RE: Dziennik pracy Szantu - szatanek - 24-11-2016 23:19
Siemanko cześć i czołem 
@MrocznyKill Dziękuję i się staram
Od paru dni nic nie pisałem, ale to dlatego, że jestem leniwy i nie kiedy nie chce mi się pisać po prostu . Od kilku dni na firesub zarobek dzienny to 8zł i już uzbierałem 43zł , przynajmniej teraz bliżej niż dalej do 100 zł , według moich obliczeń, jeśli utrzyma się ma passa, to za niedługo będę miał tą 100 , przyda się bo auto trzeba zatankować i coś sobie kupić . Na jutro mam cel by zarobić 16zł i zobaczyć co i jak z tym konkursem na firesub , być może zgarnę coś a jak nie to trudno , przynajmniej hajsu zarobię na święta i będzie na Koks . Dobra, ja idę spać Dobranoc
RE: Dziennik pracy Szantu - szatanek - 27-11-2016 17:19
Siemanko
Dzisiaj dzień jest naprawdę dobry , 2 ledy wpadły, a wystarczyło tylko jedno zmienić , ale nie wpadł bym na to, gdyby nie pomoc chłopaków z fs , którzy mi wytłumaczyli co i jak (Przekupiłem ich wódką, ale ciii), a tak na poważnie to po prostu pomogli bo chcieli . Mam nadzieje, że dzisiaj na 16zł się nie skończy, ale i tak jestem zadowolony z dnia . Dzisiaj jeszcze może napiszę kolejnego posta na zakończenie dnia . Do zobaczenia
RE: Dziennik pracy Szantu - kookee - 27-11-2016 18:59
Powodzenia . Uważaj na gieldzie
RE: Dziennik pracy Szantu - szatanek - 27-11-2016 21:46
Siemanko po raz 2 dzisiaj (tyle razy to chyba jeszcze nie dawałem razy posta w ciągu dnia), dzień zakończył się na 2 ledach, co mnie niezmiernie cieszy , niestety ten pogodny dzień zakończył się kłótnią z moim kolegą, o to że zarabiam w necie, ale mam w to wylane , dzielnie pracować będę na to, by dojść do 100zł dziennie . Dobra ja was już nie zanudzam , do zobaczenia następnym razem .
@Kokee z giełdą dałem sobie spokój na razie
RE: Dziennik pracy Szantu - szatanek - 30-11-2016 17:29
Siemanko
Dzisiaj taka sprawa jest nagła, bo radio mi się zepsuło w mym samochodzie i muszę uzbierać na nowe , ale nie chcę zwykłego radia a jakieś porządne , dlatego chcę przeznaczyć na nie 80zł (Mój chrzestny dostaje dużo tego od przedstawicieli i za flaszkę plus coś dobrego mi załatwi) i do niego będę dążył, byle by to nie było do tzw usranej śmierci . Zarobki u mnie to 8zł na dzień, ale zawsze coś do przodu . Aktualnie zarobiłem już 75zł, ale teraz pójdzie to na tankowanie i oddanie długu . Dobra misie, biorę się do pracy i trzymajcie kciuki
RE: Dziennik pracy Szantu - szatanek - 30-11-2016 21:51
Siemka, dzisiaj zapomniałem, że się będę uczył, więc niestety nie zarabiałem, ale mam bardzo dobrą wiadomość, led sam wpadł . Do mojego celu zostało mi tylko 72 zł . Mam nadzieję, że za 9 dni w moim aucie będzie nowe radio
RE: Dziennik pracy Szantu - danoneksss - 30-11-2016 22:39
Dasz radę! Trzymam kciuki
RE: Dziennik pracy Szantu - Mecenas - 01-12-2016 00:41
Kogo tu widzę. Powodzenia życzę!
RE: Dziennik pracy Szantu - szatanek - 04-12-2016 19:25
Hejka, KSW było wczoraj, ale zarobiłem tylko 8zł , smutno mi z tego powodu, ale trudno , liczy się chociaż ten 1 led . Odliczając, to do możliwości kupna radia, zostało mi 8 dni roboczych . Mam nadzieję, że się uda, gdyż smutno mi bez radia . Ogólnie to teraz zastanawiam się co i jak można porobić i w sumie mam pomysł, ale nie wiem czy wypali . Bądź co bądź to grunt by był ten 1 led . Nie męczę was dłużej i do wejrzenia
RE: Dziennik pracy Szantu - szatanek - 07-12-2016 23:24
Hej , długo mnie tutaj nie było aczkolwiek trochę się wydarzyło . Ogólnie teraz przeszedłem do Fastlead, by spróbować co i jak i powiem szczerze, pierwszy raz mam taką dniówkę i się z tego cieszę, jednak jestem częścią z Firesub i nie wiem co mam robić, po prostu lubię być w 1 stronce i tak zarabiać. Ogólnie to wczoraj zarobiłem 24zł,5 dzisiaj 18,5 w sumie 43zł . Wiecie co ? Muszę się chyba z tym przespać i przemyśleć , więc to robię . Dobranoc
|