![]() |
PtZ Place !!! Zobacz jak wygląda ;) - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Ogólnie o Lockerz (/Forum-Ogolnie-o-Lockerz-20) +----- Wątek: PtZ Place !!! Zobacz jak wygląda ;) (/Temat-PtZ-Place-Zobacz-jak-wyglada-1393) |
RE: PtZ Place !!! Zobacz jak wygląda ;) - Leopard - 03-02-2010 14:56 (02-02-2010 22:34)omencs napisał(a): Tutaj też nie ma podkładki razera! Będzie jeszcze podkładka czy już usuneli na stałe? Z tego co wiem nie było nigdy gier na PC, ale od tego inne tematy ![]() RE: PtZ Place !!! Zobacz jak wygląda ;) - rubik - 03-02-2010 15:13 kurw@ sorki ;p robiłem to wczoraj koło 23 xD dzisiaj zrobię kodowanie ![]() nie ma polskich znaków bo robiłem to na linuxie ![]() [b]pomogłem ?? może plusik ?? kliknij w obrazeczek niżej ![]() RE: PtZ Place !!! Zobacz jak wygląda ;) - Fezu - 03-02-2010 20:13 Dzięki zawsze chciałem to zobaczyć ![]() Plusik poszedł. RE: PtZ Place !!! Zobacz jak wygląda ;) - 0g0r - 03-02-2010 20:13 Jeśli chcecie szybszą wersje --->> http://www.premium.retkinia.net/ptzplace/ +Kilka dodatków ![]() ![]() RE: PtZ Place !!! Zobacz jak wygląda ;) - rubik - 03-02-2010 20:20 zmieniłem na reddem now xD teraz ładniej ?? ;p eeee nie reklamuj się w moim poście ;p ty już Ogór pokazałeś jak zawieść 1400 osób nie wysyłając im informacji o restocku wysłałeś ją pewnie tylko swoim znajomym ... Pieprznij się w łeb, a nie pisz że coś zrobiłeś .... RE: PtZ Place !!! Zobacz jak wygląda ;) - 0g0r - 03-02-2010 21:21 Wiesz co... Spróbuj wysłać 1400 maili w ciągu 30 sekund - każdy serwer Ci padnie. Grupa VIP, którą zorganizowałem, dostała info. Było to 40 osób i serwer śmigał szybko. Teraz zrobię takich serwerów kilka, tak więc będzie więcej miejsc. A info o restocku działa ![]() Aktualnie pisze boty do automatycznego zamawiania nagród, gdyż podczas kolejnego restocka, bd za granicą ;/ RE: PtZ Place !!! Zobacz jak wygląda ;) - rubik - 03-02-2010 21:36 no wiesz Lockerz ma więcej maili do wysłania .... jakoś im servy nie padają ... heh, nie mówiąc już o NK, ale jak Ciebie ;p mogę przyrównywać do NK ![]() ty nie masz swojej serwerowni xD Da się wysłać 1400 maili w ciągu 30s .... wystarczy zastosować AJaX .... RE: PtZ Place !!! Zobacz jak wygląda ;) - 0g0r - 03-02-2010 23:15 Będę miał więcej czasu, to się ajax'em pobawie. Masz racje. Nie mam nawet 2 serwerów (na razie), a co dopiero całej serwerowni. Dlatego mam z tym problemy ![]() RE: PtZ Place !!! Zobacz jak wygląda ;) - rubik - 04-02-2010 10:20 dzisiaj dodam kaukulator VAT i cła ![]() zobaczycie ![]() RE: PtZ Place !!! Zobacz jak wygląda ;) - Bolt - 04-02-2010 10:42 Bardzo mnie interesuje to Reddem NOW coś nie teges jest bo powinno być Redeem NOW ![]() |