Hosting z home.pl - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarządzanie stronami Internetowymi (/Forum-Zarzadzanie-stronami-Internetowymi-358) +--- Dział: Hostingi i Serwery (/Forum-Hostingi-i-Serwery-359) +--- Wątek: Hosting z home.pl (/Temat-Hosting-z-home-pl-138413) Strony: 1 2 |
RE: Hosting z home.pl - PanCaro - 05-12-2016 23:12 (05-12-2016 21:19)rachman napisał(a): Na ovh pewnie chodzi nie tyle o ceny co problemy. Tak jak najbardziej RE: Hosting z home.pl - koczkodan21 - 25-12-2016 11:42 W aftermarket za domenę trzeba zapłacić 11 zł, a porzedłużenie ok. 50 zł. W home.pl blokują wszystko co jest niezgodne z prawem lub nosi znamiona oszustwa. Generalnie reagują na zgłoszenia i niekoniecznie sprawdzają czy są one uzasadnione. Ja co prawda wysyłałem meile, ale nie żaden spam, tylko była to zweryfikowana baza danych., a konto mi zablokowali i stwierdzili, że ludzie zgłaszają spam. RE: Hosting z home.pl - słupi - 04-01-2017 12:23 Na nazwa.pl nigdy nie miałem żadnego problemu, ale oblukaj również hitme, również mają ciekaw ą ofertę RE: Hosting z home.pl - poster - 26-01-2017 16:44 Co z tego, że nie miałeś problemu, skoro serwer tam kosztuje kilka razy więcej niż w normalnych firmach, a odpowiedniej jakości w żaden sposób nie gwarantuje? Kiedyś miałem tam konto, uciekałem bo nie dawało sobie rady - za to wszystko normalnie śmiga na koncie 5 razy tańszym. I co? Można? |