![]() |
Poradnik Jak zarobić 2-3 Grudnia - Wersja do druku+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Poradniki dotyczące Zarabiania przez Internet (/Forum-Poradniki-dotyczace-Zarabiania-przez-Internet-279) +--- Wątek: Poradnik Jak zarobić 2-3 Grudnia (/Temat-Jak-zarobic-2-3-Grudnia-139540) |
RE: Jak zarobić 2-3 Grudnia - rachman - 20-10-2016 00:11 Cytat:Zaraz wszystkich wystraszymy i nisza będzie tylko naszaNie zależy mi na strachu a na świadomości. Niech zarabiają. Nie mój tort - nie moja strata ![]() Kolega miał fuksa że hosting go uprzedził bo jakby mu nie fuksło i go namierzyli to buba. RE: Jak zarobić 2-3 Grudnia - szykiryki - 20-10-2016 07:25 Serio? Takie coś w dziale poradniki... świat się kończy. Zrób dla ludzi landing, wskaż miejsca promocji itp. wtedy to można nazwać poradnikiem... Każdy, kto pracuje w subach, zarabia na ksw już od jakiś dwóch lat, od kiedy transmisje są ppv, więc Ameryki to Ty nie odkryłeś... Jak takie poradniki chcesz sprzedawać, jak wspominałeś w galerii, to lepiej odpuść sobie i nie kompromituj się ![]() RE: Jak zarobić 2-3 Grudnia - Assasinoo - 20-10-2016 08:20 (20-10-2016 07:25)szykiryki napisał(a): Serio? Takie coś w dziale poradniki... świat się kończy. Zrób dla ludzi landing, wskaż miejsca promocji itp. wtedy to można nazwać poradnikiem... Poradnik bardzo ubogi, z naciskiem na bardzo, ale samą inicjatywę podzielenia się informacją należy chwalić ![]() RE: Jak zarobić 2-3 Grudnia - szykiryki - 20-10-2016 11:00 Assie, jestem cebulą, nie dzielę się "wiedzą" ![]() Informacje można puścić w dziale dyskusja o zarabianiu, bo to tylko info dla naprawdę kompletnie nieznających tematu, ze w tym czasie jest ksw. Nie pasuje to kompletnie do działu poradniki... RE: Jak zarobić 2-3 Grudnia - Robaczek12 - 20-10-2016 11:06 Pudzian wygra na 100% . Popek nie ma żadnych szans . KSW lipa i ustawione RE: Jak zarobić 2-3 Grudnia - sulliwan93 - 20-10-2016 11:40 (20-10-2016 11:06)Robaczek12 napisał(a): Pudzian wygra na 100% . Popek nie ma żadnych szans . KSW lipa i ustawione Postawiłem Jacka Danielsa na pudziana, więc musi wygrać ![]() RE: Jak zarobić 2-3 Grudnia - przeCinek19 - 21-10-2016 10:56 A na jakich serwisach promocja KSW nie jest zakazana? RE: Jak zarobić 2-3 Grudnia - rachman - 21-10-2016 11:31 Co Ci za różnica gdzie nie zakazują? Jak to Polsat będzie ścigał w razie wtopy i brak zakazu od serwisu nic Ci da? Tu w grę wchodzą prawa autorskie itd a nie czy serwis zezwala czy ostrzega przed promowaniem gal. Zakazy od serwisów są tylko po to by mieć spokój bo konsekwencje i tak TY i TYLKO TY będziesz ponosić. Oni najwyżej utrapienie będą mieć ![]() RE: Jak zarobić 2-3 Grudnia - Madara Uchiha - 23-10-2016 20:59 Zakazane nie zakazane, można to zrobić inaczej. Po prostu dać w link, który przekierowuję stronę gdzie można zamówić transmisję w Polsacie. I możemy wtedy powiedzieć, że płatnie promowaliśmy ich transmisję, nikt nie może się wtedy przyczepić. Pozdrawiam RE: Jak zarobić 2-3 Grudnia - kukiz87 - 23-10-2016 21:13 A tak z innej beczki jeszcze jak ktoś jest chętny na oglądanie tego całego ppv to na weeb.tv mozna pakiet na 3 dni kupić i macie ksw , tam zawsze jest kanał tworzony prócz tego oczywiscie masa innych kanałów z hbo canal + na czele , teraz już tego nie oglądam bo dla mnie to gówniana ustawiona gala , tylko pojedyncze walki sobie włacze ale i tak tam juz coraz mniej ciekawych walk jest |