Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Lockerz i Mit obniżki 100% w SHOPie - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140)
+---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285)
+----- Dział: Ogólnie o Lockerz (/Forum-Ogolnie-o-Lockerz-20)
+----- Wątek: Lockerz i Mit obniżki 100% w SHOPie (/Temat-Lockerz-i-Mit-obnizki-100-w-SHOPie-13919)

Strony: 1 2

RE: Lockerz i Mit obniżki 100% w SHOPie - Jeppers - 22-09-2010 17:27

nie wiem czy to ważne, ale zobacz, że na tym "plakacie" nie ma napisane "Playstation" czy "Playstation 3" tylko wybrane marki/firmy

RE: Lockerz i Mit obniżki 100% w SHOPie - DonHoracy - 22-09-2010 17:49

Jeppers ale to akurat nie ma nic do znaczenia. Jeśli można by zamawiać tylko wybrane marki to by o tym napisali. Na plakacie są tylko przykłady, a nie konkretne produkty.

RE: Lockerz i Mit obniżki 100% w SHOPie - Lubelak - 22-09-2010 18:17

jest napisane między innymi PSP
ale za same punkty to można tylko obejrzeć

RE: Lockerz i Mit obniżki 100% w SHOPie - pitfromhell - 22-09-2010 18:19

A co, kiedyś nie można było o 100%?

RE: Lockerz i Mit obniżki 100% w SHOPie - DonHoracy - 22-09-2010 21:46

Dzisiaj spróbowałem zamówić coś w SHOPie płacąc prawie 100% ceny dolarami i o dziwo wszystko było bez przeszkód! Normalnie wybrałem produkt, wpisałem dane, zapłaciłem przez paypala i na maila otrzymałem potwierdzenie. Niestety PS3 dalej nie mogę wziąć, próbowałem dopłacić kilka dolarów i niestety również nie dało rady. Mam nadzieję, że do jutra odpisze mi jakiś człowiek z lockerz a nie tylko tekst, który wysyłają do każdego i ma on na celu powiedzenie bardzo kulturalnie "spier*alaj".

RE: Lockerz i Mit obniżki 100% w SHOPie - DonHoracy - 23-09-2010 19:52

Dzisiaj otrzymałem kolejną odpowiedź na moje maile:
Cytat:Thanks for writing. We're still working on resolving this issue, but no
worries, you'll be able to get your PS3 soon. We hope to have this issue solved
as soon as possible.

Best,

Lockerz bardzo dobrze wie o tym, że nie można kupić za 100% zniżki i śmieje się z tego prosto w twarz. Streszczając powyższego maila znowu powiedzieli mi kulturalnie "Wypier*alaj". Ciekawi mnie jednak czy to samo tyczy się innych produktów ze sklepu. Osobiście nie próbowałem, ponieważ szkoda mi punktów na takie testy. Jedynie co kupiłęm jakąś torbę za 3$ i oczywiście było bez problemu. Próbowałem wziąć PS3 razem z tą torbą, niestety bezskutecznie. Próbowałem również dopłacić do PS3 różne, niskie sumy bezskutecznie.

RE: Lockerz i Mit obniżki 100% w SHOPie - Wojtas100 - 23-09-2010 19:56

A gdzie zamawiasz na PLUSEEXPRESS??

RE: Lockerz i Mit obniżki 100% w SHOPie - DonHoracy - 23-09-2010 19:57

Tak, do PE ale to nie ma nic do znaczenia bo próbowałem do znajomych w USA i ten sam błąd.

RE: Lockerz i Mit obniżki 100% w SHOPie - jasiu589 - 24-09-2010 07:17

Eh niema to jak kochane lockerz czlowiek sie ludzi ze w koncu dostanie za mozolne zbieranie punktow cos fajnego a tu guwno rzuca ci takim tekstem a ty nic nie mozesz zrobic bo jestes kroplą w oceanie :/ zal mi tych ludzi pewnie mysla ze znalezli okolo 300 tys frajerów którzy będą nabijać im kase a oni beda z nas jaja sobie robić :/