Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
VPS vs Dedyk! - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarządzanie stronami Internetowymi (/Forum-Zarzadzanie-stronami-Internetowymi-358)
+--- Dział: Hostingi i Serwery (/Forum-Hostingi-i-Serwery-359)
+--- Wątek: VPS vs Dedyk! (/Temat-VPS-vs-Dedyk-140203)

Strony: 1 2

RE: VPS vs Dedyk! - wiesiek - 08-11-2016 20:21

Wine is not an emulator Big Grin

RE: VPS vs Dedyk! - szymon1051 - 10-11-2016 13:32

Zawsze możesz opalić u siebie Smile, 10 zł na miesiąc zazwyczaj zewnętrze ip.

(06-11-2016 21:06)Maro napisał(a):  Dokładnie interesują mnie aby były na windows server oraz MIAŁY POTĘŻNE PROCESORY! Obciążenie procesorów będzie non stop na poziomie 90%.

Co przez to rozumiesz?
Wystarczy jakiś 1 rdzeniowy o taktowaniu 3 Ghz lub 2 rdzeniowy vcore?
Czy potrzebny ci jest jakiś i3 czy e3?

Z vcore znajdziesz, a z i3 lub e3 nie, do takiej ceny ale na linuxie. Odpalisz sobie wine i powinno działać. Zawsze możesz wcześniej przetestować w virtualboxie np z debianem czy wine będzie działać poprawnie.

RE: VPS vs Dedyk! - Maro - 10-11-2016 19:14

Niestety mój Virtualbox(nie umiejętnie znajac zycie to robie) nie był w stanie uruchomic linuxa...Windowsy bez problemu.

Program który chciałem właczyć pod wine niestety nie działa.

Temat do zamknięcia Smile DZIĘKI ZA WYPOWIEDZI!

RE: VPS vs Dedyk! - szymon1051 - 10-11-2016 21:39

Pobierasz np debian np 64 bit z debian.org wybierasz w virtualbox linux i tam chyba jest debian 64 bit potem wskazujesz iso z debianem i virtualbox jak się uruchomi dajesz instaluj amd64 i masz.