![]() |
Dziennik Konkursowy -SUB SMS - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Dziennik Konkursowy -SUB SMS (/Temat-Dziennik-Konkursowy-SUB-SMS-140567) |
RE: Dziennik Konkursowy -SUB SMS - karbow - 19-11-2016 15:09 Witam 19.11.2016 Wczoraj troche nietypowa konwersja poniewaz wplynely LEADY z pazdziernikowej awarii.Przy okazji duzy uklon dla FireSub gdzie nigdy nic nie ginie!! JESLI COS ZAROBIE WRZUCE TAK JAK DZISIAJ SCREENA Z DNIA POPRZEDNIEGO: OCZYWISCIE FireSub ###BADZ KROLEM SUBOW### ![]() RE: Dziennik Konkursowy -SUB SMS - karbow - 20-11-2016 14:52 Witam 20.11.2016 Wczorajszy dzien uwazam za udany ![]() Chyba jeszcze nie pisalem na czym zarabiam: otoz jest to wlasna strona z wlasnym pomyslem na ktory wpadlem tak niespodziewanie ze do dzisiaj sie nie moge nadziwic ze wyszlo cos z tego.Czasem tak chyba musi byc,ze czlowiek mysli mysli i nic nie potrafi wymyslec az wkoncu ![]() Ah pisalem juz na czym zarabiam w pierwszym poscie ![]() JESLI COS ZAROBIE WRZUCE TAK JAK DZISIAJ SCREENA Z DNIA POPRZEDNIEGO: OCZYWISCIE FireSub ###BADZ KROLEM SUBOW### ![]() RE: Dziennik Konkursowy -SUB SMS - sancte - 20-11-2016 14:59 No całkiem ładnie lecisz, powodzenia! ![]() RE: Dziennik Konkursowy -SUB SMS - gangsterparty - 20-11-2016 15:40 Powodzenia życze! W&R RE: Dziennik Konkursowy -SUB SMS - karbow - 21-11-2016 10:12 Witam 21.11.2016 Ostatnio niedziele wcale nie sa takie dobre ![]() Dziekuje za slowa wsparcia i zachety! JESLI COS ZAROBIE WRZUCE TAK JAK DZISIAJ SCREENA Z DNIA POPRZEDNIEGO: OCZYWISCIE FireSub ###BADZ KROLEM SUBOW### ![]() RE: Dziennik Konkursowy -SUB SMS - karbow - 22-11-2016 08:22 Witam 22.11.2016 Dobrze ze poziom sie utrzymuje ![]() A tak wogole to potrzebuje jakiejs motywacji w temacie SEO.Ciezki temat! JESLI COS ZAROBIE WRZUCE TAK JAK DZISIAJ SCREENA Z DNIA POPRZEDNIEGO: OCZYWISCIE FireSub ###BADZ KROLEM SUBOW### ![]() RE: Dziennik Konkursowy -SUB SMS - Mecenas - 22-11-2016 11:11 Śledzę temat kolegi z Firesuba. Super że wynik się utrzymuję i konwersja jest na dobrym poziomie. Jeśli chodzi o SEO i motywacje, to wystarczającą powinien być fakt, że najlepsi w tym biznesie zarabiają właśnie dzięki pozycjonowaniu - działaj ! ![]() RE: Dziennik Konkursowy -SUB SMS - karbow - 23-11-2016 07:53 Witam 23.11.2016 Wczorajszy wynik..bez komentarza ![]() Na upadek zlozyly sie dwa czynniki: -moja strona spadla nieco z wysokiej pozycji w Google -mam konkurencje od niedawna ![]() A tak wogole to potrzebuje jakiejs motywacji w temacie SEO.Ciezki temat! JESLI COS ZAROBIE WRZUCE TAK JAK DZISIAJ SCREENA Z DNIA POPRZEDNIEGO: OCZYWISCIE FireSub ###BADZ KROLEM SUBOW### ![]() RE: Dziennik Konkursowy -SUB SMS - karbow - 24-11-2016 08:28 Witam 24.11.2016 Dobra Panowie zarty sie skonczyly!!! Jak dobrze widac wczorajsze 40zl (+8zl ze starego systemu na firesub) mowi same za siebie.Trzeba sie wkoncu dac do roboty!Czytam sobie o SEO i zaczyna mi sie podobac jak mozna "czarowac" ze swoja www. Musze nadmienic ze strona na ktorej zarabiam mozna powiedziec "sama" mi sie wypozycjonowala do TOP 10 i stad moja niewiedza o samodzielnym dzialaniu z wlasna strona. Wszakze powiadam- dzien sadu mej nauki bedzie dniem radosnej nowiny,dniem nieustajacego brzdeku spadajacych monet na FireSubie #EDIT# Dzieki mecenas za dobre slowo!! JESLI COS ZAROBIE WRZUCE TAK JAK DZISIAJ SCREENA Z DNIA POPRZEDNIEGO: OCZYWISCIE FireSub ###BADZ KROLEM SUBOW### ![]() RE: Dziennik Konkursowy -SUB SMS - danoneksss - 24-11-2016 16:10 Powodzenia w pozycjonowaniu, sam też teraz się tym interesuje. A ten cytat to z Biblii? ![]() |