Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Złotówka za rejestracje w grze i zarabianie 0,6$ dziennie :) - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Refback (/Forum-Refback-283)
+--- Dział: Refback za Pieniądze (/Forum-Refback-za-Pieniadze-129)
+---- Dział: Archiwum (/Forum-Archiwum-317)
+---- Wątek: Złotówka za rejestracje w grze i zarabianie 0,6$ dziennie :) (/Temat-Zlotowka-za-rejestracje-w-grze-i-zarabianie-0-6-dziennie-139697)

Strony: 1 2 3

RE: Złotówka za rejestracje w grze i zarabianie 0,6$ dziennie :) - xBojar - 21-12-2016 13:42

może chodzi o to, że miałem konto w golden towns...

RE: Złotówka za rejestracje w grze i zarabianie 0,6$ dziennie :) - Etherion - 21-12-2016 18:43

Zajerestrowany :
Etherion
W Jaki sposob ta 1 zlotkówke na PayPala przesyłasz? ( nie znam sie )

RE: Złotówka za rejestracje w grze i zarabianie 0,6$ dziennie :) - Hopekk94 - 22-12-2016 17:21

Po rejestracji piszesz swój nick z gry i nastepnego dnia po kolejnym zalogowaniu się w grze i zebraniu gotówki ze skrzynek (5minut ) dostajesz złotówke na paypala Smile
minimum 3x musisz zbierac skrzynki ale to nie zajmie wiecej niz 10minut

Odezwij sie jak juz z 3 dni bedziesz gral albo 2 chociaz to wtedy wyplacam Smile
3x pojsc pozastrzeliwac zombiaki pootwierac troche skrzynek i jest Smile
wtedy piszesz do mnie priv i dostajesz na paypala zlotowke Smile

.
Tez mialem konto w goldentowns ale nie mialem zadnych problemow w goldsmugglers Smile Na GT usuwali konto po 30 dniach nieuzywania wiec watpie Wink

RE: Złotówka za rejestracje w grze i zarabianie 0,6$ dziennie :) - Zupagesto - 28-12-2016 22:33

zarejestrowany jako zupagesto, w accounting podatek idzie do ciebie, jeśli trzeba podeślę screena na pw. Dziś pierwszy dzień gry jutro oczywiście dalej kontynuuję.

RE: Złotówka za rejestracje w grze i zarabianie 0,6$ dziennie :) - Hopekk94 - 29-12-2016 00:53

Jutro popacze i wysle jak nie zapomne

RE: Złotówka za rejestracje w grze i zarabianie 0,6$ dziennie :) - Hopekk94 - 29-12-2016 17:13

zupagesto wyslane Smile

RE: Złotówka za rejestracje w grze i zarabianie 0,6$ dziennie :) - Hopekk94 - 02-01-2017 12:15

Co na pw? Nie odpowiem na pytanie ktorego nie zadales Smile) zapraszam wszystkich. Zaczynam odnosic wrazenie ze program nabiera rozmachu Smile kolejne 20$ wyplacone Smile

RE: Złotówka za rejestracje w grze i zarabianie 0,6$ dziennie :) - Aylander - 13-01-2017 23:18

Witaj, mam pytanie, chodze po mapie i nie widze żadnych skrzyń, a energia leci.. co jest grane? kojarze że były wyświetlane na minimapie i było tego w pobliżu sporo a teraz nie ma wcale...

RE: Złotówka za rejestracje w grze i zarabianie 0,6$ dziennie :) - Hopekk94 - 14-01-2017 13:13

jak masz zombie to musza byc i skrynki a jak wszystko miales otworzone wchodzisz na HOME i dajesz reset position on map Smile

RE: Złotówka za rejestracje w grze i zarabianie 0,6$ dziennie :) - Aylander - 14-01-2017 17:06

Gdzie jest ten przycisk oO, nie mam ani zombie... nic, kiedyś przestałem w to grać to co wchodziłem na gre to zużywałem energie, a skrzynek i zombie zero... pomocy xD

Re: Przycisk znalazłem, zresetowałem ale na singlu leci energia a skrzynek brak... na multi lata za mną jakaś husaria i skrzynki z nieba lecą... ale chyba na singlu ta gra głównie polega?