![]() |
Hosting- początek - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarządzanie stronami Internetowymi (/Forum-Zarzadzanie-stronami-Internetowymi-358) +--- Dział: Hostingi i Serwery (/Forum-Hostingi-i-Serwery-359) +--- Wątek: Hosting- początek (/Temat-Hosting-poczatek-139047) Strony: 1 2 |
RE: Hosting- początek - rachman - 08-10-2016 22:43 Darmowych promocji na .pl których nie musisz po roku przedłużyć za podwójną cenę (w stosunku do wielu innych hostingów nie z półki komercja, reklama w tv itd.) nie znam. Kiedyś upolowałem darmową na 3 lata ale obecnie nie widziałem takich promocji - są zazwyczaj przy wejściu firmy na rynek tylko. Ja od paru lat siedzę na swoim hostingu, trzymam tam też domeny wszystkie, mają ceny jedne z najniższych jeśli nie najniższe - ale promocji typy darmówki za to nie prowadzą. Polecam ich bo używam, refy daję jak ktoś chce. Mógłbym załatwić kod zniżkowy ale nie mają na domeny ani zwykły hosting, jedynie na vps i seo hosting. Domenę jak być chciał to za ok 12 zł masz w tym za friko ukrywanie danych i zarządzanie whois. Jak teraz nie chcesz wydawać kasy to nie widzę wyjścia jak brać darmówkę ale za rok przepłacisz po prostu. Twój wybór. Jak będziesz coś chciał w sprawach hostingu to pisz - czy pomogę... będę potrafił to pomogę ![]() ![]() Masz pytania to pisz, coś się wymyśli ![]() edit: przeglądam te różne promocje z myślą że może coś wyłapie dla siebie to bym Ci nadał ale wszystko to samo - po roku rezygnujesz albo przedłużasz za cenę wyższą niż standardowa (dla mnie odnośnikiem cen jest mój hosting, ovh, itp. które dają najniższe ceny a nie ma z nimi problemów i istnieją od przynajmniej kilku lat). Jakbyś coś znalazł to daj znać i zamieść od razu w odpowiednim dziale to ludziki skorzystają też. RE: Hosting- początek - KeeX - 09-10-2016 17:26 (06-10-2016 19:54)Piterr21 napisał(a): 1. Jaką stronę z darmowym hostingiem najabardziej polecacie? Witaj, jeśli chodzi o darmowy hosting to zapraszam - bez reklam, kilka pakietów (max. 5GB, ale gdybyś potrzebował więcej to staramy się być elastyczni), brak ograniczeń domen, FTP, baz danych czy transferu. http://www.keex.pl RE: Hosting- początek - rachman - 09-10-2016 17:38 @KeeX macie kilka planów wszystkie darmowe... ktoś bierze te z ograniczeniami skoro darmo może brać najlepsze parametry? Na czym zarabiacie skoro wszystko za free jeśli można spytać? |