Sprzedaz oprogramowania z licencją studencką - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: Sprzedaz oprogramowania z licencją studencką (/Temat-Sprzedaz-oprogramowania-z-licencja-studencka-140677) Strony: 1 2 |
RE: Sprzedaz oprogramowania z licencją studencką - maniek250 - 24-11-2016 23:02 Czego tak właściwie oczekujesz ? że ktoś Ci powie "tak bez lipy sprzedawaj" ? Ryzyko że coś pójdzie nie tak jest raczej niewielkie ale istnieje i można za to dostać po dupie. RE: Sprzedaz oprogramowania z licencją studencką - Polanka - 24-11-2016 23:44 (20-11-2016 00:02)twardy napisał(a): Zapytales sie czy to jest legalne... nie jest. Czy ci za to cos grozi? Tak, pewnie jakas grzywna. Czy ktos sie w ogole dowie? Skad mamy wiedziec. Przy okazji wiesz jak z tego Dreamsparka zainstalowac cos? bo trzeba byc studentem jakiejs wybranej szkoly i miec jakies swoje ID a jednak na allegro sprzedają narazie chcialam sama przetestowac i to legalnie bo sie ucze ale gdzie indziej RE: Sprzedaz oprogramowania z licencją studencką - Akaishi909 - 25-11-2016 01:07 Mógłbym opublikować to w innych serwisach? Idealnie ukazany proces kwitnącego Janusza biznesu RE: Sprzedaz oprogramowania z licencją studencką - Polanka - 25-11-2016 01:12 Ja bym wolała abyś nie publikował stąd nic. Ale i tak zrobisz co chcesz. Teraz już niczego nie oczekuję. Wczesniej nie bylam pewna czy to nielegalne. Dam znać jak coś ;-). Nie jestem początkująca w kombinowaniu, nie bede sie tu chwalić ale jak jest sie ostroznym i nie wystawia sie 100000 sztuk windowsa nie majac firmy na Allegro to mozna spokojnie sobie żyć Mysle ze dzial jest tutaj dobry na takie rozmowy, w koncu to zarabianie przez internet. Ale nie jestem pewna czy moge tu o wszystkim mówić, wiec jak cos to mozna popisać prywatnie. Fajnie ze powstala taka strona, pewnie jest od dawna ale nie śledziłam tematu. maniek250 masz super avatara RE: Sprzedaz oprogramowania z licencją studencką - rachman - 25-11-2016 01:41 Cytat:jest sie ostroznym i nie wystawia sie 100000 sztuk windowsa nie majac firmy na Allegro to mozna spokojnie sobie żyćBardzo naiwne myślenie. Przyjmij w końcu do wiadomości że nie ważne czy sprzedasz 1 szt. czy milion - jest to nielegalne. Od ilości zależy tylko wysokość kary no i zwiększa się prawdopodobieństwo wpadki. Jedna osoba wpadnie po sprzedaniu 1000 sztuk a inna na pierwszej wpadnie. NIE MA PRAWA które mówi że możesz spać spokojnie jak za dużo nie kombinujesz. Jak przestępstwo zostanie umorzone bo sprzedałaś to i tak firma może z powództwa cywilnego dobrać Ci do ... Rób co chcesz ale to że innym się udaje nie daje gwarancji np. Tobie RE: Sprzedaz oprogramowania z licencją studencką - Polanka - 25-11-2016 02:47 Wlasnie juz mi sie wiele udało w tym temacie |