Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Bitinvestino - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Bitinvestino (/Temat-Bitinvestino-140402)

Strony: 1 2

RE: Bitinvestino - sircreed - 14-11-2016 19:27

Mam dwie wpłaty u nich 75k i 150k i czas mi rośnie jak wczoraj, jak wypłacą to już nie będę tu ryzykował.

RE: Bitinvestino - lanpan - 14-11-2016 19:30

aha, no to w takim razie pobawie sie z Eobot Smile Dzieki za info

RE: Bitinvestino - zajman - 15-11-2016 15:01

Prośba o rzetelną odpowiedź -> mam ze znajomym jakieś bitcoiny które chciałbym pomnożyć, możecie mi polecić co przeczytać aby wejść w temat ?

RE: Bitinvestino - Makabrycy - 15-11-2016 15:29

najlepiej to giełda kryptowalut, ale trzeba mieć jakiekolwiek pojęcie o handlu walutami patrz forex, podobne zasady panują na giełdzie kryptowa inne to jakic mining, cloudminig kupić jakąs moc i czerpać jakieś profity inwestycja w tym przypadku zwraca się średnio po 3-4 miesiącach niestety większość programów cloudminig są to programy wysokiego ryzyka wiec jest opcja na utratę części bądź całkowitej puli inwestycji Smile
możesz tez inwestować bitcoiny w revshary to tez są programy hyip, teoretycznie nastawione na długi termin działania ale jak pokazuje przykład AOMM in ie podziałał zbyt długo i raczej zarobić ie dał - oczywiście są programy które płaca i dają zarobić możliwe ze takim programem jest mypayingcryptoads ale to sie okaże Smile w pewnym okresie czasu Smile
co jeszcze?
możesz próbować inwestować w dublery ale to już jest hyip mega wysokiego ryzyka chociaż wiem ze jeśli się wejdzie na samym początku to idzie ze 2-3 razy obrócić kapitałem Smile ale nie ma gwarancji ze obrócisz raz.
są też tzw matrixy tzw programy matrycowe ale są to zwykłe piramidy gdzie żeby zarobić trzeba mieć trochę poleconych pod sobą i twoi poleceni tez muszą mieć poleconych Smile
możesz tez próbować obstawiać zakłady bukmacherskie u typowo cryptobuka np planetsofbet są jeszcze jakieś z tego co wiem ale nie pamiętam ich nazw Smile
więcej grzechóf nie pamiętam Smile

Bitinvestino - Hybrid1990 - 09-12-2018 20:03

Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.