![]() |
Szukam mentora FOREX! wpłata około 1000zł - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Inwestycje (/Forum-Inwestycje-324) +--- Dział: Forex (/Forum-Forex-340) +--- Wątek: Szukam mentora FOREX! wpłata około 1000zł (/Temat-Szukam-mentora-FOREX-wplata-okolo-1000zl-140078) |
RE: Szukam mentora FOREX! wpłata około 1000zł - lucass9600 - 04-11-2016 07:07 @Captain Jakie masz doświadczenie ? ile lat? ile lat edukacji w dziedzinie forex ? Pytam ,bo macie tutaj "fantastyczne" podejście... 80% ludzi traci nie zaczynaj nawet nauki... Nie mam nic do revshare ,sam działam ,ale kolega adik7276 zabił mnie swoją propozycją...naprawdę chcesz porównywać revshare do forexu ,a raczej nasze wyniki ? by zacząć działać w revshare , potrzebowałem pół godziny na spokojne zapoznanie się z programem , przelew i 10 minut dziennie ,na rynkach 2 lata ciężkiej pracy , nauki , analizy - obserwacji wykresu. To tak jakby porównać szachy i maraton i to sport i to sport ,ale trochę się różnią ![]() (04-11-2016 05:25)Captain napisał(a): Ja też odradzam forex bo jest to bardziej hazard niż inwestowanie. Ładnie ubrany, z niby skomplikowanymi strategiami, ale jednak nadal hazard. Tym zdaniem pokazujesz mi ,że nie masz po prostu doświadczenia. Zgodzę się inwestycja w rynki finansowe jest ryzykowna i grozi utrata kapitału ,ale "skomplikowane strategie" nie są do niczego potrzebne. Jeśli tego nie wiesz to ,albo nic o tym nie wiesz ,albo jesteś osobą ,która szukała graala ,przejechała się i teraz odradza wszystkim podjęcie tematu.Skomplikowane strategie nie działają - tak naprawdę prosta strategia daje najlepsze rezultaty ,ale niestety trzeba trochę czasu by to zrozumieć Dlatego zachęcam do dołączenia do grupy "TJS" na facebooku tam jest mega dużo dobrych spekulantów + większość nie jest anonimowa tak jak na forach gdzie jest mega dużo spin. RE: Szukam mentora FOREX! wpłata około 1000zł - adik7276 - 04-11-2016 09:14 (03-11-2016 22:45)MLN napisał(a):(03-11-2016 19:35)adik7276 napisał(a): Chyba za dużo pieniędzy masz skoro chcesz je stracić. To nie hejt, tylko rada. Wyciągnij wnioski, bo około 80% użytkowników forexa mimo stosowania skomplikowanych strategii i tak traci swoje pieniądze. Oczywiście że wyczytałem. Nie bawie się w hazard, ale ludzie tutaj na tym forum bardzo często nie są świadomi ryzyka o czym doskonale wiesz stąd mój post. (03-11-2016 22:50)lucass9600 napisał(a): @MLN mamy do czynienia z kolejną osobą ,która albo przez brak wiedzy straciła pieniądze - nie oszukujmy się w tych 80% najwięcej osób to po prostu gracze ,którzy liczyli na miliony , lexusa i wille z basen w ostateczności.. polegli z wyzerowanym depo A ten znowu coś bełkocze nic nie wiedząc. Widać że typowy polaczek. Nie będę kontrował każdej Twojej wypowiedzi bo jest to bezcelowe. Ale przestań wygadywać bzdury bo jak widać pierd*lisz tylko, pochwal się zarobkami na forexie, ile wsadziłes, ile wyciągnąłeś i zamkniesz usta wszystkim "hejtującym". EDIT: Oczywiście że chodzi o dobre zarobki, ale jak Ciebie zadowalają groszowe pieniądze przy inwestycjach to nie mamy o