![]() |
Lockerz i Mit obniżki 100% w SHOPie - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Ogólnie o Lockerz (/Forum-Ogolnie-o-Lockerz-20) +----- Wątek: Lockerz i Mit obniżki 100% w SHOPie (/Temat-Lockerz-i-Mit-obnizki-100-w-SHOPie-13919) Strony: 1 2 |
RE: Lockerz i Mit obniżki 100% w SHOPie - Jeppers - 22-09-2010 17:27 nie wiem czy to ważne, ale zobacz, że na tym "plakacie" nie ma napisane "Playstation" czy "Playstation 3" tylko wybrane marki/firmy RE: Lockerz i Mit obniżki 100% w SHOPie - DonHoracy - 22-09-2010 17:49 Jeppers ale to akurat nie ma nic do znaczenia. Jeśli można by zamawiać tylko wybrane marki to by o tym napisali. Na plakacie są tylko przykłady, a nie konkretne produkty. RE: Lockerz i Mit obniżki 100% w SHOPie - Lubelak - 22-09-2010 18:17 jest napisane między innymi PSP ale za same punkty to można tylko obejrzeć RE: Lockerz i Mit obniżki 100% w SHOPie - pitfromhell - 22-09-2010 18:19 A co, kiedyś nie można było o 100%? RE: Lockerz i Mit obniżki 100% w SHOPie - DonHoracy - 22-09-2010 21:46 Dzisiaj spróbowałem zamówić coś w SHOPie płacąc prawie 100% ceny dolarami i o dziwo wszystko było bez przeszkód! Normalnie wybrałem produkt, wpisałem dane, zapłaciłem przez paypala i na maila otrzymałem potwierdzenie. Niestety PS3 dalej nie mogę wziąć, próbowałem dopłacić kilka dolarów i niestety również nie dało rady. Mam nadzieję, że do jutra odpisze mi jakiś człowiek z lockerz a nie tylko tekst, który wysyłają do każdego i ma on na celu powiedzenie bardzo kulturalnie "spier*alaj". RE: Lockerz i Mit obniżki 100% w SHOPie - DonHoracy - 23-09-2010 19:52 Dzisiaj otrzymałem kolejną odpowiedź na moje maile: Cytat:Thanks for writing. We're still working on resolving this issue, but no Lockerz bardzo dobrze wie o tym, że nie można kupić za 100% zniżki i śmieje się z tego prosto w twarz. Streszczając powyższego maila znowu powiedzieli mi kulturalnie "Wypier*alaj". Ciekawi mnie jednak czy to samo tyczy się innych produktów ze sklepu. Osobiście nie próbowałem, ponieważ szkoda mi punktów na takie testy. Jedynie co kupiłęm jakąś torbę za 3$ i oczywiście było bez problemu. Próbowałem wziąć PS3 razem z tą torbą, niestety bezskutecznie. Próbowałem również dopłacić do PS3 różne, niskie sumy bezskutecznie. RE: Lockerz i Mit obniżki 100% w SHOPie - Wojtas100 - 23-09-2010 19:56 A gdzie zamawiasz na PLUSEEXPRESS?? RE: Lockerz i Mit obniżki 100% w SHOPie - DonHoracy - 23-09-2010 19:57 Tak, do PE ale to nie ma nic do znaczenia bo próbowałem do znajomych w USA i ten sam błąd. RE: Lockerz i Mit obniżki 100% w SHOPie - jasiu589 - 24-09-2010 07:17 Eh niema to jak kochane lockerz czlowiek sie ludzi ze w koncu dostanie za mozolne zbieranie punktow cos fajnego a tu guwno rzuca ci takim tekstem a ty nic nie mozesz zrobic bo jestes kroplą w oceanie :/ zal mi tych ludzi pewnie mysla ze znalezli okolo 300 tys frajerów którzy będą nabijać im kase a oni beda z nas jaja sobie robić :/ |