![]() |
Nagrody z # zostaną dostarczone ! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Newsy (/Forum-Newsy-300) +----- Wątek: Nagrody z # zostaną dostarczone ! (/Temat-Nagrody-z-zostana-dostarczone-139) Strony: 1 2 |
RE: Nagrody z # zostaną dostarczone ! - dawi202 - 25-11-2009 23:51 Wescie to przetłumaczcie : Thanks to everyone who participated in our latest Z-List redemption -- our largest redemption yet! You will receive your prize even if your receipt is missing an order number or has a #0 on it. If PTZ do not appear to have been deducted from your account after your redemption, please email us and we will investigate. Please be patient as we process all your orders and get the gifts on their way to you RE: Nagrody z # zostaną dostarczone ! - Kleszczman - 26-11-2009 00:43 Dziękujemy wszystkim za udział w wymianie punktów z udziałem Z-list`erów. Otrzymasz swą nagrodę nawet jeśli twoje zamówienie nie posiada numeru zlecenia bądź jest to #0. Jeśli po wymianie punkty nie zostały odjęte z twego konta to prosimy o kontakt mailowy w celu wyjaśnienia sytuacji. Prosimy o cierpliwość, byśmy mogli zrealizować wszystkie zamówienia i bezpiecznie wysłać je do państwa. RE: Nagrody z # zostaną dostarczone ! - luki1322 - 30-11-2009 18:57 Witam mój problem wygląda tak gdyż: a) Zamówiłem psp i doszło mi order receipt lecz bez nr tylko # b) przyszło mi takie coś dziś Dear Z-Lister, We're writing about your recent redemption on PTZ Place. We are now completing processing orders from members who have forwarded their exact order receipt email. If you have not yet sent us your exact order receipt, please forward it to [email protected] by Wednesday, December 2 at 6 P.M. EST (USA). Remember, please forward your exact order receipt. Once we've authenticated your order, you will see the appropriate number of PTZ debited from your account. We look forward to getting your redemption prize to you very soon. Thanks for being part of the Lockerz November PTZ Place redemption. The Lockerz Crew I odpisałem im że otrzymałem pierwsze potwierdzenie zamówienia ale nie dostałem drugiego i prosze o wysyłke 2-go potwierdzenia z nr-m a w odpowiedzia otrzymałęm ten głupi list automatictly.... taka jakby to nazwać sekretarka xD ![]() ![]() c) Nie wzięło mi ptz za moje PSP Bardzo boje sie że nie dostane czy ktoś miał podobny problem???? RE: Nagrody z # zostaną dostarczone ! - Admin - 30-11-2009 18:59 przeczytaj pierwszego posta i pomyśl... a następnie przeczytaj reszte newsów i bedziesz już wszystko wiedział ![]() RE: Nagrody z # zostaną dostarczone ! - luki1322 - 01-12-2009 09:05 Mam pytanie. Czy komuś mimo pisania o dr[/align]ugim potwierdzeniu wysyłki bo 1 jest bez nru nic nie odpisali a pkt dalej nie odjęte?? RE: Nagrody z # zostaną dostarczone ! - Admin - 01-12-2009 09:50 jeszcze nie RE: Nagrody z # zostaną dostarczone ! - luki1322 - 01-12-2009 12:24 Mam nadzieje że to tylko kwestia czekania na 2 potwierddzenie chociaż pisali żeby do 2 grydnia wysłać a dziś jest 1 i jeszcze nie mam ![]() ![]() RE: Nagrody z # zostaną dostarczone ! - Razer - 01-12-2009 14:39 Pisali żeby userzy do nich przesłali potwierdzenia do 2 grudnia... Nic o tym ze 2 grudnia wszyscy już będą mieli 2 zamówienie... |