czym rozmawiać. (04-11-2016 07:07)lucass9600 napisał(a): @Captain Jakie masz doświadczenie ? ile lat? ile lat edukacji w dziedzinie forex ? I znowu swoje hahah bawisz mnie na prawdę. Napisałem że Hyip to tylko dodatek, kto Ci powiedział że na tym bazuje i co ja w tym temacie zaproponowałem skoro piszesz o mojej propozycji? Nawet nie powiedziałem słowa o Hyipie tylko ty zacząłeś ten temat.. Ostrzegłem gościa przed ryzykiem bo wiele osób nie jest tego świadomych, a Ty sam chyba nie wiesz o czym piszesz. RE: Szukam mentora FOREX! wpłata około 1000zł - lucass9600 - 04-11-2016 09:27 @adik7276 czuję się zmasakrowany tym postem... ![]() tak jestem typowym polaczkiem i tak jak Ty będę hejtował wszystko ![]() ![]() ![]() Czekam na odpowiedź ,bo jedynym hejterem jakiego tu widzę jesteś Ty i Tobie chce zamknąć usta ![]() W revshare sam się bawię i upadłbym na głowę gdybym miał porównywać revy do forexu ![]() ps: wiem o czym piszę.. owszem 2 lata doświadczenia na rynku to nie dużo ,ale nie staram się gościa ,który chce się czegoś nauczyć zgasić na miejscu tak jak Ty RE: Szukam mentora FOREX! wpłata około 1000zł - adik7276 - 04-11-2016 10:05 hahaha serio? Znowu swoje ![]() Po 1 co ja tutaj hejtuje? po 2 pisałem że nie działam na forexie, nie bawie się w hazard, tylko czytałem i widziałem opinie wielu ludzi Po 3 jeszcze raz co ja tutaj hejtuje? Przeczytaj cały temat jeszcze raz, pozniej jeszcze raz i jeszcze.... Daj jakąś odpowiedz chociaż raz zgodną z prawdą i ustosunkuj się wprost do mojej wypowiedzi bo ja widzę że lubisz sobie coś dopowiadać ![]() ![]() Edit: Dawaj screen zarobków z forexa, i nie p*erdol. Przestań sobie dopowiadać to co byś chciał przeczytać żebyś miał racje. Bo zbaczasz z tematu drastycznie :/ RE: Szukam mentora FOREX! wpłata około 1000zł - lucass9600 - 04-11-2016 10:23 (04-11-2016 10:05)adik7276 napisał(a): po 2 pisałem że nie działam na forexie, nie bawie się w hazard, tylko czytałem i widziałem opinie wielu ludzi no i dlatego dla mnie jesteś totalnym polaczkiem ,który poczytał i myśli ,że ogarnia temat... co najlepsze założę się ,że jak ktoś mówi o revshare "piramida finansowa - oszust.." to bronisz się argumentem ,że nigdy nie działali w tym ,a powtarzają opinię innych z forum - jeśli tak robisz to jesteś w tym momencie HIPOKRYTĄ. nie wiem co robisz w tym dziale... i czemu wypowiadasz się o sprawach w,których jak sam napisałeś nie działałeś ![]() RE: Szukam mentora FOREX! wpłata około 1000zł - Makabrycy - 04-11-2016 10:53 A może Opcje będą rozwiązaniem tej całej awantury ? ![]() RE: Szukam mentora FOREX! wpłata około 1000zł - adik7276 - 04-11-2016 11:14 (04-11-2016 10:23)lucass9600 napisał(a):(04-11-2016 10:05)adik7276 napisał(a): po 2 pisałem że nie działam na forexie, nie bawie się w hazard, tylko czytałem i widziałem opinie wielu ludzi I znowu bzdury gadasz ![]() To są te twoje zyski? Inwestorze za dychę? Jesteś bardziej niż żałosny. Śmiesz mnie oczerniać i oceniać, a tydzień zamykam z lepszym wynikiem niż Twój i NIE na hyipach. Ostrzegłem gościa przed ryzykiem a Ty próbujesz mi coś tutaj