niszę. RE: bezrobocie i co dalej? - BuySellProfit - 25-11-2016 18:09 Zastanawiam się czy gdyby to facet napisał też byłby taki pozytywny odzew. RE: bezrobocie i co dalej? - maniek250 - 25-11-2016 18:21 @up Niektórzy myśleli że to facet napisał ![]() RE: bezrobocie i co dalej? - szykiryki - 25-11-2016 19:26 Ja jadę na tej metodzie od 3 lat. Udaje babkę i codziennie dostaje co najmniej dwie nisze+ cykliczne przelewy na paypala. |