ZLECE wykonanie statystyk bukmacherskich - WYSOKA ZAPLATA ! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: ZLECE wykonanie statystyk bukmacherskich - WYSOKA ZAPLATA ! (/Temat-ZLECE-wykonanie-statystyk-bukmacherskich-WYSOKA-ZAPLATA-140479) Strony: 1 2 |
RE: ZLECE wykonanie statystyk bukmacherskich - WYSOKA ZAPLATA ! - vPLN.dll - 04-12-2016 14:52 (04-12-2016 14:34)greg1 napisał(a): Ktoś wykona te statystyki bukmacherskie ? Dobrze zapłace ! Wysyłam pieniądze pierwszy !!! Jesli to ma być w excelu to pisz na PW. Dogadamy się. RE: ZLECE wykonanie statystyk bukmacherskich - WYSOKA ZAPLATA ! - Ando - 04-12-2016 15:02 Daj znać na priv o co konkretnie chodzi. RE: ZLECE wykonanie statystyk bukmacherskich - WYSOKA ZAPLATA ! - Toskan - 06-12-2016 09:31 @[greg1] twoj czas juz minal, staty wykonane i brak zaplaty. Dla 20zl tak sie zeszmacic? Malo tego procz wykonania statystyk chcesz pomocy w najbardziej kuriozalnej sprawie jaka jest konwerter z xls do pdf. Nawet nie chce mi sie opisywac calej 'gadki' z toba. Reasumujac - zadanie wykonane ...brak zaplaty. @[majka] prosze o prezent na mikolajki ss'y dosle pozniej *jestem na tel. RE: ZLECE wykonanie statystyk bukmacherskich - WYSOKA ZAPLATA ! - Majka - 06-12-2016 09:57 Greg1 podsumowując krótko; jesteś nie uczciwym forumowiczem co świadczy 80% ostrzeżeń na Twoim koncie! Twój czas na forum się skończył. Wątek został zamknięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu. |