![]() |
... - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: ... (/Temat--139756) |
RE: Jak monetyzować fanpage Jan Paweł II - Cromiell - 24-10-2016 20:35 A tak serio mówiąc może jakieś koszulki/kubki itp? Tematyka religijna. RE: Jak monetyzować fanpage Jan Paweł II - Ascoran - 24-10-2016 21:56 (24-10-2016 19:35)twardy napisał(a): Zlec komus zakodowanie landing page z darmowymi rozgrzeszeniami i podepnij pusta oferte? WYGRAŁEŚ! ![]() @topic Jak gdzieś na świecie będzie jakaś klęska żywiołowa czy coś takiego to zwyczajnie w świecie wstaw pustą ofertę z ofertą pomocy dla poszkodowanych - dużo ludzi na to pójdzie, ale moralność Ci na to pozwoli ![]() RE: Jak monetyzować fanpage Jan Paweł II - matek697 - 24-10-2016 22:05 Wstaw zdjęcie ze świętym papieżem polakiem Janem Pawłem drugim i napis "Szanujesz - wyślij SMS", "Gardzisz - nie wysyłaj SMS" i link w opisie RE: Jak monetyzować fanpage Jan Paweł II - nicooo - 24-10-2016 22:06 Pisałeś o blokadach na fp,jeżeli potrzebujesz pomocy/programu skontaktuj sie zemna na pw,domena z odpowiednimi zabezpieczeniami chroni fp w 99% przed blokadą ![]() RE: Jak monetyzować fanpage Jan Paweł II - MaLiN - 24-10-2016 22:09 (24-10-2016 20:26)przetak16 napisał(a): A jak bede promował taki program to fanpage'a mi nie zablokują? czy może postawić ten program na swojej stronie? Jeszcze trochę to zaczniecie żerować na swojej rodzinie ![]() Ludzie już zapominają co to moralność... RE: Jak monetyzować fanpage Jan Paweł II - Devil877 - 24-10-2016 22:20 Dla mnie to lekka przesada chcąc zarabiać na fanpage tego typu... ![]() ![]() RE: Jak monetyzować fanpage Jan Paweł II - war43 - 24-10-2016 22:30 Dlaczego przesada? Nie każdy musi być katolikiem i nie każdy musi ją uznawać, za coś nadzwyczajnego. A co do tematu, to na początek może spróbuj z czymś mniej inwazyjnym, na przykład z koszulkami na Cupsell. A jak to się wypali, to dopiero kombinuj z Sub-SMS. ![]() RE: Jak monetyzować fanpage Jan Paweł II - rousen - 24-10-2016 22:32 byście się wstydzili zarabiać pieniądze na Janie Pawle II, trochę szacunku RE: Jak monetyzować fanpage Jan Paweł II - selfie - 24-10-2016 23:16 I znowu się zaczyna. A Ty MLN porównując religię do rodziny to kompletnie odjechałeś. Target jak target. Jedni celują w młodzież gimnazjalną, drudzy w ludzi w średnim wieku, a tu kolega ma target pod osoby wierzące. Szkoda byłoby nie wykorzystać. Jeśli jesteście Katolikami, to bądźcie miłosierni i dajcie koledze samemu odnaleźć Boga w swoim sercu i nawrócić się na dobrą drogę. Ewentualnie pomódlcie się za jego dusze i dajcie sobie spokój. Zapytał? Zapytał. Prosił o sposób monetyzacji, a nie ocenę jego kręgosłupa moralnego. Dobra trochę offtop zrobiłem. RE: Jak monetyzować fanpage Jan Paweł II - MaLiN - 24-10-2016 23:24 (24-10-2016 23:16)selfie napisał(a): I znowu się zaczyna. A Ty MLN porównując religię do rodziny to kompletnie odjechałeś. Nie porównałem religii do rodziny ![]() Nie każdy jest katolikiem i nie każdy jest wierzący, ale wydaje mi się że pewne zasady moralne są częściej łamane. Podobnie było z rzekomą "pomocą dla chorego dziecka". |