Btc Trade Polska - minimum 10% miesięcznie - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Btc Trade Polska - minimum 10% miesięcznie (/Temat-Btc-Trade-Polska-minimum-10-miesiecznie-139296) Strony: 1 2 |
RE: Btc Trade Polska - minimum 10% miesięcznie - mikuss - 13-10-2016 17:58 (13-10-2016 17:52)yellowlivedj napisał(a): Człowieku kraczesz i kraczesz i gówno z tego wiadomo, nie chcesz inwestować to nie inwestuj, ale daj innym robić kasę, pewnie masz 0,0001 BTC i żal Ci dupe ściska że nie masz na minimum do wpłaty na btc trade.W przeciwieństwie do Cb mam mózg i z niego korzystam i nie wpłacam w oszustwo jakim jest ten serwis. Ja przynajmniej staram się pomnażać to co mam, nie ma mi o co d.py ściskać bo z jakiego powodu ? Niby dlatego że umiem myśleć i nie tracę kasy w pewny szwindel ? To nie wada a wręcz zaleta bo nie topię kasy Z resztą Ty ze swoją wymyśloną wpłatą na cele propagandowe ( jak pisałem portfel wpłat tego portalu wynosi 0 i swoją drogą administracja mogła chociaż zatrudnić do reklamy swego SCAMU by naganiali jelonków przynajmniej bardziej ogarnięte osoby i znające się chociaż deko w temacie) nie wielu tutaj znajdziesz co dasz radę zagnać na wpłatę do SCAMU swoich pracodawców RE: Btc Trade Polska - minimum 10% miesięcznie - wasia90 - 13-10-2016 18:14 Tutorial jak nie robić marketingu szeptanego: - załóż nowe konto na forum - miej napisany 1 post - udziel się w świeżym temacie, nowo powstałej platformy - wychwalaj platformę w nieboskłony - przekonuj, że sam w nią zainwestowałeś i jesteś jej zwykłym szarym użytkownikiem - powiedz, że przypadkiem trafiłeś na ten wątek - stanowczo zaprzecz, że jesteś administratorem/pracownikiem tej strony - powiedz, że masz tajemną wiedzę o działaniu tej strony - powiedz, że strona jest w 100 % bezpieczna jednocześnie nie przedstawiając żadnych dowodów wpłat/wypłat - zwyzywaj wszystkich wstawiających negatywne komentarze - kłóć się z doświadczonymi użytkownikami - obraź użytkowników, którzy przeszli przez wiele hyipów i na kilometr wyczuwają scam - po stokroć zapewnij, że to nie scam - poproś o inwestycję! Btc Trade Polska - minimum 10% miesięcznie - Majka - 13-10-2016 19:07 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |