Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
[SCAM] Eva Synthesis - od 3,5% dziennie do upadku- naliczanie minutowe - Telegram Bot - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: [SCAM] Eva Synthesis - od 3,5% dziennie do upadku- naliczanie minutowe - Telegram Bot (/Temat-SCAM-Eva-Synthesis-od-3-5-dziennie-do-upadku-naliczanie-minutowe-Telegram-Bot-138928)

Strony: 1 2

RE: Eva Synthesis - od 3,5% dziennie do upadku- naliczanie minutowe - Telegram Bot - rafi213 - 07-10-2016 12:34

Na chwilę obecną nie wchodza wpłaty i nie wychodzą wypłaty.
Na oficjalnym czacie jest info ze mają problemy techniczne , do wieczora mają wszystko przywrócić.
Pozostało tylko czekać.
Do tego czasu nie wchodźcie do Evy.
A zdążyłem wczoraj wieczorem złożyć depozyt i już dzisiaj problemy facepalm

RE: Eva Synthesis - od 3,5% dziennie do upadku- naliczanie minutowe - Telegram Bot - Lazork - 07-10-2016 14:05

W nocy robili jakąś aktualizacje wiec może coś poszło nie tak i w konsekwencji nie da się wypłacać albo zrobili to celowo ..

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

RE: Eva Synthesis - od 3,5% dziennie do upadku- naliczanie minutowe - Telegram Bot - rafi213 - 07-10-2016 15:12

Jest juz potwierdzenie od głownego promotora z USA że to już scam prawdopodobnie, admin zniknął w godzinach porannych.
Dałem się także wkręcić po sukcesie Lary, teraz pojawiają się kolejne klony wykorzystując ten fakt niestety.

RE: Eva Synthesis - od 3,5% dziennie do upadku- naliczanie minutowe - Telegram Bot - Fallriv - 07-10-2016 16:26

No tego się właśnie obawiałem Wink Teraz będzie sporo takich scamów, trzeba uważać! Dobrze, że nie wszedłem Big Grin

Lara jest zrobiona mega profesjonalnie i na to trzeba patrzeć przy innych tego typu hyipach - strona Evy mnie aż tak na kolana nie powaliła, jest dość prosta i można to było zrobić na szybko.

Lara widać, że robiona była z ogromnym pomysłem i budżetem co oznacza, że twórcy nie chcą się zawinąć tylko działać jak najdłużej.

RE: Eva Synthesis - od 3,5% dziennie do upadku- naliczanie minutowe - Telegram Bot - adamcio99922 - 07-10-2016 16:28

Raczej tak. Ja też 1 USD przelałem i cisza.... Już dobre 4h.