iCash.pl - Zarabiaj na mikropłatnościach SMS Premium Rate - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: iCash.pl - Zarabiaj na mikropłatnościach SMS Premium Rate (/Temat-iCash-pl-Zarabiaj-na-mikroplatnosciach-SMS-Premium-Rate-140800) |
RE: iCash.pl - Zarabiaj na mikropłatnościach SMS Premium - krutek90 - 27-11-2016 13:53 Aha, czyli rozumiem, że spamujecie każdy znaleziony adres email w internecie? Proszę wybaczyć, ale nie przemawia to do mnie. Pozdrawiam RE: iCash.pl - Zarabiaj na mikropłatnościach SMS Premium - iCash.pl - 27-11-2016 14:41 @magneto @krutek90 Przyznajemy, że u nas raz mogło dojść do takiej pomyłki, i został wysłany niepotrzebny mailing. Spam jednak, jest to wielokrotna wiadomość do jednego odbiorcy. Nie wybieramy odbiorców losowo - każdy z nich jest przez nas starannie dobierany. Sprawdzamy czy potencjalny użytkownik posiada możliwości do działania w naszym serwisie, takie jak np. własna strona. RE: iCash.pl - Zarabiaj na mikropłatnościach SMS Premium - krutek90 - 27-11-2016 14:50 Drogi iCash, właśnie na jednym z maili "mój login tutaj" otrzymałem więcej niż jedną wiadomość, więc idąc waszym tokiem myślenia, jest to spam RE: iCash.pl - Zarabiaj na mikropłatnościach SMS Premium - iCash.pl - 27-11-2016 15:06 @krutek90 Tak, na początku naszej działalności doszło do nieporozumienia, skutkującego w wysyłce do niektórych osób 2-3 maili. Przyznaliśmy jednak do tego i przeprosiliśmy za to. Teraz takie sytuacje nie mają już miejsca RE: iCash.pl - Zarabiaj na mikropłatnościach SMS Premium - Kleju93 - 27-11-2016 21:05 (27-11-2016 14:41)iCash.pl napisał(a): @magneto @krutek90 Wikipedia.org napisał(a):Spam – niechciane lub niepotrzebne wiadomości elektroniczne. (...) Zwykle (choć nie zawsze) jest wysyłany masowo. Punkt 1 spełniony z w/w listy spełniony, punkt 2 spełniony, punkt 3 spełniony... a Wy nadal twierdzicie, że to nie SPAM? Jak my mielibyśmy zaufać firmie, która rozsyła spam, zamiast zastosować prawdziwą kampanię reklamową? RE: iCash.pl - Zarabiaj na mikropłatnościach SMS Premium - Fastlead.pl - 28-11-2016 09:56 del RE: iCash.pl - Zarabiaj na mikropłatnościach SMS Premium - iCash.pl - 28-11-2016 10:03 Miło nam, że nawet serwis niekonkurencyjny interesuje się naszym tematem Tak jak już wspomnieliśmy, nie wybieramy odbiorców losowo - każdy z nich jest przez nas starannie dobierany. Sprawdzamy czy potencjalny użytkownik posiada możliwości do działania w naszym serwisie, takie jak np. własna strona. A więc punkt 1 nie jest spełniony. Co do punktu 2, to działamy od wielu lat na polskim rynku i nigdy nie spotkaliśmy się w branży z praktyką, aby składając biznesową propozycję prosić o zgodę odbiorcę. Co do punktu 3, to zachęcam, abyście sami przetestowali nasze usługi i stwierdzili, czy zyski są nieproporcjonalne Na chwilę obecną działamy już z paroma poważniejszymi firmami i serwisami. Pierwsze wypłaty naszych klientów już zostały zrealizowane w poprzednim tygodniu, a pieniądze do wszystkich dotarły. RE: iCash.pl - Zarabiaj na mikropłatnościach SMS Premium - surfer0700 - 28-11-2016 10:12 Na chromie strona przechodzi ale mam takie co na głównej: Na Firefoxie w ogóle nie mogę wejść: RE: iCash.pl - Zarabiaj na mikropłatnościach SMS Premium - iCash.pl - 28-11-2016 10:17 @surfer0700 Wystarczy kliknąć "Zaawansowane" i zaakceptować certyfikat. RE: iCash.pl - Zarabiaj na mikropłatnościach SMS Premium - Tochkan - 28-11-2016 10:19 |