![]() |
Programy Pobieranie i Filmy znika z LM ! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: LeadMore (/Forum-LeadMore-396) +---- Wątek: Programy Pobieranie i Filmy znika z LM ! (/Temat-Programy-Pobieranie-i-Filmy-znika-z-LM-139240) |
RE: Programy Pobieranie i Filmy znika z LM ! - kukiz87 - 12-10-2016 12:28 Mi też jest cholernie żal bo Lm dał mi ponad 15 k tutaj zaczynałem i tutaj ie trzymam cały czas , mimo że probowałem w innych serwisach , ale konwersja najlepsza była na LM zawsze w każdym z programów który pormowałem, zaczynełem 1,5 roku temu , na początku może nie zupełnie legalnie , ale człowiek czyta i uczy się i promując pobieranie zawsze starałem się oferować coś , takiego początku dnia chusteczkowego nie pamietam dawno ![]() RE: Programy Pobieranie i Filmy znika z LM ! - Karewer - 12-10-2016 12:35 Stream, filmy, pobieranie - porażka ![]() RE: Programy Pobieranie i Filmy znika z LM ! - bartek9330 - 12-10-2016 12:38 Wielka szkoda, bo program pobieranie przynosił mi największe zyski i po usunięciu go będę zmuszony na przeniesienie się :/ To już pewne, że zostaną usunięte? RE: Programy Pobieranie i Filmy znika z LM ! - suzuki69 - 12-10-2016 12:39 dawajcie wszystkie od razu po co wyłączać po 2 programy jak można wszystkie wyłączyć i zamknąć serwis RE: Programy Pobieranie i Filmy znika z LM ! - kukiz87 - 12-10-2016 12:39 No jeżeli oficjalna informacja jest w panelu LM to pewnie tak RE: Programy Pobieranie i Filmy znika z LM ! - aero2 - 12-10-2016 12:40 Z byle przyczyny nie wyłączyli, ktoś z góry służb się przyczepił i nie mieli innego wyjścia, a nie ma co się oszukiwać, na LM szły prawie największe wałki jeśli chodzi o metody promocji, przeważnie przez młodych nie wiedzących co to znaczy prawo, ale i przez starszych wyjadaczy od appek i phishingu nic dziwnego. RE: Programy Pobieranie i Filmy znika z LM ! - Glexab - 12-10-2016 12:42 Zaraz okaże się jeszcze, że wezwania zaczną przychodzić :> RE: Programy Pobieranie i Filmy znika z LM ! - milosz998 - 12-10-2016 12:59 Dla mnie to koniec tego serwisu w takim razie. Niestety. Był to najlepszy serwis tego typu, no ale co zrobić... Zarabiałem tu od czasów freebiza i nie wyobrażam sobie co będzie bez tych programów z nimi, ale ja niestety będe musiał uciekać gdzie indziej. Też tego nie rozumiem, niech się najlepiej ktoś z LM wypowie, dlaczego takie problemy mają z tymi programami, a konkurencja nie. No i czy mamy się czego obawiać. Byłbym zapomniał. Było mi bardzo miło tam pracować, powtarzam: Najlepszy serwis tego typu. RE: Programy Pobieranie i Filmy znika z LM ! - fusek - 12-10-2016 13:03 (12-10-2016 12:16)devilll napisał(a): @[Huston] A co Ty na to ? Huston zarabial na pobieraniu. No coz - pozostaje podziekowac za wspolprace i wyplacic wszystkie srodki. Bylo milo. RE: Programy Pobieranie i Filmy znika z LM ! - suzuki69 - 12-10-2016 13:05 Buhaha huston koniec wysokich zarobków i dobrej konwersji ![]() |