Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Btc Trade Polska - minimum 10% miesięcznie - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Btc Trade Polska - minimum 10% miesięcznie (/Temat-Btc-Trade-Polska-minimum-10-miesiecznie-139296)

Strony: 1 2

RE: Btc Trade Polska - minimum 10% miesięcznie - mikuss - 13-10-2016 17:58

(13-10-2016 17:52)yellowlivedj napisał(a):  Człowieku kraczesz i kraczesz i gówno z tego wiadomo, nie chcesz inwestować to nie inwestuj, ale daj innym robić kasę, pewnie masz 0,0001 BTC i żal Ci dupe ściska że nie masz na minimum do wpłaty na btc trade.
W przeciwieństwie do Cb mam mózg i z niego korzystam i nie wpłacam w oszustwo jakim jest ten serwis.
Ja przynajmniej staram się pomnażać to co mam, nie ma mi o co d.py ściskać bo z jakiego powodu ? Niby dlatego że umiem myśleć i nie tracę kasy w pewny szwindel ? To nie wada a wręcz zaleta bo nie topię kasy
Z resztą Ty ze swoją wymyśloną wpłatą na cele propagandowe ( jak pisałem portfel wpłat tego portalu wynosi 0 i swoją drogą administracja mogła chociaż zatrudnić do reklamy swego SCAMU by naganiali jelonków przynajmniej bardziej ogarnięte osoby i znające się chociaż deko w temacie) nie wielu tutaj znajdziesz co dasz radę zagnać na wpłatę do SCAMU swoich pracodawców beka

RE: Btc Trade Polska - minimum 10% miesięcznie - wasia90 - 13-10-2016 18:14

Tutorial jak nie robić marketingu szeptanego:
- załóż nowe konto na forum
- miej napisany 1 post
- udziel się w świeżym temacie, nowo powstałej platformy
- wychwalaj platformę w nieboskłony
- przekonuj, że sam w nią zainwestowałeś i jesteś jej zwykłym szarym użytkownikiem
- powiedz, że przypadkiem trafiłeś na ten wątek
- stanowczo zaprzecz, że jesteś administratorem/pracownikiem tej strony
- powiedz, że masz tajemną wiedzę o działaniu tej strony
- powiedz, że strona jest w 100 % bezpieczna jednocześnie nie przedstawiając żadnych dowodów wpłat/wypłat
- zwyzywaj wszystkich wstawiających negatywne komentarze
- kłóć się z doświadczonymi użytkownikami
- obraź użytkowników, którzy przeszli przez wiele hyipów i na kilometr wyczuwają scam
- po stokroć zapewnij, że to nie scam
- poproś o inwestycję!

Btc Trade Polska - minimum 10% miesięcznie - Majka - 13-10-2016 19:07

Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.