Programy partnerskie z ofertami kont bankowych. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: Programy partnerskie z ofertami kont bankowych. (/Temat-Programy-partnerskie-z-ofertami-kont-bankowych-140338) Strony: 1 2 |
RE: Programy partnerskie z ofertami kont bankowych. - rachman - 11-11-2016 18:51 Chcesz wały robić to działaj w pseudo firmach... Żadna poważna albo przynajmniej legalna firma nie będzie ryzykować zrobienia sobie smrodu i narażać się na konflikt z prawem dla ... no właśnie dla kogo i w imię czego... Inna sprawa że nie wiadomo czy mają jakieś możliwości weryfikacji i czy to w ogóle robią przed dokonaniem wypłaty skoro chodzi tylko o sam pesel... Tylko na ch podawać zły pesel skoro i ta musisz wszystkie dane osobowe podać prawdziwe by otrzymać kasę na konto bankowe? Co za logika japierdziu... Ta czy tak prędzej czy później nie kombinuj bo to wyjdzie i nawet po czasie nie jest niemożliwe namierzyć przekręta. Przecież oni prowadzą księgowość, rozliczenia z fiskusem, mają logi które podadzą w razie potrzeby itd. Ty na starcie se chcesz w papierach sraczke robić? Z igły widły se zrobisz człowieku. Zechcesz oszczędzić parę zł na podatku czy co tam masz w zamiarze a dopiszą ci oszustwa podatkowe, czy ch wie co... RE: Programy partnerskie z ofertami kont bankowych. - PaulRcootiC - 11-11-2016 19:34 (11-11-2016 18:51)rachman napisał(a): Chcesz wały robić to działaj w pseudo firmach... Żadna poważna albo przynajmniej legalna firma nie będzie ryzykować zrobienia sobie smrodu i narażać się na konflikt z prawem dla ... no właśnie dla kogo i w imię czego... Jestem nieletni, i to jest powód tego, że wprowadziłem fałszywy pesel, lekko siebie postarzyłem tylko RE: Programy partnerskie z ofertami kont bankowych. - adrian018 - 11-11-2016 21:02 Paul to lepiej załóż to konto na mamę lub starszego brata i wypłacaj na ich konto :-D RE: Programy partnerskie z ofertami kont bankowych. - krutek90 - 11-11-2016 21:11 @[Pan Inwestor] Ogólna stawka za wnioski. RE: Programy partnerskie z ofertami kont bankowych. - Devil877 - 11-11-2016 22:31 Moim zdaniem , pisz do nich jak najszybciej wyjaśnij to jakoś... . I tak jak radzą wyżej załóż konto na brata , siostrę , mamę , tatę (po uświadomieniu ich o tym ) Inaczej na pytasz sobie biedy ... na dzień dobry , ile Ci zostało do 18? RE: Programy partnerskie z ofertami kont bankowych. - zaki0711 - 12-11-2016 02:00 Który program partnerski posiada ranking kont bankowych? Bo szukam i znaleźć nie mogę RE: Programy partnerskie z ofertami kont bankowych. - PaulRcootiC - 12-11-2016 03:27 (11-11-2016 22:31)Devil877 napisał(a): Moim zdaniem , pisz do nich jak najszybciej wyjaśnij to jakoś... . I tak jak radzą wyżej załóż konto na brata , siostrę , mamę , tatę (po uświadomieniu ich o tym ) Inaczej na pytasz sobie biedy ... na dzień dobry , ile Ci zostało do 18? 3 lata 2 RE: Programy partnerskie z ofertami kont bankowych. - Pan Inwestor - 12-11-2016 08:43 @zaki0711 - praktycznie każdy program partnerski posiada. Na pewno SystemPartnerski, M2M i Comperialead :-) RE: Programy partnerskie z ofertami kont bankowych. - rachman - 12-11-2016 17:09 Cytat:Jestem nieletni, i to jest powód tego, że wprowadziłem fałszywy pesel, lekko siebie postarzyłem tylkoE to chopie zgoda rodziców albo konto na rodzica - za zgodą i normalnie działasz a nie na starcie kombinujesz W najłagodniejszej wersji najwyżej Ci nie wypłacą ale możesz mieć większe kłopociki. Na co to jak można legalnie? Programy partnerskie z ofertami kont bankowych. - nitram - 25-01-2017 12:43 Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu. |