Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Hotpay Opinie - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+---- Dział: Obsługa Płatności Internetowych (/Forum-Obsluga-Platnosci-Internetowych-404)
+----- Dział: HotPay (/Forum-HotPay-405)
+----- Wątek: Hotpay Opinie (/Temat-Hotpay-Opinie-139918)

Strony: 1 2 3

RE: Hotpay Opinie - AnnaKa - 24-12-2016 12:00

@[bialy777] Jeżeli nie korzystasz z tej usługi to nie płacisz za nią. Dla osób fizycznych są dostępne SMS Premium MO.

RE: Hotpay Opinie - mmmm11 - 24-04-2017 16:55

Nie polecam rejestrować się w serwisie Hotpay, a tym bardziej odradzam wysyłać weryfikacyjne 1 zł bo nie aktywują wam konta ani nie oddadzą pieniędzy.

Cytat:Twoje konto zostanie aktywowane w ciągu maksymalnie 1 dnia roboczego. Po jego aktywacji, kwota weryfikacyjna zostanie zwrócona na Twoje konto.
Kasę wysłałem w środę, w czwartek napisałem emaila, dzisiaj jest poniedziałek i mają wszystko w poważaniu.

RE: Hotpay Opinie - AnnaKa - 27-04-2017 01:26

(24-04-2017 16:55)mmmm11 napisał(a):  Nie polecam rejestrować się w serwisie Hotpay, a tym bardziej odradzam wysyłać weryfikacyjne 1 zł bo nie aktywują wam konta ani nie oddadzą pieniędzy.

Cytat:Twoje konto zostanie aktywowane w ciągu maksymalnie 1 dnia roboczego. Po jego aktywacji, kwota weryfikacyjna zostanie zwrócona na Twoje konto.
Kasę wysłałem w środę, w czwartek napisałem emaila, dzisiaj jest poniedziałek i mają wszystko w poważaniu.

Proszę sprawdzić swoje konto. Jeżeli występują jakieś utrudnienia i mail nie odpowiada jest również support telefoniczny z biurem, oraz można również się kontaktować ze mną w celu załatwiania różnych spraw.

RE: Hotpay Opinie - michaciesli - 21-05-2017 22:35

Właśnie się zarejestrowałem, jeśli wypłata faktycznie jest codziennie i na skrill to dla mnie bomba.

RE: Hotpay Opinie - Damianek95 - 06-07-2017 14:29

Jaki jest wasz nr konta bankowego bo niemoge znalesc zeby zrobic weryfikacje

RE: Hotpay Opinie - Minibolek - 18-12-2018 09:40

Sad(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

RE: Hotpay Opinie - EfectiveWork - 18-12-2018 11:28

Już pisałem na innym forum że czekam na stanowisko hotpaya w tej sprawie.

RE: Hotpay Opinie - Leaders - 18-12-2018 16:36

@[Minibolek] oraz @[EfectiveWork] - pojęcie nieściągalnych należności oraz odliczeń nie jest niczym nowym w branży SMS Premium. Każdy agregator płatniczy cofa środki jeśli operator nie może ich ściągnąć z abonenta.

Zwracamy uwagę na rozdział XII, punkt 2. Porozumienia Wykonawczego SMS Premium, które jest składnikiem Dokumentacji HotPay oraz każdy Partner akceptuje w chwili uruchamiania prefiksów. Jego treść zawarta jest na poniższym obrazie.

[Obrazek: reg-hp.png]

RE: Hotpay Opinie - Minibolek - 19-12-2018 20:53

Sad(((((((((((((((((((((((((((((((

RE: Hotpay Opinie - mikiniki - 12-04-2019 15:32

100 % polecam. Wypłaty szybkie, 0 wałków, jeden z najlepszych systemów płatniczych w PL. Oby takich więcej !