Gry zarobkowe - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: Gry zarobkowe (/Temat-Gry-zarobkowe-139685) Strony: 1 2 |
RE: Gry zarobkowe - Adriano42 - 23-10-2016 17:27 (23-10-2016 17:03)Akaishi909 napisał(a):(23-10-2016 11:10)Captain napisał(a): Boosting? Właśnie o tym poczytałem i chyba jeszcze większa lipa. Najpierw trzeba samemu bardzo bardzo dużo grać w daną grę aby stać się mistrzem, a potem można się bawić w boosting i poświecać kolejne mnóstwo czasu na boostowanie kont innych. Kumpel gra 18+ z 24h na dobę w LoLa i jest na poziomie takim że rozgrywa profesjonalne turnieje czy może istnieje tylko i wyłącznie w Twojej wyobraźni? (: Co do zarabiania dało się parę złoty wyjąć z Plemion (http://zarabiam.com/Temat-Zarabiaj-pieniadze-na-graniu-w-gre-116873) ale troszkę się pozmieniało i pewne ograniczenia gra wprowadziła. Mówiąc krótko, niedługo ruszają nowe światy i przy dobrych wiatrach może uda się zarobić kilka/kilkanaście złotych ale raczej niema co liczyć na kokosy, chyba że zabawa z multikontami coś by wskórała. Sam tam ostatnio zarobiłem koło 300 PP, jakiś miesiąc temu, czyli to jakieś ~ 10 zł. Z jednego konta, dziennie wchodząc dwa razy rano i wieczorem na minutkę, może dwie. Ale nie wiem czy te PP idzie od razu sprzedać czy po xx upływie czasu bo osobiście gram w tą grę i PP wykorzystałem do Konta Premium RE: Gry zarobkowe - Akaishi909 - 23-10-2016 17:44 (23-10-2016 17:27)Adriano42 napisał(a):(23-10-2016 17:03)Akaishi909 napisał(a):(23-10-2016 11:10)Captain napisał(a): Boosting? Właśnie o tym poczytałem i chyba jeszcze większa lipa. Najpierw trzeba samemu bardzo bardzo dużo grać w daną grę aby stać się mistrzem, a potem można się bawić w boosting i poświecać kolejne mnóstwo czasu na boostowanie kont innych. Blisko gra 12 godzin dziennie, jest na niesamowitym poziomie, boostuje konta od końca 2010 roku, a tak na poważnie trochę ponad rok RE: Gry zarobkowe - Adriano42 - 23-10-2016 18:03 Skoro jest na tak niesamowitym poziomie to musi grać profesjonalne turnieje, czyż nie? Bo któż by był na tyle głupi aby prezentować światowy poziom, a marnować się z talentem na boostowanie kont dla jakichś nowych graczy Ahh, zapomniałem, boostowanie musi wykluczać profesjonalne turnieje... No bo przecież nie starczałoby na to wszystko czasu czyż nie? RE: Gry zarobkowe - Grubykesz - 23-10-2016 18:09 Ja kiedyś na GTA SA zarabiałem grając przez SAMPA, ale w sumie to trochę na nielegalu się zarabia hajsy, więc nie będę tutaj tego promował. Od kilku do nawet kilkuset złotych dziennie dałoby radę wyciągnąć jak ktoś ma łeb na karku. Moja rekordowa dniówka ponad sto złotych. RE: Gry zarobkowe - Captain - 08-11-2016 12:55 Odświeżam temat. Może jeszcze ktoś coś nowego ciekawego zna RE: Gry zarobkowe - Fejmster - 11-11-2016 19:00 jak masz dobry komp to możesz odpalić na KONKRETNYM Serwerze Metin2 Bota i sprzedawać YANGI na allegro ;p ja np. sobie tak kiedyś w tydzień zarobiłem 500zł odpalając kompa od 10 do 20 wystarczy znaleść dobry serwer ale gdzie nie ma zbyt dużo administracji a gracze sporo inwestują w grę no i bota/cheaty jak coś mogę pomóc na priv RE: Gry zarobkowe - Obamakiller - 11-11-2016 19:23 Nostale,Margonem - tylko bez doświadczenia lipa RE: Gry zarobkowe - Trafficmonsoon2 - 12-11-2016 12:02 Jeśli chodzi o Entropie Universe, to można zarobić, ale jedyny sposób to handel. Na polowaniu, górnictwie i manufacturingu jedynie stracisz, to jest jak hazard. Żeby handlować najpierw byś musiał wpłacić własne pieniądze. 1$-10EntropiaDolars No i potem kupujesz coś od kogoś i sprzedajesz drożej na aukcji. Oczywiście musiałbyś się trochę pouczyć o handlu. |