![]() |
Forum Gold - Alternatywa dla Zakupów Przelew/PSC - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Pomysły, zmiany, sprawy dotyczące Zarabiam.com (/Forum-Pomysly-zmiany-sprawy-dotyczace-Zarabiam-com-13) +--- Wątek: Forum Gold - Alternatywa dla Zakupów Przelew/PSC (/Temat-Forum-Gold-Alternatywa-dla-Zakupow-Przelew-PSC-140721) Strony: 1 2 |
RE: Forum Gold - Alternatywa dla Zakupów Przelew/PSC - szymon1051 - 23-11-2016 17:12 Wreszcie jest przelew i można na niego BTC płacić przez np inpay ![]() RE: Forum Gold - Alternatywa dla Zakupów Przelew/PSC - szymon1051 - 05-12-2016 23:21 Zmieńcie jak możecie w php z GET na POST bo danych nie powinno się wysyłać w URL, nawet przeglądarka mnie przestrzegała. Chodzi o link zwrotny, czyli ten na który jesteśmy odsyłani po przelewie. RE: Forum Gold - Alternatywa dla Zakupów Przelew/PSC - Admin - 06-12-2016 12:00 Po naszej stronie żadnego geta nawet nie ma, po przelewie powinno odeslac na podstrone z podziekowaniami, redirect jest po stronie pośrednika jeśli coś tam nawala mogę do nich napisać, tak czy siak wszystkie usługi są aktywowane prawidłowo co pokazały już pierwsze zamówienia ![]() Tak czy inaczej dzięki za spostrzeżenie. RE: Forum Gold - Alternatywa dla Zakupów Przelew/PSC - muniek11 - 06-12-2016 12:48 I rzeczywiście po przelewie odsyła na podstronę z podziękowaniami osobiście to potwierdzam ;P Zamówienie wykonane w mniej niż 2 min w przypadku przelewu więc dla mnie super ![]() Dzięki za wprowadzenie tych metod płatności ![]() RE: Forum Gold - Alternatywa dla Zakupów Przelew/PSC - Admin - 23-03-2017 09:33 Sklep został zaktualizowany i nie wymaga już podawania danych adresowych/osobistych - wystarczy podać nick na forum oraz email. RE: Forum Gold - Alternatywa dla Zakupów Przelew/PSC - MrocznyKILL - 24-04-2017 23:18 Zamówione... otrzymane... w połowie już wydane ![]() Admin dobra robota o to nam chodziło ![]() |