udowodnić. Jeżeli to jest dla Ciebie zarobek to pozdrowienia, nie mamy o czym dyskutować. Nadal zalecam ostrożność przed forexem i jeszcze dodatkowo ostrzegam przed takimi "mentorami" jak kolega wyżej. Miłego dnia EDIT: Chętnie poznam stanowisko w tym temacie użytkownika MLN który wypowiedział się na początku tematu i wymienię się opiniami, ale z takim ewenementem jak Ty nie mam ochoty więcej słowa zamienić. RE: Szukam mentora FOREX! wpłata około 1000zł - lucass9600 - 04-11-2016 11:24 To są zyski z jednego konta , posiadasz na fx lepsze? śmieszysz mnie totalnie ,bo Twój udział w tej dyskusji wyglada tak... - chciałbym zacząć inwestować w krypto ![]() - nie warto inwestować w to ,chyba ,że chcesz stracić kasę -A ty inwestowałeś w to? - nie ,ale czytałem na forum. Idealny przykład polskiej mentalności. Nie neguję tego ,że ryzyko jest duże ,bo jest ,ale Ty próbujesz mu wcisnąć ,że na pewno się w tym nie odnajdzie... zarzucasz mi ,że chcę zostać mentorem i zgarnąć go do refa ,tymczasem ja ,ani nie działam w programie partnerskim brokera ,ani nie wysłałem mu żadnego linku - zachęcam tylko do książek i ,jeśli chce myślę ,że powinien spróbować ,bo nie jest powiedziane ,że będzie w tych 80% ![]() Raczej nie zamykasz tygodnia z lepszymi wynikami skoro w tym nie działasz ![]() Nie wiem co robisz w tym dziale ,chyba tylko chcesz świecić tu swoją sygnaturą z reflinkiem ,bo na forexie nie spekulujesz... RÓWNIEŻ ZALECAM OSTROŻNOŚĆ NA FOREXIE , poczytać ,spróbować ,wpłacić grosze i zacząć działać i ostrzegam również przed użytkownikami takimi jak Pan wyżej ,którzy udzielają się w dziale w ,którym nigdy nie działali PS: cieszę się ,że posiadasz mega dużo kasy ,zainwestuj w jakąś maść @Makabrycy OB , grałem kiedyś kiedyś ,są osoby co na tym wychodzą ,ja tego nie czuję RE: Szukam mentora FOREX! wpłata około 1000zł - adik7276 - 04-11-2016 11:35 (04-11-2016 11:24)lucass9600 napisał(a): To są zyski z jednego konta , posiadasz na fx lepsze? I na tym zakończymy tą dyskusję. Widać znowu czytanie ze zrozumieniem kuleje. Kto powiedział że czytałem o tym na FORUM ? kto powiedział że zamykam tydzień z lepszym wynikiem na FOREXIE? Kto mu zarzuca że się w tym na pewno nie odnajdzie? Ja nic takiego nie napisałem, to TY sobie ZNOWU dopowiadasz to co byś chciał żebym napisał . Tkwij dalej w swej głupocie i inwestowaniu biznesmenie i później jeszcze się zastanów jak to możliwe że ludzie z całego forum trafiają w różne tematy nawet w których nie działają. Magia ![]() RE: Szukam mentora FOREX! wpłata około 1000zł - MaLiN - 04-11-2016 11:43 (04-11-2016 09:14)adik7276 napisał(a):(03-11-2016 22:45)MLN napisał(a):(03-11-2016 19:35)adik7276 napisał(a): Chyba za dużo pieniędzy masz skoro chcesz je stracić. To nie hejt, tylko rada. Wyciągnij wnioski, bo około 80% użytkowników forexa mimo stosowania skomplikowanych strategii i tak traci swoje pieniądze. Może to będzie głupie określenie, ale to trochę jak mówienie komuś kto chciałby zrobić sobie prawo jazdy, żeby tego nie robił, bo jest dużo wypadków, a samemu nie mając prawka ![]() Wiesz o co mi chodzi? ![]() |