Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Sprzedam nisze + Propozycje działania SMS-PPA-PPI - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Sprzedam nisze + Propozycje działania SMS-PPA-PPI (/Temat-Sprzedam-nisze-Propozycje-dzialania-SMS-PPA-PPI-139390)

Strony: 1 2

RE: Sprzedam nisze + Propozycje działania SMS-PPA-PPI - mikuss - 21-10-2016 16:09

(21-10-2016 16:05)hanyse napisał(a):  Tak jestem tutaj tylko po to by wszystkich oszukać ...

Dodam jeszcze czemu miałbym dodawać taką opinie mając bardzo zachęcająca recenzje oraz ofertę zakupu?

Nie wiem po co tutaj jesteś, piszę co widzę i widzę syndrom oszusta na koncie, zgłosiłem moderatorzy ocenią zgłoszenie i odpowiednie kroki podejmą jeśli zajdzie taka potrzeba Smile

RE: Sprzedam nisze + Propozycje działania SMS-PPA-PPI - demek1987 - 21-10-2016 16:27

(21-10-2016 16:09)mikuss napisał(a):  
(21-10-2016 16:05)hanyse napisał(a):  Tak jestem tutaj tylko po to by wszystkich oszukać ...

Dodam jeszcze czemu miałbym dodawać taką opinie mając bardzo zachęcająca recenzje oraz ofertę zakupu?

Nie wiem po co tutaj jesteś, piszę co widzę i widzę syndrom oszusta na koncie, zgłosiłem moderatorzy ocenią zgłoszenie i odpowiednie kroki podejmą jeśli zajdzie taka potrzeba Smile

nie znasz nie oceniaj Smile
nie udało Ci się i nie jest oszustem. Zakupiłem przelew poszedł bank i w 5 minut otrzymałem wszystko tylko czekam na domene bo cesja jednak trwaSmile

RE: Sprzedam nisze + Propozycje działania SMS-PPA-PPI - mikuss - 21-10-2016 16:32

(21-10-2016 16:27)demek1987 napisał(a):  
(21-10-2016 16:09)mikuss napisał(a):  

nie znasz nie oceniaj Smile
nie udało Ci się i nie jest oszustem. Zakupiłem przelew poszedł bank i w 5 minut otrzymałem wszystko tylko czekam na domene bo cesja jednak trwaSmile

Sam zdecyduję czy będę oceniać i czy się znam czy nie.
Ostatnio wyleciał stąd również "uczciwy" uczciwie wymieniający waluty, a oszukujący na innych rzeczach i też 2-postowym kontem budował sobie opinię....
http://zarabiam.com/Temat-75-zloty-za-zalozenie-konta-ING-136550?pid=1558778

Mój radar oszustów rzadko się myli Tongue Widzę co widzę więc zgłaszam, sprawdzą i zobaczymy Tongue

RE: Sprzedam nisze + Propozycje działania SMS-PPA-PPI - hanyse - 22-10-2016 11:39

Nie chce wdawać się w niepotrzebną dyskusje. Administracja czuwa na tym forum i to do nich na szczęście należy decyzja.
Tak czy inaczej zapraszam do zakupu. Zostały ostatnie trzy sztuki samej niszy.

Sprzedam nisze + Propozycje działania SMS-PPA-PPI - Vasaki - 18-01-2018 12:23

Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.