stawki za USA ? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: stawki za USA ? (/Temat-stawki-za-USA-139737) Strony: 1 2 |
RE: stawki za USA ? - full2000 - 15-11-2016 22:10 (15-11-2016 21:42)fotek007 napisał(a): lol, nie nie zrzedla mi mina, ale co to ma byc pokazales mi 3 instalacje z kwietnia 2015 i to ma byc dowod ze za kazda aktualnie płacą $2 nie wciskaj nikomu kitu, wciskaniem kitu nowych poleconych dzieki ktorym zarobisz te kilka dodatkowych centów cieżko będzie złapać, i nie ucz mnie dzieciaku jak PPI działa bo jestem w tym biznesie dłużej niż ty i pewnie zarobiłem 500x więcej niż ty zreszta polecasz gówno ? a wiesz dlaczego ? bo ten cały CInstaller jest zwykłym resellerem Amonetize ktore ostatnimi czasy sie za przeproszeniem bardzo zjeb..., tak wiec mozna bezposrednio zarejestrować się w amonetize i zarabiać te kilkanaście % więcej ktore zabiera dla siebie CInstaller nie oferując kompletnie nic w zamian, te same linki ktore ma amonetize. bez odbioru byznesmenie. Oj dzieciaku CInstaller płaci $2 za USA jak masz ustawiony model rozliczania stawek na fixed. Nie wiem jaki model jest teraz domyślnie dla nowo utworzonych kont ale to bardzo łatwo sprawdzić. Część osób jednak życzy sobie stawki modulowane (zmiene) i wtedy one się wahają w zależności od wypełnionych ofert. Było to wałkowane wiele razy w moich poradnikach oraz temacie o CInstaller ale jak widać do ciebie to nie dociera. To jaki prezentujesz poziom widać po powyższym poście, ewidentnie nerwy cię poniosły i nie wiesz o czym piszesz. Nie ośmieszaj się tym, że w PPI działasz dłużej ode mnie bo cała reszta forum cię wyśmieje. Natomiast co do amonetize- większej bzdury nie widziałem, myślę że tego nie trzeba komentować 3 instalacje? Proszę bardzo niedowiarku : O więcej dowodów nawet nie spamuj bo to nie koncert życzeń. Firma nie straci na braku twojej aprobaty, wręcz przeciwnie. Tym samym kończę dyskusję z tobą bo nie chcę się zniżać do poziomu dna i wodorostów RE: stawki za USA ? - fotek007 - 15-11-2016 22:48 jesli do tej pory nie wiedziales ze CInstaller jest resellerem amonetize too naprawdę jesteś mega byznesmenem albo moze niechcesz wiedziec ? i nikomu tej wiedzy przekazywac ze tak jest? hmm amonetize nie ma programu polecen, wiec nie potrzebuje naganiaczy ponizej screen byznesmenie z panelu amonetize/installpath gdzie mozna utworzyc nowe kampanie domena get.ebellegammadias.bid/?affId=1000&instId=1000 robi kilka redirectow i przekierowuje końcowo na tę samą która koncowo otrzymujesz równiez z domeny Cinstaller adtrack2.pl więc skończ naganiaczu bo naprawde pstro wiesz stawki za USA ? - Artinesse - 01-03-2018 16:20 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |