![]() |
Zbieramy na nowego Laptopa MSI:) + konkurs :) - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Zbieramy na nowego Laptopa MSI:) + konkurs :) (/Temat-Zbieramy-na-nowego-Laptopa-MSI-konkurs-140562) |
RE: gdzie moje kochane pieniążki:D lecą piniądze piniądze :D - MartinS - 19-11-2016 14:47 Wszystkiego najlepszego ![]() RE: gdzie moje kochane pieniążki:D lecą piniądze piniądze :D - Hopekk94 - 22-11-2016 18:09 co takiego jest do wygrania ze wszyscy tematy zakladaja? ![]() RE: Zbieramy na nowego Laptopa MSI:) + konkurs :) - demek1987 - 05-12-2016 19:30 chyba przyszła pora na aktualizację
![]() ![]() ![]() ![]() czasu nie było ostatnio u mnie,bo w pracy teraz zapierdziel do świąt więc praktycznie zarobków nie było ![]() najgorsze, że Google nałożyło mi na domeny filtra za spam, a wpadały z nich jakieś leady mimo braku pozycjonowania, 2 konta YouTube padły gdzie miałem real -content , niestety osoba która, kręciła filmy nie odzywa się a ja to gdzieś zgubiłem na kompie;/ albo po prostu usunąłem jakieś tam grosze wpadały tydzień byłem chory ale że mam pracę jaką mam to musiałem do niej chodzić ![]() więc po pracy spałem na pigułach ![]() zmieniłem tytuł tematu ![]() ![]() ![]() zobczymy, aktualnie jestem na robieniu zaplecza pod nisze i 3 projekty na dłuższa metę będę coś tam pisał o nich ![]() wczoraj przetestowałem swoje zaplecze fanpagów ![]() ![]() jestem w sumie w szoku sam ![]() ![]() Ogólnie to moja życiówka ![]() ![]() dzisiaj też jeszcze doleciało mi trochę ![]() ![]() no ale niestety na tym straciłem 2 fanpage ;/ będę próbował się odwołać, zobaczymy;/ w między czasie zainstalowałem na domenach pod nowe nisze( mam nadzieje) potrzebne mi wtyczki i w końcu znalazłem wymarzony theme ![]() ![]() z dzisiaj - więcej nie wpadnie bo na dzisiaj koniec pracy ![]() ![]() ![]() PODSUMOWANIE 2200/5300 no i mamy gwarantowanego pendrive w konkursie Firemedia ![]() RE: Zbieramy na nowego Laptopa MSI:) + konkurs :) - Miedziany - 05-12-2016 20:14 No brawo ![]() ![]() RE: Zbieramy na nowego Laptopa MSI:) + konkurs :) - polokk - 05-12-2016 20:46 Ja pierdziele moja zyciowka to 2 stówy było xd gratki i powodzenia dalej ![]() RE: Zbieramy na nowego Laptopa MSI:) + konkurs :) - demek1987 - 07-12-2016 21:26 (05-12-2016 20:14)Miedziany napisał(a): No brawoTaki --- http://allegro.pl/laptop-msi-gp72-i7-6700hq-960m-1tb-ssd275gb-32gb-i6629772139.html Aktualizację będę robił z dnia poprzedniego bo czasami nie ma czasu na siedzenie do 24 ![]() A więc co wczoraj zrobiłem. ![]() Założyłem parę kont youtube do swoich nisz i wypełniłem profile ![]() ![]() Znalazłem swoje dwa filmiki z realnym produktem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() To by było na tyle gdyż wczoraj był mikołaj i musiałem chrześniakowi kupić prezent i oczywiście jakąś czapkę mikołaja i go odwiedzić ![]() cele zrealizowałem na dzisiaj więc nie jest źle ![]() ![]() Jutro: dodanie po parę postów na każdej stronie z 4 nisz. ![]() dalsza nauka pozycjonowania ![]() tyle wpadło 12-06 ![]() podsumowanie 2288,4/5300 RE: Zbieramy na nowego Laptopa MSI:) + konkurs :) - Bazor - 07-12-2016 22:36 Gratuluje i podziwiam zarobków, czemu akurat laptop? Myślę, że za te pieniądze kupiłbyś stacjonarnego kombajna z 2 monitorami do wygodnej pracy. Pozdrawiam RE: Zbieramy na nowego Laptopa MSI:) + konkurs :) - demek1987 - 08-12-2016 16:12 (07-12-2016 22:36)Bazor napisał(a): Gratuluje i podziwiam zarobków, czemu akurat laptop? Myślę, że za te pieniądze kupiłbyś stacjonarnego kombajna z 2 monitorami do wygodnej pracy. Pozdrawiam mam tak małe mieszkanie że nie mam miejsca na to żeby kupić biurko ![]() ![]() ![]() RE: Zbieramy na nowego Laptopa MSI:) + konkurs :) - demek1987 - 25-12-2016 01:01 MSI został zakupiony za 4999 zł bo cena spadła ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() CEL ZOSTAŁ OSIĄGNIĘTY ![]() ZAPRASZAM DO GŁOSOWANIA NA MNIE W KONKURSIE http://zarabiam.com/Temat-ANKIETA-Badz-jak-kapitan-statku-i-zgarnij-nagrody-142024 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: Zbieramy na nowego Laptopa MSI:) + konkurs :) - Miedziany - 25-12-2016 13:38 Brawo! ![]() |